• Dansky
    Némi gyors észrevétel, bocs ha valamelyikről már volt szó:

késő délután voltam obineten, betett a szerver amcsi oldalra, hamarosan max. lett a létszám. De vazz, egy squad nem volt, zéró együttműködés, a csapat persze szívott keményen. Csináltam egy squadot, hárman próbálkoztunk benne működni, de hát az ellen olyan szinten nyomott, hogy nem mentünk sokra. Gondoltam ott tutira vannak squadok. Hát tényleg volt egy 5 fős, csakhogy nemtom minek mert míg benne voltam semmi co-op nem volt, úgyhogy inkább a sniperkedést gyakoroltam. :)

Ennek hatására drasztikusan megváltozott a véleményem: arra már tényleg nem jók, hogy csata döntő terminatorok legyenek ala BFV, viszont úgy láttam, arra remek jók lennének, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenre adott pontokon. Nehéz dolog volt megölnöm bárkit is, de egy-két esetben egész jó kis mini-felfordulást sikerült csinálnom flagek közelében. :)
    Szóval szvsz sniperek dolga az kéne, hogy legyen, hogy előkészítsék a squadoknak a terepet, fedezzék az esetleges visszavonulásokat, ésatöbbi. Persze mivel nehéz killt csinálni, ezért ez önzetlen meló, vagyis valszeg nem lesz túl népszerű :)