FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #128030 Szép jó estét! Van itt valaki olyan, aki szeret szabadidejében videószerkesztőkkel bíbelődni, és esetleg szívesen készítene egy filmet? Gondolkozom ugyanis egy kis tankos fragmúvi készítésén, de sajnos nagyon nem értek a videószerkesztéshez. Korábban csináltam már videót, de amelyik programmal azt csináltam abban csak nagyon szar felbontással lehetett renderelni. A profibb progikhoz (Vegas, Premiere Pro) meg egyáltalán nem értek. Még igazából szöveget sem tudtam beleilleszteni a videóba úgy, ahogyan azt szerettem volna, pedig már elolvastam több leírást is hozzájuk.(
)
Már szépen gyűlnek a fragek, amik között van egy-két látványosabb is (mint például ez). Ezekből előbb-utóbb én is összehoznék valamit, de tudom, hogy egy hozzáértő ember sokkal látványosabb, sokkal profibb videót tudna készíteni. Szóval, ha esetleg valakinek van kedve ilyenekkel szórakoznia, akkor csak bátran jelentkezzen.