Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
1. Elösszõr is az okoskodjon aki lerak valamit az asztalra!
2. ESL-re annyira nem lehet szélsõjobboskodni, sztem ez még diszkrétebb...
3. Shrank te egy buzi vagy 😊
4. Zolly & Bala jófej xD
5. Klegény este átküldöm a cuccot...
Hajrá Magyarok! 😄
magyar térkép (mostani), piros-fehér-zöld-re festve, benne a cimer (angyalok nélkül)
font/irás lehet, ha kell...pl terepszinü...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
http://imageupload.com/out.php/i128032_vd337.jpg
http://imageupload.com/out.php/i128033_Nagymagyarorszg.jpg
http://imageupload.com/out.php/i128034_Nagymagyarorszg2.jpg
"Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 elõtti/közbeni ikont, amelyek mûvészibbek és maguk öltöztetik a képet:
1. A magyar harcos. Akár elég csak a feliratot kicserélni, mert témájában is illik a dologhoz:
2. Nagymagyarország. Nem sokat lehet hozzáfûzni, ez a kép önmagában is gyönyörû. A Team Hungary felirat pedig elfér Fiumén és Erdély alatt.
3. Nagymagyarország másodszor. Ezen a képen rengeteg a lehetõség, mivel egyszínû a háttér is. Helyette be lehet tenni a piros-fehér-zöldet vagy egy árpádsávos lobogót, míg a feliratnak ott találsz helyet, ahol csak akarsz.
"
Csak azért Nagymagyarországos képeket kerestem hirtelen, mert a te címered is az egyesített nemzeté volt még anno.
"Szerintem az összkép valahogy nem jó... Ahogy Klegény mondta, elég nyers még a dolog, ezért mutatok pár, szintén 1920 elõtti/közbeni ikont, amelyek mûvészibbek és maguk öltöztetik a képet:
1. A magyar harcos. Akár elég csak a feliratot kicserélni, mert témájában is illik a dologhoz:
2. Nagymagyarország. Nem sokat lehet hozzáfûzni, ez a kép önmagában is gyönyörû. A Team Hungary felirat pedig elfér Fiumén és Erdély alatt.
3. Nagymagyarország másodszor. Ezen a képen rengeteg a lehetõség, mivel egyszínû a háttér is. Helyette be lehet tenni a piros-fehér-zöldet vagy egy árpádsávos lobogót, míg a feliratnak ott találsz helyet, ahol csak akarsz.

2. Nagymagyarország. Szó se róla, gyönyörû ez a kép, a Team Hungary felirat pedig elférne Fiumén és Erdély alatt.
3. Nagymagyarország másodszor. Hasonló megvalósítás, több tiszta felülettel. Háttér lehet a Nemzeti Zászló vagy egy árpádsávos lobogó, a feliratot pedig oda teszed, ahova akarod.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szivesen segíteék de meloban nincs psem otthon meg netem, így marad a kritizálás😊
lehet péntek este megpróbálom összerakni, a címert priviben küld már át lécci
www.czekoart.hu
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
csak linkben merem... 18+!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Én naggyából itt borultam le a székrõl de még volt pár nagyon fájdalmas.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Szombaton a egy bulin nagyon berugtam, és arra ébredtem reggel hogy egy másik fizkó ölel át. Amikor kérdõre vontam, azt mondta: "te is akartad". Mit csináljak? Aznap egy picit fájt, és véres volt az alsóm. Azóta vagy 50x zuhanyoztam, és próbáltam visszaidézni, de tudom hogy nem vagyok meleg. A gyerek elég kigyúrt volt, én meg 60k vagyok, így nem merült fel, hogy jól megverem."
ez egy az egyben schrank-re illik<#hehe>#hehe>
Abból hogy ilyeneket mond: "Én kérem felháborítónak tartom hogy ilyen magyar gárdák menetelhetnek, félelmet keltve ezzel a békés ADÓFIZETÕ ÁLLAMPOLGÁROKBAN!" Szintén gyanús lehet a következõ mondat: "Én márpedig akkoris az SZDSZ-ben látom Magyarország jövõjét!"
<#hehe>#hehe>
" Bûn a házasság elötti szex?"
Igen bûn. Aki ilyet csinál azért eljön a patásördög és seggberakja extra csípõs, üvegszilánkos vazelinnal.
"Milyen ételeket lehet/szokás/jó a másik testérõl enni? Hogyan kezdeményezzem az ilyesmit?"
Zbaggyints egy jó adag hideg pacalpörköltet a párod hasára oszt jóvan.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.