172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13273 nem hiszem hogy túl nagy feladat lenne kiszűrni az ilyen szervereket , a configot kell átírni és (bár még nem láttam) a legtöbb ilyen kereső meg tudja jeleníteni a szerevek beállításait ... szal ezt is -
Thanatos #13272 szeritnem ez elég kamu szagu... nem fogják emgkeresgélni összes iylen szervert.... -
Thanatos #13271 még midnig ezen szenvedsz? felejcsed már el törödj bele, jácc texturák nélkül vagy doom3azz inkább... -
Thanatos #13270 nekem meg sokkal jobban bejön mitn régiek pedig azt is szerettem, igy nem kell összevissza kalimpálni gombok utána pl este sötétben hanem csak q egér katt katt és elis ment az üzi..., én már ugy megszoktam legtöbbször nem is jelenik még meg a kör középen már elküldtem amit kellet... -
#13269 Ok, meglesz, de mivel no time limites szal, nemlesz benne a listában. -
#13268 Én tegnap éltem túl valami kalamajkát. Zuhan a heli, ellen tank előtt kiugrom, heli elszáll, túlélem, tank átmegy rajtam :D -
Rafia #13267 Az alap BF-ben néhányszor túléltem már a zuhanó repcsiből kiugrálást ernyő nélkül is :)
Egyszer Kurszkon valami fenyőfa fogott meg, egyszer meg El Alon pont két tartály közé estem meg, és addig pattogtam köztük amíg elfogyott az enerdzsi :) -
#13266 ha kugrasz a zuhanó repülőből 20 centire a föld fölött és kinyitod az ernyőt, túléled max hpval -
haxoror #13265 Azért sebzi a gránát is ha nincs más, engem már lekergetett a zászlóról egy falkányi medic :D -
#13264 amugy az MG-k is érdekesek.
szornak mint a disznó (fekve, sorozatonként is) és alig sebeznek. -
#13263 max sebességgel mentem hidd el :)
ahogy nekimegy a "szögnek" azonnal lelassul -
Nagydög #13262 "Tankot AT rakéta és gránát sebzi, akna v C4 egyből szétviszi, sokat számít hogy melyik részét találod el."
A granat szerintem alig. Szentelt vizzel is hatasosabb meghinteni. Az aknak viszont hatasosak. Enginerrel egyszer egy fel koron keresztul tartottam egyik part menti zaszlot. A bejaratokat elaknasitottam(csak uyg, hogy azert be lehessen jonni, ha latod hol vannak), plusz a zaszlo ele is tettem egyet, ahova foglalni szoktak allni a tankos srecok. A gyalogosokat meg baratsagtalan modon leSaigaztam. Ha idom volt beugrottam legvedeni is.
-
haxoror #13261 Rakjátok be a nevéba hogy HUN plz mert a legtöbb ember erre keres rá :) -
#13260 Skacok, a tRs BF2 szervere:
.:tRs:. Battlefield 2 linux server 12d
trs.zl.hu - 195.228.155.116:16567
jelszó nincs -
csabito #13259 Viszont már 2km/h-s sebességgel is gyilkolnak a járművek. Bf1942-ben ha nem volt elegendő a sebességed, eltoltad az ellent. Itt már ha egyhelyben fordulok tankkal, teke van :) sokszor sajna téká :( -
Nagydög #13258 A Barett hatasos jarmuvek ellen is? Erdemes lesz erte sniperkedni? A masik meg az, hogy kasztonkent kell fejlodni, vagy ha magasabb osztalyba lepek, akkor mindenbol megkapom a jobb cuccost?
-
haxoror #13257 Tankot AT rakéta és gránát sebzi, akna v C4 egyből szétviszi, sokat számít hogy melyik részét találod el. -
haxoror #13256 Lendületből simán át/felmegy bármin, tolass vissza és fuss neki, ez mondjuk kurva jó hogy az előző BF-ektől eltérően gyorsan lehet vele tolatni. Nekem tetszik :) -
#13255 a pilotát ki lehet lőni a fülkéből de nehéz:) engem már lőttek ki belölle, marha jo nézni ahogy tovább megy a heli élettelenűl:) -
#13254 Jah közben a valós életben egy M1A2-es még az 50+ fokos emelkedőt is megmássza 5km/h-val vhol olvastam. -
haxoror #13253 Soha nem veszem/vettem fel a státuszt mert a túlélés nem az én stílusom
A leaderünk kiesett a szerverről és automatikusan én lettem az új de nem jöttem rá hogy hogyan lehet róla lemondani, átállni egy másik squadba nem mindig akarok ha összejön egy jó csapat :) -
Borg #13252 Ja meg az is szar, hogy ahogy vizet ér a járműved, egyből felrobban.
A dzsippel mentem bele a folyóba, de annyi időm se volt hogy kiszálljak és odébb ússzak. -
Borg #13251 Én próbáltam repülőből, helikopterből kilőni embereket amíg a kifutón voltak, de nem sikerült. -
#13250 az vicces hogy egy ilyen batár nagy/erős tank képtelen 2km/h-nál gyorsabban felmenni egy kis buckára -
#13249 Sziasztok csávók!
Néhány hülye kérdés:
Ha tankkal gurul az ember és ellenfél tankját lövi, akkor mind1 hol találja el, ugyanakkora a sebzés? Mert nekem úgy tűnt h nem. Én vmikor 3x is eltaláltam oszt ment tovább engem meg lelőtt 2-re úgy h zsír új volt, akkor gurult ki a csepeli bicikligyárból.
Másik az tuti h tankot nem érdemes lőni csak rakétavetővel. Mondjuk én lőttem sniper-al amíg el nem taposott, de nem robbant fel. :) Helikoptert, ha a pilótát célzod? Vagy géppityuval? Van értelme? Mert ha nincs nem töröm magam. Szoktam lelkesedni mikor látok egy közeli lebegő helikoptert, lövöm mint állat de semmi. :)
-
#13248 na igen, kinek mi jut eszébe erről:) -
#13247 5nap és el lesz felejtve -
Borg #13246 Szerintem ugyanott/ugyanúgy ahol felvetted a státuszt. -
#13245 bf42 demo-t átiram értelemszerüen, de nem mükszik :( -
haxoror #13244 Ha én leszek a leader hogyan tudok lemondani? -
FreddyHawk #13243 Demo ladder nagyon jó ; egy tuti arany létrácska az első helyezettnek 30 napig :D
Viszont nagyongyorsan kellene csinálni BF2demoOpenCupot is, mert az ott
nyert kupácska az megmaradna forever :D
-
haxoror #13242 Hogy csináltál ASE filtert? -
#13241 demo ladder .. pff -
ACE #13240 Namost képzeld el az milyen lenne, ha lenne egy 6 fős squad, és minden főhöz lehetne spawnloni, lehene csinálni szép lassan egy előrehozott spawn pontot, és így könnyű lenne foglalni, de ha másik oldalon is ezt csinálnák, szépen kialakulna egy állóhábórő, mert ha folyamatosan ugyanoda spawn-olna mindenki, akkor csak lődöznék egymást helyben, és nem jutna egyik sem előre... Ez jó így, ahogy vagy, csak a Leader-nek vigyáznia kell magára... -
#13239 Masnak, nem tunt fel, hogy az egyhelyben allo gepet, is lehet rangatni mint a rongybabat, a nyilakkal ? epp arra probaltam rajonni hogy, lehet egyhelyben felszallni, mert az ok, hogy a 'hatra' gombbal leforditom a hajtomuvet de, hogy gazt adjak, meg elore kell tolni, akkor viszont visszaall vizszintes helyzetbe, /bar lehet, hogy at kell csak konfigolni a gombokat/
es mi ez a rangatozos effektus ? :)
-
#13238 tudnál adni 1 linket ahonnan leszedhető a linux server? -
Borg #13237 Naja :D -
#13236 a kérdésre válaszoltam :DDDD -
#13235 nem lehet elég korán kezdeni:) -
#13234 Kösz a gyors választ!