Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát kicsit hagyhattad volna hosszabbra xD Mert ezzel tuti eldölne ha ráállna:))

Epsilon eSports™

koschwarz
szerintem szekszi volt a hobbitláb<#vigyor5>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

OrionHungary
Rendbehoztam a központban fekvõ kislány lábfejét

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

3 meccs lett volna kint, ebböl a negyeddöntö és az elödöntö kerult csak megrendezésre... ezeket nyertük!A Döntõ online lesz!

Epsilon eSports&#8482;

OrionHungary
Update reggelt

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Running
Én annyit tudok az egészrõl h ez valami bf2 infantry verseny, amit kint kellett volna végig lejátszani, de elbaszták a szervezést és ezért a többi részét itthon kell letolnia a Heg-nek. Ha nyernek, akkor természetesen értékes ajándékokban részesülnek. Szóval drukk nekik.

DummyBoy
Nnnna grat lámpik? (Téllegmijafaszvoltott?)

Kimentetek "vendéglátózni" ? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
mi vót ? vót valami ? <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

te ezt nem értheted hisz Noob vagy <#mf1>
ez nemgyüttbe :(( .. öö .. grat .. wagy miaszösz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kaptuk:)

Epsilon eSports&#8482;

londonig? a repjegyet vették nem kapták <#hehe><#mf2>

<#vigyor2><#idiota><#bohoc>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mNzJean
Grat a Heges lámiknak ,szép eredmény egy cyber játékban idáig eljutni .<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

OrionHungary
jólvan "nem oltom magam tovább" meg "nem reklámozom hogy" izé hanem megyek haza mert leját a munkaidõ... további szép napot...

havercsotány
mi retkes van <#hehe>

OrionHungary
oké errõl ennyi

OrionHungary
a kést ismerem de AK-val nem volt gondom még

nem veszem támadásnak, leszarom :) a felvételen meg sok gbc-s stb volt ezért nem adom...,és a 25 th.nak égõ...letöröltem...kész
Orion ezt nem kellene reklámoznod... Csak saját magadat oltod ezzel, ennyire ismerned kellene a bf-t ennyi publiclámulás után:/ #low

Epsilon eSports&#8482;

OrionHungary
nekem égõ? vagy kinek? ha megvan küld el kérlek mert nosztalgiázni szeretnék. ha nem azt is feldolgozom. és ne vedd már támadásnak amit írok nem annak szántam

oké , azt le is törlöm ,mert sok ember van rajta aki sztem nem szeretné h mindenki azon röhögjön...amúgy meg menj fel egy szerverre valakivel, és késsel megfelelõ távolságról szúrogasd a fejet...jéé porzik és nem hal meg...biztos csííter...
OrionHungary
Téged lehetett szedni nem kell magyarázkodni, de volt aki imádta az olmot repetát is kért most meg nem tudja mire gondolok meg nem emlékszik... megkértem az egyik klántársadat álljon egyhelyben (megtette) odasétáltam és úgy hogy mást nem láttam a monitoron csak a fejét (mert olyan közel álltam) AK101-esel single lövéssel 4 et tudtam a fejébe pötyögtetni anélkül hogy baja lett volna (a 4. után azt mondta hagyjuk inkább) lehet fért volna több is... Tudom hogy egy bugkupac a játék de nem is ezt akartam kihozni az egészbõl csak meghallgattam volna amit TS-en örjöngtünk ennyi

ja és nem rakom be az egészet, mert nem nekem(nekünk) égõ a felvétel...
Azt csinálsz amit akarsz...a bf2-be van sok furcsa dolog, mert egy rakás szar a játék, mi kihoztuk magunkból a legjobbakat..., nem én vagyok a legjobb játékos, de jó a csapatunk... nyugodtan csíterezz le mást, de válad a következményeket...mert a hülyeségre nem vagyunk kiváncsiak!
OrionHungary
MBala, CA36K, Westviperhungary hallható.. amit én mondtam sajnos nem lett beletéve mert az tuti nem volt vicces <#hehe>

OrionHungary
elmondjam az egész sztorit vagy inkább maradunkjunk "béna vagy és nemtudod lelõni" variációnál <#hehe> én mikor oviba jártam még szerintem nem volt se Bf2 se fejporzós hegylakó csít tehát tuti nem velem volt a bibi

Zerénd
Hehe, erre emlékszem. Utánna a fél Horda ezen vihogott napokig. :)

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

25th ...nemtudom a neveket :)

persze hogy bf-et nyomtunk :)
nincs vágatlan, amúgy meg nemtudom mirõl beszélsz, ha béna vagy és nemtudod lelõni inkább hallgass,csítes megmagyarázásra nem vagyunk kiváncsiak, nem az oviba vagyunk... peace ;)
Zerénd
De remélem böfö és nem ratyi csé vagy ratyibb kod!?

Mindegy, igy tovább srácok!

ui: És basszátok meg :DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Hát majd beszámolunk a játékrészérõl, ha vége lesz az egésznek(nem akarjuk elkiabálni),...amúgy niggerek, törökök, pakisztániakkal volt tele a város, kfc, mcdonaldsz szar volt...ettünk a fridays-be az cool volt, láttam jó félvér néger puncikat, azok mind 10 pontosak voltak...sörök jók voltak...jégerezni nem jégereztünk, én nem akartam ott kint megbolondulni rövidtõl :D ennyi...jóhely! Az idõ tényleg nem a legjobb...
OrionHungary
THX ez a beszéd... engem az eredeti vágatlan érdekelne de ez is kell

OrionHungary
arrol amikor közvetlen közelrõl szemmütétet csináltam neked ak-val 1 lövéssel pötyögtetve 4 lövés után még talpon voltál szerintem emlékszel még....

joebacsi
grat meg minden, de valami beszámolót vagymit kanyaríthatnátok, meg egyáltalán mi a pélóér mentetek ki meg ilyenek :)

angliáról nekem csak szaridõ-szarkaja-szarpicsák emlékeim vannak, meg hogy nem lehet jégert kapni sehol :(
(igaz vagy jó 5 éve vótam kinnt)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem gondoltam volna h sztár leszek xD

Epsilon eSports&#8482;

najó felrakhatom :) már úgyis mindegy...Baláék meg sztem úgysem sértõdnek már meg ...have fun :D
Az amúgy publikon volt mikor nem birtátok XD
Bannoltatok a szerverol.. Milyen csitrol beszelsz<?xD

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

melyik , amit a 25th ról csináltam zenéset?:D vagy netom mire gondolsz...
OrionHungary
Az a TS "beszélgetés" nincs már meg amikor a fejporzos csítet kipróbáltátok ellenünk "barátságos gyakwar"-nak nevezve... tudod a progémer... ha megvan rakd már be azt is szeretném ha nekem is meglenne

KáTéCé
e-sportember, mi? <#vigyor>

az erõs túúlrzás hogy 3 ember lámulását lehet hallani :DDD

áhh sportember vagyok :)
KáTéCé
Bari te meghíztál mint a disznó, bameg <#hehe>

megy már vissza nefossá:D

a népdal éneklõs rész a legjobb:D

Team GIGABYTE

OrionHungary
Remélem jól ma még nem beszéltünk. Rólam is van kép be is teszem <#vigyor2>

visszarakom azt is fsd...
azon magyar, fuji, meg matt lámul lineage-el xD