FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GamerKing #140219 Uff!
Most kicsit be kéne sértődnöm, mert a távollétemben megint kígyót-békát kiabáltatok... Irgumburgum!!! Nem akarok én itt flémelni éshasonlók, csak benéztem ide és megintcsak ez a kicsit belterjes nagyon "inszájder" diskurzus folyt. Gondoltam beszállok kicsit a játékba cirka fél órára kicsit évődni, de nem úgy sült el. No sebaj!
A HSZ-ekből viszont az derül ki, hogy valami codos lámával (először örültem hogy a dalai :( ) azonosítotok. No hát ez tévedés, és hogy szegény cod-os arcot megvédjem le is kell lepleznem a kilétemet, no nem mintha számítana vmit. A szépemlékű T4ce klánban játszottam wound nickkel, aki emlékszik rám annak üdvözletem küldöm (Noob-nak meg külön szaluta a kitartásért!) ,de már akkor is jobban élveztem veletek a játékot, mint ami itt néha ment/megy, tisztelet a kivételnek. Nem csípem az arcoskodást, viszont a játékot igen, és ezt a szájkaratét is leginkább annak fogom fel.
Üdv mindenkinek és jó játékot!