Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Vijetnám megcsinyálása helyett a fejlesztõk inkább basztak voltak a nejükkel, csajukal vagy a homi társaikkal. Arra volt idõt pazarolni.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Elhalgass te anyaszomorító, ha nem ismered a dc-t teee!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

OrionHungary
Vállról indítható légvédelmi rakéta simán hiányzik a játékból. Repülõre csak repülõ veszélyes vagy egy tunguska de az sincs mindegyik pályán. Elférne a jármüvekben valami hõcsapda amit a füstel együtt dob ki.<#ejnye1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Ezt csak akkor teheted med, ha az ellenség a fõbézen szopja a faszt.
Miközben nézed a pawnképernyõt nem lehet ilyeneket csinálni.
Ha meg nem te nézed akkor az ellenség nézi. A dc annak való aki szeret kempelni, és nem bánja, ha a szopó oldalon van és õt is kempelik.
Én még sohasem játszottam úgy dc-t hogy rendes harc lett volna. Vagy mészároltam a szerencsétlen eket akik ki tudtak jutni a fõbézrõl, vagy engem atomoztak, meg bombáztak folyamatossan, semmi értelme nincs dc-vel játszani, el van kúrva.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank
dc-ben a legjobb a légvédelem változatossága volt kedvencem az ügyességi légvédelem aliasz vulcan-nal <#worship> aztán a jó öreg elécélzós stinger és ha már mindkettõbõl kifogyott a golyó akkor kerestem egy zpu-t vagy annak a hernyótalpas változatát silka álnéven <#szeret><#finom><#eljen><#buck>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Miindíg ezzel a baromsággal jössz.
Miért fáj az neked, hogy egy arcad jármûves fps-ben könnyû repülni?

Szerinted a helikopterpilóták idegrohamot kapnak repülés közben annyira nehéz? A repülés nem lehet nehéz, mert akkor sok lenne a hulla, és senki nem repülne. A valóságban nyilván sok dologra kell fogyelni, ezt próbálják szimulálni a szimulátorok. De itt csak pár gomb áll rendelkezésre, nem úgy mint a valóságban. És persze a körülények is le vannak butítva durván.

Meg nem is arányos az egész, karkandon pl 2 ház egy utca, a kifutókályán hosszában át lehet köpni, két reptér annyira közel van egymáshoz, hogy hülyeség lenne felszállni, a repölõk folyamatosan ívben haladnak, mert különben lemennek a térképrõl, de ezeket inkáb hagyjuk. Mivel ez egy arcade fos, simán belefér.
Még mindíg a bf sorozat a legjobb fps a vilkágon, csak van egy nagyon gyenge láncszem, a DC, arra kár volt idõt pazarolni. Kempelõs szarakodás. Atombombával, meg mégtöbb köcsög repülõvel.
A BF2 is sokkal jobb lenne, ha nem lenne benne repcsi. Egyrészt nevetségesen hülyén néz ki ahogy köröznek, másrészt nem tehetsz ellene semmit. Ha véletlenül sikerül kinyírni a köcsög pilótákat akkor meg kirugnak a szerverrõl.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank
nnna ha már ez se elég egy kis antibfv flémhõ akkor semmi se <#whatever>

schrank
nnna mer aztán a híres vietnámos repülõ jármûvek fizikájával marha nehéz volt célozni felszálltam a helivel közben kimentem pisálni és mire visszaértem a géphez még mindíg ugyan úgy lebegett de a zuhanás sem ártott nekik a bfv-ben egy jó volt : az uninstall <#hehe>

Büszke lehetsz rá!
Meg tudtál jegyezni egy pontot lol.
A sqad amúgy is csít a dc meg ratyi.

Vietnamban úgy nyomtuk a hue-t, hogy ts-en bemontuk, hogy hova kell mortar, és Sly már küldte is az áldást. Bármit be tudott lõni.
volt ám ilyen is:
-fõbéz zászó!....2 hulla
-fõbéz híd vége! ....még 2 hulla
-te Sly úsznak a híd alatt!....hullahegyek
Meg ilyen is:
-teli dszipp körépre....durr
-még egy....durr
(összesen 6 hulla)

Szerintem ez sokkal fílingesebb mint atommal lõni egy bázist, ahol a jármûvek, és a spawnpontok is úgy vannak elhelyezve, hogy senki ne élje túl a becsapódást.

JAG1
Jaja, nekem sem ment, aztán megjavult...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

atomboy
Mi az 2000-es olimpiai vizilabda kozvetiteseket neztunk fizikaorakon. 😄

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
bazmeg te nem a zoly vagy ? akkor neki mi a avatarja-E ? <#ticking>

véén ratyik 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
nálunk ugyanez a pápa temetésén volt(igaz,a modern technikának köszönhetõen mi sokat nem érzékeltünk a dologból,mire való a discman?<#eplus2>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zerénd
Hehe, szintén 5. 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Baszki! Mindenféle hüjeség miatt kikelett igy öltözni. Emlékszem, brezsnyev elvtárs temetése napján is. Igaz, akkor még kisdobos voltam. 😊 Gyó volt, mert nem volt tanítás, de mindenkinek a tv-t kelett nézni a ziskolában. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
mi van hijányszik a szpónképernyõ <#vigyor1>

schrank

MaskimXul
Másnak sem megy a bejelentkezés account serverre?
DummyBoy
Vazz ... nincs netem még mindig otthon ... meg melózok is 😊

De megpróbálok röccenteni egy web-es MSN-t ... dobjá meg egy msn címmel 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

atomboy
Illik rad a szemuveg. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
kussojjá gyógyegér ott a felsõsor balszélen <#mf1>

ülõsor balról a 4. VAGY az 5. 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DÁMMIIIII ha tucc gyere ts-re 😊 kifogott rajtam eza garmin cucc és kéne segiíni

HTS s3rg1nh00
és melyik vagy te?<#hehe>

schrank
<#kuss>

JAG1
Vén trotty... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Azt Schranknél sosem lehet tudni. :-)

joebacsi
örüjj neki, akkor a pucér segged remélhetõleg nincs meg schrank egyik véháesén se 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
5.osztály <#mf2>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
évvesztes voltam <#vigyor5>

JAG1
85-be én már 4. általánosba jártam kicsi csíra. <#mf1>

schrank
nnna végre egy mûkedvelõ kortárs perverz <#hehe>

DummyBoy
Ehhh ... gyógyreggelt ...látom a zegésséges erotika ismét csak beférkõzött a topikba <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
nnna a sok tápos ami nektek a SAW volt kalóz dvd-n az nekem a helyi óvoda kiscsoportban megvolt '85-ben <#mf1>

Beers
Nem kötöm az orrodra 😛!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

HTS s3rg1nh00
köszönjük,elég lesz mára a családi fotóalbumotokból

JAG1
te beteg állat...<#sniffles>

jesszus te hova jársz szórakozni????? 😮

ehh .. tiétek?

schrank
hú b+ milyen oldalról linkeltem van olyan kép amit meg sem mertem nézni<#vigyor5>

hajjuk <#mf2>

schrank

Beers
Ez hosszú történet !

Zerénd
Kabe b34 <#mf2>

havercsotány
pofád lapos puttána <#mf1>

JAG1
<#hehe>

Zerénd
Ja, valami rémlik.

No. Vissza olvastam a dc tyopik ucsó 60 oldalát. Na nem minden postot na! Flém az volt dögivel. Itt ménem ne nincsen? He????

Rendezzünk már egy hazai bf2 kupafélét. Csak, hogy legyen flémelési lehetõség megint. 😄DDD

de vót mán egy fehér mûjanyag alytó is linkelõdve az nem a janeké vót? és a ponn hasonlított azOrion #133550 ékéra 😄DD

Zerénd
És ménem mentél a böböbe? <#rolleyes>