Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
alt+u --- Lampicsek! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

OrionHungary
€ AltGr+U...

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

ja 😄D

tegnap megnéztem a steam áruházat mert a hírek között azt írták nagy karácsonyi kedvezmény sok játékra .. aham tényleg engedtek az árakból csak annyi a különbség hogy mostmár nem $ban értendõ hanem euroban 😮 pölö kód4 eddig 45$ volt most 37E (hol a tetüben van az euro jel??) tényleg kedvezményesebb :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
mocskos kodos árulók <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bódog Szülinapot a Jean-nek meg a Kóldinak 😄D
a többijeknek sima gyógyreggelt 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
megnõtt a hajad amitõl látzad lett és majd ki estek a szemeid a szájszagodtól amit fogmosással orvosltál amitõl viszont kihullott a hajad <#hehe>

jappy
<#csodalk><#duhos2><#guluszem1><#fogmosas><#ijedt>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

0Fritz0
Én sem láttam, pedig végignéztem (pörgettem).
Egy idõpontot adhatnál. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
azt ne várd el hogy végigszenvedjek egy 45 perces angyalbõrözést , arról nem is beszélve hogy nem tudok mediaplayerrõl screenshotot csinálni !
még csak hasonló személyleírásû egyedet sem szkennelt eme nemes szerved melynek neve szem ? <#hehe>

Zerénd
Passzolom, nem találtam. 😞

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
picinyték?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
valami hercegnõs ruhában keressél porbafingó kislányt <#hehe>

schrank
az egri váras jelenetben

Zerénd
Te Schrank! Tudom utánna néztél te, ebben hun szerepel a mi BB-nk?

mackosajt
Minket annyira nem érint, mert a vezéreink többsége metélve van..
Illetve dodóban számolnak, gyógyszerre mindig szükség lesz, és a dodó árfolyam ugrása jótékonyan hatott a cég bevételére is.
Ingyen jött egy kis plusz.
Van ilyen is. <#banplz>
Itt most konkrétan az a baj, hogy egy bevezetés alatt lévõ terméket csinálunk, és egy újabb módszerrel... a fejlesztõk feje fog max. hullani. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
itt azé hányik mer már várandos volt palik úrtól ?

SigS
Vagypedig a legrosszabb!!!! <#csodalk>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HBD lamasgergo!!!<#integet2><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

schrank
csak a kövér nézi a cerkát a sovány a szemébe néz (igaz az már szerelem )

Solid Snake
Neked is kellemes ünnepeket <#hehe>

Na nem vitatkozom.
KELLEMES ÜNNEPEKET!!!<#integet2>
schrank
neki a kobra a mindene 😄

véletlenül se akarok flémelni ,de gépre ,internetre..stb dolgokra ki tudsz dobni havonta több 10e ft-okat ,de egy 3-4ezer frointos játékot nem tudsz megvenni...

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

<#mf1><#taps><#taps>
Solid Snake
schrank
ha autópályán egy szõke nõ forgalommal szemben még telefonálni is mer akkor az csak a fókuszban lehetett <#hehe>

<#mf2>
SigS
Volt egyszer egy jó sztori, mikor a szõke nõ vagy valami öregasszony rosszul ment fel az autópályára amerikában, és telefonált a zsaruknak hogy csináljanak valamit mert ennyi hülyét még nem látott...
<#miaz>

schrank
<#puszis>

De jo , hogy itt mindenki olyan zseni.<#gunyos1>
Zerénd
Dolfi bácsi egy otis lift elõtt? Mafla!

SigS
Karácsony van paszod...
várj ötpercet <#hehe>

schrank

havercsotány
warp serverre mindenki<#hehe>

Zerénd
Öreganyád térgyekalácsát! Nekem is több costum map volt fent, egyszer sem baszott ki ezekmiatt. Magyarosításért már ja. Amúgy kellemes husvét... vagyis karácsonyt mindenkinek utólag!

schrank
lehetek az ok letöltött pályák észlelése is

Hi!

Az a problémám van hogy pálya betöltéseknél ki irja nekem a bf2 hogy ezen a szerveren nem megengedett a modositott játék. Második probálkozásra meg beenged. Probáltam magyarositás nélkül is, pb frissitve és még is.
Valakinek ötlete?
ja, a diligyár

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

schrank
van magyarországon olyan munkahej amit nem rántott magával a nagy gazd.vil.vál. ?

MrYeti
private rankedeken elvileg tud játszani. vagy már azok se engedik fel a törtet? nem tudom, mert a kiadás napján megvettem<#hehe>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Metalmilitiakid
Hát így összefoglalva válasz az összes kérdésedre, hozzászólásodra!

FAIL!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

mackosajt
hatalmas tudású warez zsenivel állunk szemben, aki még a rejtett fájlokat és könyvtárakat sem tudja, hogyan keresse...
no comment... tényleg ne vedd meg a bf2-t... úgyis csak a csít érdekelne...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Herold
A Local Settings rejtett könyvtár! Kapcsold be a filekezelõben, hogy mutassa a rejtett fájlokat is!

Maak
minek kuzdesz vele, ha fel is megy, nem fogsz tudni neten jatszani single meg eleg silany<#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

(és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).)
Mien patch.exe????????
Az installal mi van?
Mán látom a fényt
negatív

sg-n nincs warez<#rinya>

Nem tehetem!!
Segíts!!
tudom, ez túl egyszerû... a magadfajta hipermágus ilyenekkel nem foglalkozik