FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor mesélek egy kicsit én is.
Lassan két és fél éve tolom ezt a játékot, azt időm 99%-ában a földön rohangálok. Tank, APC, dzsip. Általában Uwuval osztjuk a jónépet, ő tankozik, én takarítok körülötte, vagy a foglalt zászlók járműveit használom amíg szét nem esnek.
Átlag publicon szinte mindig kapok érmet, legtöbbször aranyat. (Sokszor csak a commander nyúlja le előlem) Élesztgetek, gyógyítok, de főleg _foglalom a zászlókat_. És a buzi pilóták hiába freggelik szarrá a pályát, baszhatják, több pontot gyűjtök a földön. Egyébként ez nem cél, a győzelemre hajtok, az érem csak a következménye annak, hogy _csinálom a dolgom_.
Egyébként meg, ha ésszel játszol, akkor nem bombáznak szarrá. Minden zászlónál el lehet bújni. Legfeljebb ki kell szállni a tankból. Szoktam olyat is, hogy odaállok tankkal a zászlóhoz, mintha foglalnám, a csövét az ég felé, vagy egy spawnhely felé fordítom, mintha benne ülnék, de közben az épület másik oldaláról húzom a zászlót. A repülők szinte mindig benyalják ezt a trükköt, lebombázzák a tankot, és mire visszajön, behúztam a zászlót.
Olyat is szoktam csinálni, hogy mikor kifehéredik, elhúzok a foglalási körzetből, megvárok egy adag bombát, és visszamegyek.
Heliket dzsippel, stingerrel lehet nagyon szopatni. Nem feltétlen lövöm le, de ha elkergetem, már az is siker.
De valóban, a gyávaság egyszerűbb megoldás a bénázásra, mint a gyakorlás.
Nem mondom, hogy nincs szükség a pilótákra, de ne ideologizáld már meg, hogy "Ez jó lecke volt nekem. Egy életre megtanultam, hogy repcsis pályán ne foglaljak zászlót. Ezt tudom Neked is tanácsolni.", mert ez tömény faszság. Te lehet, hogy gyíkul tolod a földön, de azért mások érthetnek hozzá.
Hozzátenném az egészhez, hogy Uwu meg azért sír, mert egy körben akár 3-5ször(!) is meghal. De ha jól megy neki, akkor akár körökön keresztül egyszer sem. Csak ehhez már túlságosan hozzászokott, és ha mégis meg tudják ölni, akkor rinyál. :P