• GameOverrr
    Hagy meséljek el egy rövid kis történetet:

Anno, több mint két éve még a demóban amcsiként játszottam egy szerveren. Akkor még fel sem tudtam szállni a légi járművekkel, így csak a földön ide-oda rohangálva nyomtam, zászlót foglalgattam (volna), ilyesmik. Elég kevesen voltak a szerveren (max 10-en). Tőlünk nem repült senki, viszont az ellenség használta a bombázót. Persze állandóan lebombázott zászlófoglalás közben. Hébe-hóba ugyan (sokadik nekifutásra) sikerült elfoglalni egy-egy zászlót is, de gyakorlatilag csak a spawnképernyő bámulásából állt a játék. A sokadik lebombázás után én még kitartóan húztam lefele az egyik zászlót, amikor is az fehérre váltott... ekkor mondtam: Mi a f@szt csinálok én itt?! Gyakorlatilag egy "Itt vagyok, bombázz le!" táblával a hátamon rohangálok. Persze jött is a menetrendszerinti spawnképernyő bámulás...

Ez jó lecke volt nekem. Egy életre megtanultam, hogy repcsis pályán ne foglaljak zászlót. Ezt tudom Neked is tanácsolni.

Vagy menjünk együtt játszani, aztán garantálom, hogy zavartalanul foglalgathatsz majd. A felhívásomban (amire továbbra is várok jelentkezőket), ugyan jó tankosról nincs szó, de az legalább olyan fontos a győzelemhez, sőt! Szóval (ahogy egy ismerősöm fogalmazott egyszer) "You are more than welcome!" Aztán meg mondjuk együtt mennénk Jalalabadra darálni az ellent!