Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
megy a faqba :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Crem
Kicsit hosszú lesz! Leendõ apáknak viszont kötelezõ!

1. Az apaságra való felkészülésként, elõször menj le a legközelebbi háztartási boltba, ontsd a pénztárcád tartalmat a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy nyugodtan szolgálja ki magát. Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utaljak át. Majd menj haza és vedd elõ az újságot, és most utoljára olvasd el.

2. Mielõtt vállalkoznál a gyerekre, találj egy házaspárt, akik mar szülõk, és fedd meg õket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tûrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhettek meg gyerekeik ilyen mértékû elkanászosodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán, étkezesnél tanúsított magatartásán és általános, viselkedésen. Elvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ.

3. Ahhoz, hogy átérezd az elkövetkezendõ éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal. 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztõórát éjfélre, és menj aludni. 2-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal fel óráig. Állítsd be 3-ra az órát. 3-kor, amikor megszólal a vekker, kelj fel! Énekelj a sötétben halkan 4 óráig. Állítsd be az órát 5 órára. Kelj fel és csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át és közben nézz ki boldognak!

4. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak?
Hogy ezt megtud, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyasba és húzd végig a frissen festett falon. A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?

5. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyû, mint amilyennek látszik.
Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot. Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idõ: egész reggel.

6. Végy egy tojástartó dobozt és egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belõle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt, amibõl ragasztószalag és nemi celofán segítségével csinálj egy karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt, egy ping-pong labdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony pontos másat! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.

7. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház elõtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki. Vegyél egy csokoládé jégkrémet, és tedd a kesztyûtartóba. Felejtsd ott! Végy egy tízforintost és dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokisparányt, és ontsd a hátsó ülésre! A fûnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most mar tökéletes.

8. Készülj fel a sétára! Várj a vécé elõtt egy fel órát, majd menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza. Menj ki. Gyere vissza. Menj le az utcára. Gyere vissza. Menj le megint. Sétálj az utcán egészen lassan 5 percig. Vizsgálj meg minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendõt és döglött bogarat útközben. Ugyanazon az úton gyere vissza és ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered. Add fel, és menj haza! Most mar alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kis gyereket!

9. Mindent ismételj meg legalább ötször. Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket Egy felnõtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél. Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kívülre engedned. Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek. Amíg ezt nem tudod könnyen megcsinálni, addig ne is ábrándozz a gyerekekrõl!

10. Vájd ki egy dinnye belsejét és csinálj rá egy kis lyukat. Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfõzeléket, és egy kanállal próbáld meg a spenótot a lengedezõ dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülõgép. Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy. A maradékot ontsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belõle bõven. Most mar alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!

11. Tanulj meg minden nevet a Power Rangersbol, a Szezám utcából és a Tapsi-hapsiból. Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülõi hivatást!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
jan.25!
De már most para van!:( Meg eljött a fészekrakó ideje az asszonynak...

Nálatok mi a helyzet?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Üdv, gratula a kis bf-utánpótlásnak.

Valaki mesélne egy kicsit a helikopterezésrõl? Már repledni tudok, csak szingliben próbálgatom és ott jól megy, csak nem tudom, hogy mi lenne a feladatom a levegõbõl, mire kell figyelni. Nem tudom, hogy mi a taktikája egy heli-pilótának.

Enemy infantry spotted!

atomboy
Annyira nem rossz kockakent szuletni.
Reszeg ujszulott.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Nem is érdekel a foci, fõleg a magyar csicskaság nem.

te csíra ,azt se tudod mi az hogy foci...<#action>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Még az a pláne, hogy direkt volt! Ja és Halyrá ujjpest!

HTS s3rg1nh00
az meg pláne,hogy tavaJ:)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Na ilyen hozzad hasonlo brutalis allatok nem ebbe a forumba valok <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

SigS
<#zavart1><#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

JAG1
Te mikor szülsz? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Játékban a sok lowskilles majo így csinál nekem, aztán meg rinyál hogy le lett lõve, epdig ugrált :)

Tavaj agyonütöttem a kakasunkat. Mindig csak úgy lehettett hátramenni a kertbe, ha bot volt nálad, mert mindíg támadt a kakas. Aztán "véletlenül" nagyot ütöttem. Utána meg kaparhattam a fejdarabokat <#vomit>

Babonella :)

havercsotány
király

Crem
GRATULÁLOK!!!!!!!

Mond az infót, mert én qrvára fosok!:(

inkább sört vigyen minthogy billt.+egeret:)

atomboy
Ne akarj mar szuletesnel raszoktatni sorivasra. :D

Beers, grat. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

JAG1
Beers!
Azért valamit mesélhetnél. bki.
Apás szülés volt?
Mennyi sört vigyek magammal a szülésre, meg ilyenek... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Épp ma volt asszonypajtás dokinál. 2,5kg és már bekészült lefelé, pedig még egy hónap van hátra, elvileg. Bár, ahogy magamat ismerem, nem marad meg addig bent. :-)

JAG1
Csuhajja...gratula sorstrárs. :-D

McKenny
Mekora luserek a THC szerver adminjai kibasznak habra valamit

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

dienesoft
Gratulálok!!!!!!:)

JCSR ODIN
Gratulálok <#worship><#pias><#taps>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

kBagyula
Gratulálok! <#taps><#pias>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Gratula Beers :) +más: ase jelez 1 cor szervert , ez az ? :)gondolom ma 1 kis sörözés van kilátásba , de hétvégén , sajna csak éjjel , de bemegyek dc-zni. Még 1X gratula

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

képet b+!!!és GRAT!!!<#puszis><#pias>

<#eljen><#taps>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tudod mit? Inkább elmegyek freggelni.<#violent><#eplus2>Akkor mindenki boldog lesz. Na jó, majdnem mindenki...<#hehe>
Yan
<#eljen> <#pias>

&#165; xfire: kistekila

TS Zolly
Végyé páldát DreamProfessor kartástól lécce, #123068 postjában leirta mit tesz, ennek ellenére kérem öt ne tegye, viszont temeg tedd meg!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Gratula Beers! Persze a Beersnének is, add át! :) Szpittel nem nagyon berugni ám!!!

Akkor mostanában csak egy baba áldás várható, Jag-éknél. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
gratulésön<#taps><#eljen><#worship><#pias>

www.czekoart.hu

Bogdogege
GRATULA <#taps> <#pias> <#worship>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Beers
Ma 13:45-kor apa lettem!!!
Megszületett a lányom Mira, paraméterek: 3500gr és 48 cm és szép hosszú fekete haj :)!
A mama is és a baba is jól vannak!
Remélem velem örültök :)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
"Most vagy én vagyok túl naiv, vagy a csalót kiáltóknak semmi közük sincs a nagybetûvel szedett szavakhoz."

Is-is! :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Egyébként kívülállóként csak annyit szólnék hozzá a flémhez, hogy nem értem, hogy FELNÕTT EMBEREKNEK -akik miután KÉT ÉVET játszottak ezzel a BUGOS, LAGOS VALAMIVEL- hogyan fordulhat meg a fejükben hogy csalással vádoljanak meg bárkit is, amiért az a játékban nem úgy viselkedett, ahogyan azt normális esetben el lehetett volna várni tõle(nem feküdt meg egy telibe talált sorozattól stb.).<#nemtudom>

Most vagy én vagyok túl naiv, vagy a csalót kiáltóknak semmi közük sincs a nagybetûvel szedett szavakhoz.
JAG1
Wááááá...
Gartula Beers komának.

.. mert kockás szoknyát hord ;)))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kiaz??? azonnal egy agymosást nekije!!!!

(amúgy+Jag a buzi mert õ meg elspórolja a felkiáltójeleket :DD)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Azért ne általánosítsunk! Én ismerek olyat, akinek nagyon sok esetben más a véleménye egy adott témában, mint az itteniek többségének.<#kuss><#hehe>
fél-délben még itt volt és nemírt semmitsenem ... lehet késõbbre várták?

Beers ha olvasod majd(pár nap józanodás után) grat! <#worship><#taps><#taps>

spitfire
Beersnek lehet gratulálni,megszületett az ifjú DC killer!!!
Mi lesz itt este...<#vigyor2>

JCSR ODIN
Na ennyit a laza 2órás késésünk titokban tartásáról <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Manoboy
Nem akarok nagyon belefolyni, de én ezért nem járok Magyar eredetû szerverre, ott mindig a gond van. Itt van most ez az ADM és THC vagy mi a szösz.
Multkor a SKY szerveren volt, hogy lazán lecsíterezték a csapattársamat.
Én megyek inkább külföldire ott nem értem mit motyognak és akkor nem is zgat csak játszok egy jót a magam szórakoztatására, esetleg a csapat társakkal együtt rójuk az utcákat és irtjuk az ellent.
Nem az, hogy ilyen veszekedések.

Amugy meg DreamProfessor, mi a multkor JCSR esekkel játszottunk. Elvileg 20:00 kor kezdõdött volna a WAR, náluk ellett írva 21:00 -ra, de 22:00 kor kezdtük el a meccset különbözõ problémák miatt. Szóval ilyesmit felesleges szóvá tenni, mindenkinek akadnak gondjai és ez Strykerre is vonatkozik. Nem kell itt a háború van elég a csatatéren. <#idiota>

Akinek meg nem tetszik valami személyesen beszélje meg az illetõvel és nem csinál magából akár hülyét.

Ennyit akartam csak most épp így a kis kellemes ebéd után. <#banplz>

JAG1
Navégre. Köszihelló...
Tévedésben vagy amúgy. Ha írsz ide, én akkor is posztolok, szal nemtom megint mit gondolsz.

Manoboy
Ez LOL!! <#nyes>

JAG1
Hát rég nevettem ekkorát...

Buzi??? Ez jó :) Köszönöm eme csodás jelzõt... Egyébként nem akarom megmondani, hogy ki mit csináljon és ígérem nem is írok ide többet... A legjobb az ha nem is keresem ezt a fórumot és akkor írhatsz akármit a haverok szórakoztatása érdekében... Egyébként sajnálom, hogy itt ennyi ilyen ember van mint pl: TE. Bye