• Fujiryu
    Egyszer mentem fel amikor még nem gondoltam, hogy ekkora királyok vagytok, de valahogy Vista mellett nem működött a mikrofon és nem tudtam beszélni csak hallgatni ahogy játszotok.Aztán másfél órát hallgattam Boxer okfejtéáseit a dologról: "te látod valahol? Bazzmeg honnan lőtt ki szerintem csal, ki se tudunk jutni az anyahajóról mert ködön túlról lelő.Nembaj elviszem az egyik repülőt belerepülök és beállítom, hogy a szerver átdobja" itt jegyezném meg, hogy mivel tudtam, hogy ezt csinálja csak 3.szorra sikerült eltalálnia a repülővel és át is dobott.eziután sikerült Boxerrel heliznem "vajon csak akkor tud csítelni, ha egyedül van a heliben mert nekem nem lő egy tvt se amikor velem repül.Nembaj belerepülökj a földbe majd aztiszi véletlen volt" itt egyből átáltam a másik oldalra " na a hülye átált mindjárt felveszlek Yeti és vezethetsz" fél perccel később amikor beszálltam a helibe a másik oldalon "kilövöm a helipadon, mert már pörög a rotor és mire odaér a tv már elemelkedik a helipadtól" itt kiugrottam a heliből "szerintem csal mert egyből tudta, hogy lövök rá" aztán utána megint leesett boxer a levegőből mert elkúrta a felszálló helire lőtt tvt.Ez volt az utolsó alkalom, hogy felmentem hozzátok a TS szobátokba mert egyszerűen hihetetlen, hogy miket csináltok 7th néven.Nem értem, hogy akik régen megalapították a klánt, hogy engedhetnek ekkora címeres barmokat ezen a néven játszani...