• Fujiryu
    Hat abban a palyaban pont az a jo, hogyha van egy olyan helis aki tud azon tvzni akkor megnyertek a wart, mert a tobbsege a heliseknek utalta mint a szart es ezert nem tud rajta jatszani lehet akarmekkora klasszis.Szerintem 1-2 nap helizessel belejonnel, mert a tabozgatas se mukszik mindig, hanem tudni kell hol van a celkereszt(ezert is vettem le az erzekenyseget, mert amikor gyakoroltam azon a mapon, gyakran vesztem el mert tul nagyot ugrott a tv varatlanul es utana nem tudtam idoben korrigalni).Meg az is csak azt mutatja hol van, neked kell erezni mennyit megy arreb a celkereszt(ezert okos a kis erzekenyseg).Meg azt is tudni kell, hogy a palyan hol vannak olyan reszek ahol latszikk a celkereszt es hol van olyan resz ahol nem.Pl a power plant mogotti reszen kurvajol latszik a kek eg miatt, ugyhogy onnan kinai oldalrol menni egyenlo a halallal. es amcsi oldalon meg ugy kell helyezkedni, hogy a helijuknek ott legyen a hattere.A legjobb taktika azon a mapon usa oldalon ha felmesz magasra es az 32es amcsi basis fele huzodsz onnan probalkozol(kinai oldalon meg a tartalyok felol kell lovoldozni amig alacsonyan vannak).A hid ala menni/fedezekbe bujni szinten ongyilkossag, mert max akkor van eselyed, ha o is azt csinalje, egyebkent meg a hatter miatt es mivel forogni se lehet ha magasabbrol jon mint te tuti kilo.A magassagszabalyt meg sose tartjak be azon a mapon, mert nem latni milyen magasan vagy ugyhogy arra hivatkozni se lehet.