172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14153 full 12 ropi 576ban :D ki van rakva :D -
#14152 "A programban előforduló hibák (textúra és modellhibák) tudatos kihasználása, melyek egy csapatot lényeges előnyhöz juttatnak ellenfelével szemben tilos, és azonnali mérkőzésvesztést von maga után."
Ezek szerint elismerik hogy léteznek :D ! -
Thanatos #14151 akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van a gáz... viszont újaban egyre gyakrabban produkálja ezt szal lehet én pihentetem a demot..., a full elött majd még megejtek egy win reinstall-t azt kiderül javulte a helyzet vagy nem :) -
#14150 Láttalak amikor játszottál....én is bent voltam :) -
#14149 Én is akarok!!!! :D -
Mester01 #14148 Sziasztok!
2hétig nem voltam itthon Szerdan jottem haza es latom hogy kijott a BF2 Demo azota csak evel jatszom pedig van egy komoly CoD:UO (Call of Duty:United Offensive) klanom es csak a BF2 erdekell
Gyakorolok eleg sokat a vadaszgep mar elegjol megy.. a Helikopter nem annyira szoval ma bent voltam az egyik serveren es repultem es kinyirtam 5embert egy Amcsi Csapat Szallitohelikopterbol pedig csak 2 napja jatszok...
Csinaltam Shotot png formatumba nem ertem miert pont abba csak sajnos rossz lett es nem tudom megmutatni nektek
Ez 1 kezdo BF2 Fan elmenyei ha nem tetszik akor toroljetek ki.
Udvozletem: M3st3R
-
qrz #14147 hubazz nekem nemjó! -
#14146 mondtam én h nem kell aggódni, csak hát öreglány nem gyorsvonat
de azért így is mosom a partot... ,) -
#14145 "A játékosok kötelesek sportszerű magatartást tanúsítani mind csapattársaik, mind ellenfeleik iránt. A versenyen tilos a többi játékos valamint a szervezők szidalmazása, rágalmazása és fizikai bántalmazása" :DDD -
#14144 VÁÁÁÁÁ ott a helyem :D -
#14143 ki mit csinál július 2-án? :) -
Borg #14142 Báh, vicc.
GTA SA miatt le kell vennem a hang hardveres gyorsitását, meg fel kell tennem a refreshforcot, BF2-höz meg minden mehet vissza.
Ahogy felteszem a refreshforcot BF2 kapásból csak visszadob a desktopra. Ráadásul a hang gyorsitás nélkül akadoznak a hangjai...
Asszem ebből megint gta uninstall lesz :D -
#14141 nekem van =) -
#14140 Nekem is volt ilyen ... bár én betudtam annak, hogy vagy a Zikszpé sz@rakodik, vagy a hekkeléseknek köszönhető ...
De akkor nem csak ilyen esetekben csinálja? -
#14139 Nekem nincs ilyen, de akkor megvan az oka, hogy az előbb miért tűntél el :) -
Thanatos #14138 másnak is van oylan hogy minden előjel nélkül kirakja a game desktopra? nem kékhalál nem fagyás csak game közben egyszercsak a desk-en találom magam... és ezt csak pár napja kezdte eddig full jól ment... :/ -
#14137 Nekem nagy szerencsém van, hogy 9500pro-m van, a játék gond nélkül megy 1024*768*100Hz-en full mediumban. Ha meg kijön az 5.6-os Omegadriver talán feljebb is rakhatom valamennyivel (most próbáltam a 2xAA-t, attól már kicsit belassult, illetve high-ra rakott lightingnál meg textúránál már sajnos játszhatatlan volt) -
#14136 Megintoff :)
A HW csere sajnos mindig sok pénzbe fáj ... saját tapasztalat, hogy a felsőkategória a legrosszab, az tartja a legkevésbé az árát, talán a felső közép kategória ami OK ... nekem idáig az jött be, hogy pár havonta cserélgettem adolgokat, így kevés befektetéssel szinten lehet tartani a HW-t ... persze ehhez jó időzítés és rengeteg mák szükséges :) -
#14135 Így jártál :P -
Thanatos #14134 -
Thanatos #14133 de te különleges eset vagy..., más emberek néha más játékokat is kiproszálnak :P
pl ofp2 kifejezeten hasonló kat és jó esélyel földbe fogja döngölni bf2-t :D 8bár igaz amire kijön bf2 már közel se lesz új game :P) -
#14132 -
Rafia #14131 A legdurvább az, hogy úgy néz ki ismét sikerült a generációs ugrás a játékminőségben, ráadásul úgy, hogy a hw követelmények csak nagyon kicsit nőttek. Jó, az alaphoz képest talán nem, de nálam pl. jobban fut, mint a Forgotten Hope mod a BF1-el!
Ez a Ge4Ti dolog árnyalja a képet egy kicsit, de hát megmondták előre a követelményeket, nem? Azonkívül, ha valaki az új játékokat akarja próbálgatni, annak 2 évente komplett konfig csere kell. A fejlődésnek csak örülhetünk. Persze sok pénzbe kerül, de befektetési céllal ne is vásároljon senki hardvert... -
#14130 Nyehe. Tangabugyi mániás =). Na sebaj. Jó az. Páromon imádom őket. (csak és kizárolag rajta, a többiek ne is probálkozzanak mutogani se )
Én az R9500-asomat cseréltem le. Pedig nagyon jól bírta. De haladni kell néha a korral. Most a gépet is tervezem cserélni. És BF2 ösztönzött a cserékre =) Ez van. És szó nélkül megy a dolog. =) -
#14129 lol :)))
Azért elég nagy hiányossága ezeknek a fránya tangabugyiknak, h nem megy rajtuk a bf :))
Sőt szinte már felháborító :-) -
#14128 Hát, én is e remek játék miatt cseréltem le a kártyámat egy x800-ra. :) -
#14127 jelentem csak és kizárólag bfet játszom :) igen, a bf2 miatt vettem új kártyát. igen, tisztában voltam vele már hónapok óta, h vennem kell :) nem, nem sírtam csak kicsit, me dráááága és inkább tangabugyira költeném, de azon sajna nem fut el a bf2 :))) -
haxoror #14126 Ja én is megtartottam tartaléknak.
(meg igazság szerint a szívemhez nőtt :) -
Thanatos #14125 szerintem meg nem, már ezerszer elsirták bánatukat ennyi..., maugy meg nem csak ezért az egy gameért mert az egy dolog hogy sok más game elmegy rajta nade hogy..., elöbb utobb ugyis kellet volna újitaniuk ha nekik számit hogy milyen minőségben játszhatnak a játékokal..., ha meg nem számit akkor ott a no shader mod, azt hajrá... :) -
#14124 Hát én így tettem azzal a különbséggel, h még nem adtam el a gef4-emet.
Viszont én a nagy többséggel ellentétben, 'szinte' szó nélkül fogtam magam és vettem egy új karit, amelyik frissebb, lágyabb, jobb.
És (tudom éssel nem kezdünk mondatot ;P) teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egy 6600GT-t vettem, tök jól megy vele minden.
Nézd meg a gef4-es mennyi idős már? Szal ennyi idő múltán már illő a váltás. örök életig nem lesz jó egy kari sem. -
#14123 Engem csak az zavar az egészben, mármint a képben, hogy kicsit olyan megkülönböztető hangvételű. Direkt nem használok más kifejezést, mert nagyon nem illik se forumra, se sehova. =) -
#14122 nem adtam el. odaadom a jó ides apámnak, h rendesen menjen neki otthon a bf1942 ,) -
haxoror #14121 Nekem az volt és ezért a gémért cseréltem le :) -
#14120 Ugyan nem gf4-et csereltem le, de BF2 miatt vettem új karit =) Ez is számít? :D -
#14119 nincs gef4Tim, de el tudom képzelni mit éreznék ... ne rugjunk már szegény földön fekvökbe :) az egyetlen, ami a csalodottságukat enyhitheti, h itt fejezik ki rosszallásukat EA rol... sztem belefér .... -
#14118 Ok, kicsit túlzó volt de szerintem érthető, miért ... -
#14117 sztem az dumálhat max, aki emelt fővel lazán lenyelte, h ez nemmegy gf4Ti-n, s eladta a kártyáját, s eme EGYETLEN játékért vásárolt egy ujat, drágábbat, gyorsabbat.
a többieknek sztem csitt :)
(arról nem beszélve, hogy picit nagyobb a különbség a 486os és az x2 gépigénye közt. Kb igaz lenne a battlefield1942 és a battlefield4 esetén ....) -
#14116 :D -
Thanatos #14115 -
Rafia #14114 Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg Hercules mono-n is futna-e mondjuk CGA emuval?