FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha jól értem akkor a botok ellen akarsz repcsizni?
Mert az is működik :) Lentebb valaki linkelte a Gamespy BF2-es fórumát, ott megvan minden ... Itt a topic :) egy kis angoltudással megoldható a dolog ...
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Levels\Gulf_of_Oman\server.zip ... ezt átnevezed és a letöltött server.zip-et beteszed a helyére (Értelemszerűen ha máshova telepítetted, akkor ott keresd :) ) Még ha akarod akkor megnöveled a botok számát, megnöveled a ticketet, unlock a fegyókra, + timelimitet kiszeded, és voila ... mehet a hent :)
Bár itt annyira előreszaladtak a srácok, hogy Humwee helyett is kopter van :) Ráadásul a BOTOK csak a térkép azon részén mozognak, ahol a 16 személyes MAP is "játszódik" ... szóval el sem viszik előled a gépeket :)
Műxik, én is így játszok otthon, de ha ezt belövöd akkor lehet hogy a netre nem enged majd fel, ilyenkor mindent vissza kell lőni alapállapotra ... érdemes mindenről mentést csinálni ... bár néha kidob desktopra, de olyan 20 perc játék után csinálta és talán össz 2-szer, de lehet hogy a Zikszpém vagy én vagyunk a ludasok :)