Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
És hol van belõle Gyurcsánypapa?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

maradi... "2008-at írunk" 😄
Kovács legény
és kabe<#gunyos1><#mf1>

www.czekoart.hu

Kovács legény
jaja ahogy írtam tipográfia egyes😊

www.czekoart.hu

schrank
hogy lehet egy szentképet grafiti betûs címmel ellátni b+ <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Metalmilitiakid
Tök jó nem tudod berakni csak harmadjára , végre sikerül erre (legalábbis nálam ) nem lehet megnyitni , FATAL ERROR MYSQL ... király <#eljen>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Na ti kis köcsögök!
1. Elösszõr is az okoskodjon aki lerak valamit az asztalra!
2. ESL-re annyira nem lehet szélsõjobboskodni, sztem ez még diszkrétebb...
3. Shrank te egy buzi vagy 😊
4. Zolly & Bala jófej xD
5. Klegény este átküldöm a cuccot...

Hajrá Magyarok! 😄
tonyr
szvsz:
magyar térkép (mostani), piros-fehér-zöld-re festve, benne a cimer (angyalok nélkül)
font/irás lehet, ha kell...pl terepszinü...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
wellcome in the jungle... 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

schrank

Szathy
Fáááákkkkk

http://imageupload.com/out.php/i128032_vd337.jpg
http://imageupload.com/out.php/i128033_Nagymagyarorszg.jpg
http://imageupload.com/out.php/i128034_Nagymagyarorszg2.jpg

Szathy
Na, akkor még egyszer:

"Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 elõtti/közbeni ikont, amelyek mûvészibbek és maguk öltöztetik a képet:

1. A magyar harcos. Akár elég csak a feliratot kicserélni, mert témájában is illik a dologhoz:

2. Nagymagyarország. Nem sokat lehet hozzáfûzni, ez a kép önmagában is gyönyörû. A Team Hungary felirat pedig elfér Fiumén és Erdély alatt.

3. Nagymagyarország másodszor. Ezen a képen rengeteg a lehetõség, mivel egyszínû a háttér is. Helyette be lehet tenni a piros-fehér-zöldet vagy egy árpádsávos lobogót, míg a feliratnak ott találsz helyet, ahol csak akarsz.

"

Csak azért Nagymagyarországos képeket kerestem hirtelen, mert a te címered is az egyesített nemzeté volt még anno.

Szathy
Na, akkor még egyszer:

"Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 elõtti/közbeni ikont, amelyek mûvészibbek és maguk öltöztetik a képet:

1. A magyar harcos. Akár elég csak a feliratot kicserélni, mert témájában is illik a dologhoz:

2. Nagymagyarország. Nem sokat lehet hozzáfûzni, ez a kép önmagában is gyönyörû. A Team Hungary felirat pedig elfér Fiumén és Erdély alatt.

3. Nagymagyarország másodszor. Ezen a képen rengeteg a lehetõség, mivel egyszínû a háttér is. Helyette be lehet tenni a piros-fehér-zöldet vagy egy árpádsávos lobogót, míg a feliratnak ott találsz helyet, ahol csak akarsz.

Szathy
Grrrrrr<#falbav><#falbav>

Szathy
Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 elõtti/közbeni ikont, amelyek mûvészibbek és maguk öltöztetik a képet:

2. Nagymagyarország. Szó se róla, gyönyörû ez a kép, a Team Hungary felirat pedig elférne Fiumén és Erdély alatt.

3. Nagymagyarország másodszor. Hasonló megvalósítás, több tiszta felülettel. Háttér lehet a Nemzeti Zászló vagy egy árpádsávos lobogó, a feliratot pedig oda teszed, ahova akarod.

csak a hátteret sötétítettem meg keret, de én is megpróbálok egyet készíteni. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
ájjunk meg egy szóra mióta van neked állásod ? <#miaz>

schrank
egy hittancsoportnak elég ez a kivágott jehova tanúi újságokból összeragaszgatott frakk a macskákréme technológia de könyörgöm 2008 van ...

Kovács legény
nekem nagyon nyers, a címer jó, tipográfia egyes üljön le😊 ez a betütipus egy vicc újsághoz illik. Egy sima vagy katonai jobban nézne ki. A háttér sem tetszik egy normális lobogó jobban illene a címerhez, de ha ragaszkodsz ehez akkor azokat szineket használd ami a címerben van és máris egységesebb lesz.
Szivesen segíteék de meloban nincs psem otthon meg netem, így marad a kritizálás😊
lehet péntek este megpróbálom összerakni, a címert priviben küld már át lécci

www.czekoart.hu

Zerénd
Nem volt ekkora esõ mostanában, de volt már rá példa ilyenre.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Baszki ez q jó! Nagyon de nagyon és annál is jobban tetszik! 😄 <#eljen>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

csao, kéne a Team Hungary-nek egy fasza logó, én ezt dobtam össze, ha valaki tud jobbat harjá! Thx!
koschwarz
<#hehe><#eljen> dús legelõk...erdõk-mezõk...<#crazya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
a <#szeret> vak ... <#vigyor5>

koschwarz
segíccsék megvakútam!<#rinya>

schrank
"bozontosbirodalom" és akkor én vagyok a szexuálisan kreatív mi te kis gedeonbácsi <#beka3>

neked is jó munkát<#hehe>
csak linkben merem... 18+!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
jó liftakna szivattyúzást <#integet2>

Zerénd
vehehehehehehehehehe

OrionHungary
szerelem elsõ látásra <#ejnye1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
:-DDD

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank

hííjááá!

schrank
<#ijedt><#kuss>

JAG1
Nem olyan rég még annyi volt, de mostmár nem kötekednék vele a helyedben...

schrank
60 kilósan én a hejedben még lezuhanyoznék 49-szer <#hehe>

dehogyisnem<#gonosz1>

schrank
kussojjá én legalább nem csak nõi pózokba tudok elmenni mint egyesek ... <#mf1>

havercsotány
azis gyanus ha a szájában van egy f*sz<#hehe>

Metalmilitiakid
Kérdés: Hogyan lehet észre venni ha a pasink elmegy?" Becsapja az ajtót.
Én naggyából itt borultam le a székrõl de még volt pár nagyon fájdalmas.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

koschwarz
kigyúrt nagypapi<#hehe>

csak akkor a kigyúrt helyett nagypapinak kellene lennie.<#hehe>

koschwarz
akkor is ez a csúcs:

"Szombaton a egy bulin nagyon berugtam, és arra ébredtem reggel hogy egy másik fizkó ölel át. Amikor kérdõre vontam, azt mondta: "te is akartad". Mit csináljak? Aznap egy picit fájt, és véres volt az alsóm. Azóta vagy 50x zuhanyoztam, és próbáltam visszaidézni, de tudom hogy nem vagyok meleg. A gyerek elég kigyúrt volt, én meg 60k vagyok, így nem merült fel, hogy jól megverem."

ez egy az egyben schrank-re illik<#hehe>

"Mibõl jöhetünk rá, hogy egy férfi a saját neméhez vonzódik?"

Abból hogy ilyeneket mond: "Én kérem felháborítónak tartom hogy ilyen magyar gárdák menetelhetnek, félelmet keltve ezzel a békés ADÓFIZETÕ ÁLLAMPOLGÁROKBAN!" Szintén gyanús lehet a következõ mondat: "Én márpedig akkoris az SZDSZ-ben látom Magyarország jövõjét!"
<#hehe>

Templar75
😄D
" Bûn a házasság elötti szex?"

Igen bûn. Aki ilyet csinál azért eljön a patásördög és seggberakja extra csípõs, üvegszilánkos vazelinnal.

😄D
"Milyen ételeket lehet/szokás/jó a másik testérõl enni? Hogyan kezdeményezzem az ilyesmit?"

Zbaggyints egy jó adag hideg pacalpörköltet a párod hasára oszt jóvan.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
Wreck86
köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers