FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én is mennék már negyon egy ilyen onlány hentre, sqad-ozni meg minden, de annyira széthekkeltem a BF2-met, hogy valszeg újra kellene telepíteni, hogy felengedjen a NET-re megint :)
Felnéztem a múltkor valamelyik serverre, az első körben nagyon jól ment, de a másodikban estem keltem ... majd minden statom minusz volt :)
Úgyhogy most gyúrok single-ben (45-50 bot, 32player pálya, egy rakás helivel + tannkal, ticket ratio 500, unlocked fegyverek, timelimit nélkül ...) próbálgatom a kit-eket, a járműveket, commanderkedek ... nagyon tetszik, eddig a medic a favorit ... 2 mediccel egy 8 fős csoporttal a múltkor elmentünk teljesen a beach-ig ... mintha egy csapat lett volna ... persze botok :)
+1GB RAM olyan 32 player felett azért ajánlott, nállam pl.: 64 bot esetén diafilm, míg 32 bot esetén meg se negyon röccen :)
AK 101 istenkirály, eddig (Nagyon meglepő módon!) a medic a kedvencem ... legalábbos botos játékban azzal tudok a legtöbbet segíteni a csapatnak ... nagyon komoly a késsel rámrohanó Amcsikat kiütni a defibrillátorral :)
(OFF: Havernak pont most keresek videókarit, HWSW, Prohardver bolhapiacán 28-30 egy 9800 Pro ... Inno vagy nem inno ... nem mindegy manapság? Bár nem értek a 9800-asokhoz, úgyis megnézném vásárlás előtt ...)