FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Boxer minden szarert bannol, azert meg kulonosen ha ot lovik le :) Vannak cselei a peknek arra az esetre ha sokat nezi a spawnkepernyot, es neha hajlamos olyankor mashogy ertelmezni a szerverszabalyokat, amiket elvileg o talalt ki.Szvsz ne Szerzsinyot buntessed mas hibaiert, eleg neki az hogy ilyen hulye neve van :) Megaztan mar szerveruk sincsen szoval ilyen hulyesegek miatt haragudni felesleges.
A helivezetesben igazad van az erzekenyseggel.Dragonon lattam, hogy porogtel es azt csak jo egerrel lehet megtenni max erzekenyseggel.Ezert mondom, hogy a helizeshez egy jo eger olyan mint a repuleshez a joystick.A regi egeremmel a fak tetejetol meg lehetett csinalni a fordulot egy centit arrebhuzva az egeret.A mostanival meg orulok ha negyszaz meeterrol nem furodok bele a talajba es ehhez is legyalulom az asztalom 3x.
meg az erzekenyseget azt nem a helire ertettem, hanem a tv raketanal, hogy a celkereszt hogy mozog azt az infantrys menunel tudod beallitani(az eger beallitasodhoz sincs koze az legyen max erzekenysegen a bf2-ben allitsad ugy ahogy akarod).Heliben nekem is minden maxon volt, csak az infantrys resznel kellett levenni 0.1-re az erzekenyseget :)