• Boxer HUN
    Táblagyűjteményes gyógyreggelt!

Összeszedtem a gondolataim, és arra a következtetésre jutottam, hogy a KK hathatós közreműködésével,... ismét fekete napot zártak a moderátorok. Alaposan megdolgoztattuk őket.

Kezdjük hát az abszolult faforittal, Deqwator! Bár a sztori nem itt kezdődött, mindenesetre kétséget kizáróan megérdemli a dobogó legfelső fokát a maga 5 táblájával!!! Igaz csak négyet kért, a maradék egyet ajándékba kapta a modiktól, mert olyan szépen kérte.

A sztori itt kezdődik. Gerzsit, nyomta a Forgotten Hope 2 topik házigizda posztjára Legény, Jag, Zolly és noob(?) a mogyi topikban. Mindezt, (elképzelésem szerint, mivel lecsúsztam róla) amolyan hazai KK-s stílusban, amiért nem maradt el a jutalom sem. Megkapták az elakadásjelzőket, kivéve Legényt. Már megint maga alá csapta a farkát, mint mikor a róka alszik... Gondoltam, mivel lemaradtam a jóról, és a KK-sok bp-vel (büntető pont) díszelegnek, had ne lógjak ki a sorból, ezért átcaplattam a modi topikba, hogy szolidalitásból kiköcsörögjek egy bp-t. Na, olyan jól sikerült, hogy mindjárt kettőt is kaptam. Hurrá! Aztán csatlakozott ORAL B+ Gege is 2 bp-vel, tanácsomra ő is azt a taktikát választotta ami nekem bevállt. (gz8-tól kérdeztük meg, hogy miért az a neve, ami. (amúgy még most sem tudom))! Orion mindenképp dícséretes, a dobogó második helyén landolt, (nem landor) a maga 3 bp-jével. Ekkor már folyamatban volt Joetata táblája is. Tudtuk, hogy nem hagyná a nyáját egyedül szenvedni, tehát önkéntes alapon kötelezö jelleggel... Aztán a késöbbiekben igyekeztünk mindent elkövetni Legény érdekében is, de valamit nagyon jól csinál a modik közt, mert beletört a bicskánk. Felettébb gyanus!!! Aztán még itt van Bala is. Egy volt már neki, ehez gyűjtött be offolásért még egyet.

Összességében megint kitett magáért a BF2 topik!
    Ahogy zolly is írta, "...Böske megkapta a gizdaságot. Kiköveteltük a felkiáltó jeleket. Megint azt történt, amit mi akartunk."

Tabella:
    5 x + Deqwator
    3 x OrionHungary
    2 x Boxer
    2 x Bogdogege
    1 x Jag
    1 x Zolly
    1 x noob
    1 x Dzsótata
    1 x Bala

17 tábla + egy kitiltás egy topikban, egy nap alatt... ez korrekt!!! Ezt csinálja utánnunk akármelyik topik!
    Szerintem megvolt minden érintett a listában, köszönjük az együttműködést, a büfé a kijárat mellett jobbra, a söröket Gerzsi és Legény fizeti! Gerzsi, mert ő a történet kezdő láncszeme, és Legény, mert kilóg a sorból, pedig csak kérnie kellett volna a táblát...

Egyébként schrank igazolatlan hiányzása miatt nem lett meg a 2 kitiltás egy nap alatt!!! Zolly: Mi van Mesorral??!! Na megyek, erre iszok egy kakajót, mert annyit írtam, hogy kiszáradt a tollam...

Ha nagyon droidosnak tűnik a HSZ, az csak azért lehet, mert erősen be vagyok határolva a hangulatjelek terén...