• Balumann
    Nah akkor még 1 utolsó válasz.
    1. A játékban van single, és gyakorolni meg kipróbálni a játékot, illetve haverral elszórakozni benne eleinte nagyon jól lehet, botok ellen is.
    2. A forum azért van, hogy segítséget kérhessenek. A kézikönyvben általában pont azok nincsenek benne, amikre magunktól nehezebb rájönni, főleg ha kicsit kezdőbb valaki. És a FAQ-ban sincs benne.
    3. Visszaolvasás -> 153662, nagyrészt a ti baromságaitokról szól aminek még a játékhoz sincs köze. Pár oldalt néztem vissza, ha kérdezett valaki valamit, a válaszban minden volt (guminő, csirkehere, beszólások, nem sorolom tovább mert évekig tartani) csak normális válasz nem. Őrült aki itt visszaolvas, én is egy kérdésre kerestem volna a választ, azért jöttem be...
    4. Ha nem szpemmelnétek agyon a saját topikotokat, még emlékezhetnétek, hogy Hogthar is kérdezett valamit nemrég, amire szintén az itteni magas színvonalnak megfelelően kapott választ.
    5. Engem sem fizet senki, mégis ahol tudok segítek, legalább annyival hogy FAQ vagy kereső, és nem félrevezetem az "ő érdekében". Mint írtátok nem kötelességetek válaszolni. De beszólni meg félrevezetni azt igen, minden esetben...
    6. Nekem ne magyarázzatok semmit, nagyon sokat játszottam multiban is (Bf Vietnammal, 1942 -vel és ezzel is) és mással botok ellen is.
    Elég szánalmas guminővel meg buzisággal összehasonlítani a botok elleni játékot, de ebbe nem mennék bele most ha nem gond...

Látom a hangkultúra szakot már sikerült kiröhögni (miért van olyan érzésem, hogy fogalmatok sincs róla, mi is...), most jön az életkorom meg talán a nevem is.

Lehet folytatni a beszólogatást az itteni "színvonalnak" megfelelően, végülis nem gáz 30-35 évesen egyáltalán. Hajrá és így tovább...