Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
tegnap megnéztem a steam áruházat mert a hírek között azt írták nagy karácsonyi kedvezmény sok játékra .. aham tényleg engedtek az árakból csak annyi a különbség hogy mostmár nem $ban értendõ hanem euroban 😮 pölö kód4 eddig 45$ volt most 37E (hol a tetüben van az euro jel??) tényleg kedvezményesebb :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
a többijeknek sima gyógyreggelt 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Egy idõpontot adhatnál. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
még csak hasonló személyleírásû egyedet sem szkennelt eme nemes szerved melynek neve szem ? <#hehe>#hehe>
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Illetve dodóban számolnak, gyógyszerre mindig szükség lesz, és a dodó árfolyam ugrása jótékonyan hatott a cég bevételére is.
Ingyen jött egy kis plusz.
Van ilyen is. <#banplz>#banplz>
Itt most konkrétan az a baj, hogy egy bevezetés alatt lévõ terméket csinálunk, és egy újabb módszerrel... a fejlesztõk feje fog max. hullani. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
KELLEMES ÜNNEPEKET!!!<#integet2>#integet2>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
<#miaz>#miaz>
várj ötpercet <#hehe>#hehe>
Az a problémám van hogy pálya betöltéseknél ki irja nekem a bf2 hogy ezen a szerveren nem megengedett a modositott játék. Második probálkozásra meg beenged. Probáltam magyarositás nélkül is, pb frissitve és még is.
Valakinek ötlete?
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
FAIL!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
no comment... tényleg ne vedd meg a bf2-t... úgyis csak a csít érdekelne...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mien patch.exe????????
Az installal mi van?
sg-n nincs warez<#rinya>#rinya>
Segíts!!