FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sziasztok!
Rögtön bele is vágok a közepibe. Mostanában egyre nagyobb a nyomás rajtam amiatt, hogy nem rendezek megint "fun" versenyeket, ahogy régen a bf2, és dcon idejében. Nekem is hiányoznak a régi mókák igazából, de elég sok mindennek teljesülnie kell, hogy ez összejöhessen. Pl: Horda szervert átlőni bf2-re, dcon-ra és megtörni, térképeket valakitől megszerezni, vagy újra átalakítani. Ezek nem kis melók, de megpróbálom megoldani, ha lesz elég érdeklődő az esemény iránt. Nem akarok senkit se megbántani, de alkalmanként 12+ résztvevő alatt el sem kezdeném, szóval olyan 20-30 közötti aktív érdeklődő szükséges ahhoz h megpróbáljam.
Egy kis infó azoknak akik nem voltak még vagy már nem emlékeznek, miről is van szó.
A verseny a Battlefield 2, DCON (Desert COnflict) mod-ja alatt fog futni, mivel itt jóval gyorsabban a járművek és a térképek egy része erre van meg, valamint az alap bf2-ős térképek is szerepelnek benne. A térképek fel lesznek készítve a versenyekre, valamelyik 3 félére is alkalmas lesz.
Amik megrendezésre kerülhetnek:
- Autóverseny homokfutóval
- Heliverseny a pici helivel (nem tom mi a neve:) )
- Tank csaták 15+ tankkal
- Repcsiverseny
Feltettem egy szavazást, kérlek jelöld be érdekel e a verseny.
Üdv all