172092
  • Lacc
    Nem tudom meddig fog tartani, amig rászoknak az átlagplayerek, hogy squadba kell állni. Tudom Csabika, hogy te nagyon májer repülős gyerek vagy, de a commander nem tud mit kezdeni veled ha egyedül repkedsz és halomra bombázol néhány szerencsétlent.
    Aki meg azt mondja, hogy ezt klánoknak találták ki csak, az játsszon még pár menetet, és teljesen világos lesz, hogy az az oldal a biztos nyertes, ahol van egy épkézláb com., meg 2-3 squad, és teszik a dolgukat. Lesöprik az ellent. Publicon.
  • Lacc
    Ja, király volt :)
  • lac coo
    Nem megy hang aktiválásra ? Az elején nem azt teszteli ?
  • Pharaoh
    Ebben a VoIP-ben csak az a szar, hogy ha beszélni akarsz be kell nyomni egy gombot, ami ha akció van lehetetlen.
  • lac coo
    Menjél FC-zni ! :-))))
  • CUCLI
    :) tök jót nyomtunk most scythevel =P
    minimum 5percet voltunk együtt. tök jól támogattuk egymást.
  • lac coo
    Így elképzeletem most , hogy egy 3X10 fős szakasz , úgy hogy a három commander folyamatosan szóban egyeztet egymással , micsoda söprést tudna csinálni :-)

Tényleg egy squadnak van max létszáma ?
  • lac coo
    Ja ! LOL !
  • Pharaoh
    Már csak az kéne, hogy a rádió kiírás is kínai írással legyen.
  • lac coo
    A Kínaiak meg kínaiul fognak karattyolni ? LOL.
  • lac coo
    Ááááá...Nem lehet! Az hadbíróság! :-)
  • Pharaoh
    Akkor mindenki átmegy egy új squadba és el van intézve.
  • lac coo
    Ja tényleg ott volt szinte végig !! Mi meg annyit futotunk zászlótól zászlóig hogy ne tovább ...De legalább ha már oda küld és látja hogy már majdnem mindenki ott van ne hívna vissza minket :-))))))))
  • retteneteske
    ...vagy ha a leader az egész körben a főbázison ácsorog...nyehehe, az ám a vicces...
  • haxoror
    A leader csak az egész squadnak tud parancsot adni és nem minden embernek külön-külön, ez a squad dolog igazán gyalogságnál jön be mert ott tényleg együtt maradhat a csapat ha a leaderre spawnol.
    Ami nálad ugye értelmetlen hiszen ha repcsizel akkor te a reptérre mész :)

Ne gyalogos squadba lépj hanem repcsisbe, ha nincs akkor csinálj te egyet ha mázlid van és a commander jó akkor repcsishez passzoló feladatokat ad majd de ez inkább a jövő mert a demoban csak közepes map van ahol a légierő nem igazán tudja kifutni magát.
  • lac coo
    Majd afullal többet játszok . Most csak szórakozok meg kocázok . Gyanítom hogy a demohoz képest a full más lesz néhány dodlogban . Meg , mondom új kontrollerem van és azt gyakorlom . Gondolom néhányan itt már próbáltak átállni másik billentyűkre és tudják milyen nehéz a több éves beidegződést elfelejteni ...
  • Pharaoh
    Én jobban szeretem, ha magam dönthetem el, hogy 3-as sorozatot lövök, vagy belelövöm fél méterről az egész tárat.
  • TDC Geronimo
    A squadok akkor eredményesek, ha gyorsreagálású egységként a földön maradnak és együtt mozognak(tapasztalat). Ahogy valaki kiválik és mondjuk helizik v repcsizik máris szétszakad az egység és már csak akkor eszmélnek föl amikor már elbukták a háborút
  • lac coo
    Ja lehet ..Rákényszerít hogy még jobban , pontosabban célozzak a hármas sorozatával mert azzal nem lehet kaszabolni .
  • m1c1mack0
    pffff no comment......
  • TDC Geronimo
    Soha nem késő elkezdeni
  • retteneteske
  • Pharaoh
    Hát a squad nem is ér sokat ha vadászgéppel mész.
  • haxoror
    Pedig tényleg tökegyforma, sztem egyszerűen csak jobban ráérzel ha medickel vagy :)
  • lac coo
    Komalyan nem vesszük az tuti , csak szeretnénk kipróbálni klánunk meg nincsen .
  • Pharaoh
    Az amcsi medic fegyverében azt nem bírom ,hogy csak 3-as sorozatokat tud lőni, ez nagy tűzharcban nem a legjobb, főleg mikor 3-an rámspónolnak.
  • lac coo
    LOL! Egy sorstárs! :-)))
  • CS4B1KA
    Nem tudom miért veszitek ilyen komolyan ezt a squad/commander dolgot. Ezek nyilvánvalóan szervezett csapatoknak klán warra vannak kitalálva, publicon semmi értelmük nincs. Egy balfék "leader" utasításait követve sokkal könnyebb veszíteni mint ha mindenki a saját feje után megy a megszokott public stílusban. Eleinte még én is próbáltam squadban játszani, de aztán gyorsan leszoktam róla miután rendre parancsba adták a vezéreim hogy védjek valami zászlót a vadászgépemmel. Szóval nálam minden squad meghívás ignore, kivéve ha ismert játékostól jön.
  • lac coo
    Hát a sebzése szerintem tuti nagyobb ...Legalább is én jóval gyorsabban megölök azzal bárkit mint assaultal ...
  • haxoror
    Középtávra tényleg jobb az M16 de egy sikátorban a jó öreg AK verhetetlen :)
  • lac coo
    Igazából szerintem próbáltak minden fegyvernek keresni egy kis szeletet a játékból amire valóban hatásos .A specforce pl szerintem nem belharcra való hanem távolabbról , lesből jó támadni vele.
  • retteneteske
    A medic fegyvere tényleg jó.
    Az imént együtt "mérgezett egérkedtünk", tényleg idegesítő volt!
  • haxoror
    Mondom, a medicnek telsesen ugyan az az M16-osa van mint az assaultnak csak nincs rajta gránátvető, ugyan az a sebzése, szórása stb.
  • m1c1mack0
    Huu nagy neha mar azert van rendes saquad is ma sikerult mar pl tok jot nyomni a gs.dc-sekkel ha e mellé meg valami normails commander is van maris sokkal elvezetesebb az egesz jatek.Elobb utobb remelem azert rajon a legtobb emebr hogy ez a sqad dolog nem csak ponebol kerult bele a jatekba(mert egyenlore ugy latom foleg csak volt DC sek hasznaljak igazan)
  • lac coo
    Ja ja ...Egyetértek .
  • TDC Geronimo
    Viszont elég egy hármas sorozat és fekszik is a delikvens ;)
  • lac coo
    Hát nem tom...Én csúnyán bedaráltam az assaultosokat medic-el ...Az M16-ból (:-))
    egy pötty fejre azt fekszik és legalább talál is , nem mint az assaultos fegyver.Persze kinek mi jön be....
  • TDC Geronimo
    Nemtom ma a CB szerverén valahogy úgy éreztem h sokkal jobb az assi. Nem tom mi történt vagy csak egyszerűen kezdem megszokni a fegyvereket, de tény h valahogy jobb volt
  • haxoror
    Egxébként az M16 tényleg erősebb mint az AK, egy korábbi interjuhéban mondták hogy így akarják kompenzálni hogy "csak" hármas sorozatra képes :P
  • lac coo
    Ok. A lényeget úgyis értitek .:-)))