Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jappy
orbán a mi királyunk. jó lett a:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Running
kicsit orbános lett ez a hsz-em<#idiota><#vigyor>

Running
Gémóver: Megkérlek arra és többször nem foglak. NE, ismétlem NE elemezgessél senkit ilyen pro stílusban.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem lehet igazad. Ha van valamirõl véleményed, akkor mond, de normálisan, és elsõnek kérdezz, hátha megtudod ki mit miért csinált úgy ahogy csinált. Egyébként mindkét oldalnak van valami igaza, de jó lenne, ha nem magyarként esnénk egymásnak, hanem értelmesen megbeszélnénk, kommunikálnánk egymással, ha már egy CSAPATBAN játszunk. Egyébként is nagyon sok emberbe bele lehetne kötni, miért azt csinálta amit csinált.
A másik amit szerettem volna mondani, az az, hogy a szervezõk feladata, konkrétan az enyém, kiosztani a csapatok, emberek feladatait. Javaslatokat elfogadok természetesen elõtte is utána is, de ezt a hangnemet nem tûröm sokáig. Ez nem egy pénzdíjjas war, ami vérre megy. Egy szórakozás, és alapvetõen azt tartom szem elõtt, hogy mindenki jól érezze magát, akár nyerünk, akár vesztünk. Annyit szeretnék kérni, hogy próbálj kicsit lehiggadni ha eldurran valamitõl fejed és szépen nyugodtan kérdezve okosan posztolj, ha támad valami problémád, vagy nem értesz valamit. Egyébként is fontos feladatot bíznék rád a kövi meccsen, ne cseszd el azzal, h mások feladataiba beleszólsz, vagy mások tudását becsmérled.
Megmondtam, és többször nem mondom el, nem szeretném azt látni, hogy marakodás megy, kommunikáció helyett és ez mindenkire vonatkozik, FUJI-ra is. Ez a kioktató stílus bosszantó picit, arcoskodásnak minõsül, függetlenül attól hogy igazat adok személy szerint, vagy sem. Tudod, h kedvellek, na nem úgy 😄, elismerem a tudásod, tehetséged, de tényleg kapcsolj vissza picit te is.

Amiket most leírtam nem fogom többször. Aki nem képes viselkedni értelmesen kommunikálni annak a helyére beteszünk mást és kész. Semmi szükség itt azokra, akik csak problémának vannak.

Ennyit szerettem volna mondani.

meccsen nem egyedül kell vinni a tankot, ennyi; fõleg, ha ennyi ember van
8v8-ba még rendben van, hogy egy emberes, de akkor is engi
a tankos megjavítja magának, addig a társa beleül
a tankos mellé amúgy is kell ember, a tank körül mindíg van mire lõni

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

tonyr
nemmüxik az oldal... tuti h szépeket irtál be a wendégkönywbe, azt magukbaszálltak ^^ :f

amugy helizni jo 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Fujiryu
Hát én sose voltam jó arc és nem is akarok az lenni 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boxer HUN
Heliztünk Yetivel este... Nem ki bannoltak??? <#fejvakaras>

Már le van zsírozva, enyém a 150K, aztán abbahagyom, mert nem férek tõle...

Kizárt, hogy én a mustáron villáskulcsal száljak be a tankba. Kiszállok javítani, pofánbasznak, oszt joccakát. Pá-pá tank...

Végül, ajánlom figyelmetekbe a http://bf2clans.mindenkilapja.hu/ oldalt, azon belül is a vendégkönyvet... most megyek hányni.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

😄D szeegééény

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

az mán nem gta 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
én meg beleverném <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JAG1
Ejj de jó lenne, gémóvert ütném egész végig...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

aham .. hol volt ojjan hogy odajasszkariztál egy tankozóhoz pofánbasztad és kiráncigáltad belõle? 😄D

schrank
nem játszok vele csak most hogy minden errõl szól eszembe jutott hogy mi is gta-zunk csak nagyba <#hehe>

MrYeti
nagyobb a füstje, mint a lángja? 😊

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

schrank
rájöttem hogy a bf az fps-ek GTA-ja ...

Drang
Üdv!

Látom egymásnak estek itt a nagy victory után...
Általánosságban igaz, hogy a tankot enginerrel viszed. Nem is beszélve arról, HA A TAKTIKA ÚGY VAN!
De ha jól ártem akkor frx-nél tankos mellet egy engineer javitott? ez esetben a medic jó ötlet, fõleg ha a ponton ellen is lehet, könnyebb mediccel megharcolni a tankért...

De sztem a következõ warra kellene inkább koncetrálni!

Amúgy köszi a meccset srácok, még egyszer Szép volt!<#vigyor2>

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

haggyad most a gémóvert mert kivételesen azé volt valami igasság amit begépelt .. meg mostmá alunnom kéne és nem kell a flém 😄D

baszod ezt nem nehéz kitalálni .. norvégok nemjáccanak akkor más egzotikus még sok aktív játékost felvonultató csapat nincs 😉 meg Sturm a belsõ fórumunkon annyit már elpöttyintett "Asszem ennek a naaagy community wars fellángolásnak ez lesz a vége." innentõl számomra egyértelmû volt hogy a svédek

JAG1
Ehh, megin ez a téma?
Fuji. Jó arcnak ismertelek, de kezdesz kissé megszálott lenni.
Komolyan olyanokba köttök bele egy nyert meccs után, hogy mivel ült a tankba?
Gémóver, te meg húzzá má innen a faszba? Vagy vigyed az új kocka barátaidat is...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mesor
Azt hiszem mondhatsz ránk bármit, de azt nem, hogy szarnánk az egészre, mert akkor nem megyünk el a gyakorlásokra, baszunk megnézzni a taktikát illetve alkalmazni...
De most kurvára nem fogunk ilyen hülyeségek miatt görcsölni egy olyan meccsen ami a FUN-ról szólt! Azt hiszem így is volt meghírdetve.

Ráadásul nekem nincs is komolyabb problémám a sráccal.

De kurvára leszarom, ha ez nektek jó akkor lovagoljatok ezen meg az egyébb kis apróságokon!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fujiryu
Hát ha valaki nem ész nélkül rushol és megy be a zászlóhoz hanem lövi a gyalogosokat akkor elég sok...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

elméletben igazatok van de gyakorlatban mennyi esély van arra hogy kiszál és megjavítja a saját tankját?? 😄 igazatok is van meg nemis 😉

Fujiryu
Azért eljuthatnátok arra a szintre hogy nem szartok az egészre mert nektek fun, és engineerrel mentek a tankba...Vagy legalább AT-val.

Itt felesleges GameOvert szidni mert neki van igaza.Az az érvetek hogy mindenki utálja és ezért hülyeség amit mond nem nagyon állja neg a helyét...

nemén hanem Runing .. de ha mégsem addig rúgdosom mig meg nem teszi 😊

ménem a 200k-ra mentek?

OrionHungary
ugyis Boxer-é lesz... bár ennek a ték dolognak a jelentõségét még mindig nem értem

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

mackosajt
vendégszeretõ, rendes ember vagy <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

ezesetben töröljük .. veled együtt

mackosajt
aztatat én akarom

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mastúrbátoron akár ádámkosztümben is viheted a tankot bammeg .. annyi at van a pályán hogy a tanknak elvileg másodpercei vannak .. jelképesen van csak jelen .. esetleg gyógyítja a mögötte lévõ szerelõt meg a körülötte állókat 😊

OrionHungary
én a repülõs mappon rögtön az elején rossz helyre szaladtam mikor rájöttem hogy nem az az AA van nekem kiosztva már a squad elment a kocsival hát öngyilkoltam magam tehát enyém volt az elsõ halál... azért remélem legközelebb még mehetek gyalog <#vigyor1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

mesor
Na jól van bazzeg, mostmár komolyan. Inkább tartottad volna magadban. Szerintem semmilyen hátrányunk nem származott abból, hogy medicként vitte a tankot...(bárki is volt) Nyertünk? Nyertünk... Innentõl kezdve nem értem miért kell kritizálni a másikat, túl lihegni az egészet. Szerintem semmilyen hátrányunk nem származott abból, hogy medicként vitte a tankot...

Mi FRX-ben például poénként fogtuk fel az egészet és ha kikaptunk volna akkor is egy jót röhögünk az egészen.

Meg különben is milyen szintrõl beszélünk? Ez egy fun móka volt ami annyiban hasonlított egy igazi magas szintû warhoz, hogy volt egy viszonylag jó, felületes taktikánk a kezdéshez.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

MrYeti
milyen jó, hogy nem rajtad múlt a járgányok kiosztása. lenne 1 tippem, ki vitte volna a tankot<#mf1>

havercsotány
helyes sorrend a következõ BF2 - kiegészítõk ha van -1.41

1.2 1.3 1.4 de már külön is felreaktam az 1.4-et de utána ujból raktam és 1.2 1.3 1.4 de semmi.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

havercsotány
tán te akarod elvinni 150k-t?<#eplus2>

atomboy
Mondd csak a telepites sorrendet.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Megnéztem a Mashtuur-i demókat is (bár ott csak a tankosokra voltam kíváncsi). Gratulálok ott is mindenkinek a gyõzelemhez, meg minden, de nem bírom megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogy ügyesebb tankosokat nem találtatok volna? Gondolom csak Daqing-i jó eredményeknek köszönhetõen vezethették õk a tankot, és alapból nem rájuk volt osztva az. Igazán nem akarok senkit sem megbántani, de ha tudtam volna, hogy õk fognak tankozni, kézzel-lábbal kalimpáltam volna azért, hogy én vezethessem a tankot. Egyikük teljesítményétõl sem voltam elájulva. Amcsi oldalon, még hagyján, frx|Cino legalább engineerként nyomta, de a MEC oldali tankosunk ténykedésére nehéz elismerõ szavakat találni. Mikor láttam, hogy negyedjére is medikként (<#wow1>) spawnol, egyszerûen a hajam kettéállt. Mondom ilyen nincs! Ilyen szinten hogy fordulhat elõ ilyen?
aztis felraktam de nekem 1.1marad és csak 4db szervert látok akárhogy kerestetem, nem szûkítettem le a kereseést.

schrank
egy peccs kell a full 1.41 ami kb 530MB

Hello megvettem a Battlefield 2-õ deluxe-t teljesen eredetiben és leszedtem a patch-eket de nem akar 1.1-nél feljebb menni pedig sorrendben raktam fel. Légyszives segítsetek!

JAG1
Mármint a Manamanás?

JAG1
Jaja. <#zavart1>
Te ebben nincs valami komoly helis rész?

MrYeti
és a 3. rész?<#wow1>

JAG1
Ezt meg dzsónak, meg mindenkinek aki szereti, anyukámnak, tesómnak, a szomszédnak. Tenkjú tú óll...

OrionHungary
ez az egyik leg igényesebben kivitelezett videjó csipem nagyon

JAG1
A Mine sztem jobb :-)

OrionHungary
nem tudtok valami überkocka BF2 helis videót? mondjuk a jutubon

OrionHungary
voltak cabaréba illõ mozzanatok a meccsen ha be tudok szerezni valam használható videovágó programot csinálok egy mixet... meg amúgyis szeretnék a meccsbõl valami klippet vágni csak idõvel állok hadilábon