• dronkZero
    Ja, én is teljesen Uwu álláspontján vagyok. Pusztuljon minden és mindenki. A köcsög pilótákat sem érdekli, hogy épp fél másodperce spawnoltam le amikor elszórta a kibaszott bombáit.

Ez egy háborús játék, mi a faszomért kéne bármikor is megkímélnem az ellenséget?

NEKEM a földön képesnek kell lennem kijönnöm a legnagyobb kempből is(alternatívaként: nem fontos oda spawnolnom), ha meg véletlenül felrobban a repülő a földön, az meg a legsúlyosabb bűn, örökös kitiltással. Hát a faszt, nem kell oda spawnolni!
    Egyébként ez az egész szabály úgyis csak a pilótákat védi, tankkal baszhatod, hogy nem a főbézen, hanem a kijárattól 10 méterre bombáznak szarrá. Igen, végülis elvileg mindenkit véd, csak én a földön kenhetem a hajamra. Egyedül a repülőnél számít, mert az ugye lelőhetetlen. És nekem bassza az agyam, hogy a pilótákkal kivételeznek a szabályok.

És a "hagyjuk egymást felszállni"-t már csak egy hajszál választja el a "hagyjuk egymást bombázgatni is"-től, ami meg szerintem a leggerinctelenebb, gusztustalanabb dolog a játékban. Amikor a "saját" és az ellenséges légierő közös egyetértésben és a legnagyobb békében szarrábombázza a földieket.

BFV volt a legjobb BF a sorozatban. Ott nem volt vita(de, volt, csak leszartuk). Nem volt foglalhatatlan bázis.

Nagyon ritkán kerülök kempelős helyzetbe, ha van még mit foglalni, akkor arra indulok rá, _MINDIG_. De ha Ománon beszorulnak a MEC-ek, vagy Dalianon az amcsik, akkor bizony én is el fogom ereszteni a lövést a repülőre. Egyébként akkor már teljesen kurvára mindegy is, a kempelt csapat is jobban jár az új kör új esélyekkel.
    Na ez meg egy másik történet, hogy miért olyan nehéz felfogni, hogy a kemp csak gyorsabban vet véget a szenvedésnek...

De végülis tökmindegy, mindenhol ez a szabály, a BF2 konkveszt egy kibaszott pilótaparadicsom, a gyalogos, tankos csak azért kell, hogy legyen kit lőni...