FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szerintem a 3.-4. körre találtunk magunkra wake fejetlenség volt de azért élveztem... Az a probléma hogy folyamatosan légi fölényben volt az ellen ugyanúgy mint a svéd meccsen. Volt hogy néztem a listát és a két repülőjüket egyszer se szedtük le ők meg fejenként 50 öltek amire nem tudok magyarázatot találni. A helikopterük zavartalanul pusztította a gyalogságunkat akik kínkeservesen méterről méterre nyomultak. Nem láttam azt hogy 20 asával hullanának pedig folyamatosan egy helyen volt az egész brigád ami egy bombázással vagy gránátesővel kivitelezhető lett volna, persze ha a légierőnk egyáltalán elérte volna a partot. Ha nem akarunk ekkorákat szopni válasszunk már olyan pályát ahol nem 3 pilótán múlik az a kibaszott kör... Ami végképp érthetetlen volt számomra hogy nem lehet egy bázist megvédeni minden zászlót pillanatok alatt buktunk ha mi támadtunk akkor meg a csapat 80 % lődözött mint egy fasz csak a húzáskörzetbe nem talált oda... nekem tetszett a meccs főleg shongua néha kib. fejetlenség volt a skvadukban (kezdésnek rossz zászlóra mentem
) de voltak emberfeletti megvillanások amikor egyszerűen eltiportuk őket. Kösz a szervezőknek hajrá publik szkvad