Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokat :DDD
öcsém régebben rc-zett (autóval és nem ijjen röpködõ cuccokkal) de haveri körében voltak 'elborult' emberkék akik meséltek arról mibe került nekik a szenvedéjjük :DD egy normális heli többszázK

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Akkor Serginho beszélj már töbiekel. Ne Wowozanak .Hanem jöjenek :P:
Ha már rajzolgatjákot piros (:pötyöt:)

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

HTS s3rg1nh00
amennyire tudom fel sem merült...
más:haver kûdte<#miaz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Herold
Ha lennének magyar ranked szerverek, akkor sem 1.3-ban futnának, hanem a legújabb peccsel. De nincsenek.

Beers
Meg ledarálta a fél gúnyáját a propeller :DDD!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Gyerekek
Többbi csapat nem jön huncupra?
7th ,cordha,Vény ...
Jó lenne egy kicsit szinesiteni a huncupot :

Kifogások nevetségesek ugy hogy nem fogtok bele halni heti egy mecsbe még funn célból is:. Gyertek Vaze holnap le jár a határidö.

Vagy csak a forumon nagy a Szátok Gecc²;) (statpados képek meghasonló);P
nyelvtan:powa: by Atwe

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

TS Zolly
Monostorapátiba? Jaja. Kiborult az autó csomagtartójába a metanol. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Boxer HUN
...khmmm.. és te mikor fogsz így helizni??? <#fejvakaras> <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DummyBoy
Hmmm ... beugratós példa volt ... ahhoz kell a skill, hogy oda lõjj ahova kell ... ahhoz nem kell a tweak ... hiába javul a találatok érzékelése ha nem tucc lõni ... Ha meg nagyon tudsz akkor majdnem mindegy ... Ez olyan mint a Razer egér + func egérpad esete ... Én érzem hogy jobban tudok ezekkel játszani mint egy normál cuccal, de ettõl még nem leszek jobb ... csak megnõnek a lehetõségeim ... egy komolyabb játékos valszeg karcjátékos kontrollerrel leszedne ...

A lényeget értsd meg ... ha egy programot módosítgatsz, attól még TE nem leszel jobb sosem ... ha fogsz egy wallhack-et, egy maphack-et és egy aimbotot meg egy godmode on-t, akkor sem leszel jobb!!! Lehet hogy a Világ legjobbjait fogod alázni, akkor is lámpa maradsz ... Õk mindig jobbak lesznek ... és ha azonos feltételek mellett játszotok akkor ez kiderül ... és itt semeddig nem tart azonos feltételeket generálni ... 2 sor ...

Érted?

És egy Példa DummyBoy A és DummyBoy B-re ... DummyBoy A elkezd bármilyen netes FPS-t ... DummyBoy A láma hozzá ... de folyamatosan nyomja .... rájön erre arra, segít neki a kommjuniti, elkezd ismerkedni a fórumokon a törpiekkel, elkezdi az általa érdemesnek tartott brigádot keresni ... és velük szórakozni ... (Lehet hogy tweakel is kicsit ... amennyit tetszik ...)

DummyBoy B szarrá tweakeli magát, hülyére hekkeli a játékot, fregre és statra gyúr ...

DummyBoy B magasabb rangú lesz, több pontja és többször lövi le DummyBoy A-t ergó B a jobb játékos... viszont A jobban szórakozik ... És nekem ez a lényeg ... (Kicsit ugyan eltávolodtam ... de ennyi talán belefér ...)

Tehát qrvára relatív, hogy ki milyen játékos ... Attól senki nem lesz jobb, hogy tweakel ... egy jobb konfig is ilyen tweak ... ha valaki a szerver melletti gépen játszik és 2-es pingje van az is tweak ...

És zárszóként, zuhi és borbontás elõtt ... Ha mindezek után DummyBoy A is megcsinálja a tweaket, akár le is alázhatja B-t ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JCSR ODIN
Matt vs ODIN 1on1 meccs 3-3-nál aranyfrag-gel Matt gyõzelmét hozta.

Jó kis meccs volt, azt hiszem mondhatom, hogy mindketten be voltunk szarva rendesen <#nyes>

GG, de remélem Gaboca odabasz a döntõben, ha már miattad estem ki <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Sima ügy!<#vigyor5> A viccet félretéve: egészen elképesztõ!<#taps>
Beers
Zolly emlékszel Fater repülõjére <#eplus2>?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
ez a gyerek most ilyen szarul kezeli a kávédarálót vagy ilyen jól ? <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
bazzz elég durva a cucc, spéci kis heli ,mennyit törhetett össze hogy igy menjen:D

www.czekoart.hu

"...de miért lenne valaki jobb játékos attól hogy optimalizálja általa használt játékot??? Azért mert oda lõ ahova kell???"

Pontosan.

"Nem te célzol jobban tõlle, hanem a játék finomabban érzékeli a találatokat ..."

Igazad van: semmivel sem fogok jobban célozni, viszont legalább a célpont ott lesz, ahol én látom azt. Így sem biztos, hogy eltalálom, de ha nem is odalövök, ahol valójában van, akkor még annyira sem fogom eltalálni.

Tegyük fel, hogy játszanál saját magad ellen egy 1 vs. 1-et(Dummyboy "A" tweakelné a játékot, Dummyboy "B" nem): A két játékos skillje ugyanolyan. "A" odalõne, ahol látja "B"-t, "B" odalõne, ahol látja "A"-t. Eddig sima ügy. Csak míg "A" eltalálná "B"-t, addig "B" nem találná el "A"-t. Miért? Mert míg "A" odalõne, ahol "B" valójában van, addig "B" odalõne, ahol "A" nincs, tehát mellé, fölé, akárhova. Melyik játékos hal meg? Az, akit eltalálnak. Kit találnak el? "B"-t. Tehát "B" meghal, "A" élve marad, ergó "A" a jobb játékos. Miért tudta "A" lelõni "B"-t. Csak azért, mert "odalõtt, ahova kellett".

Ettõl persze még a két játékos skillje papíron egyforma (hiszen abból indultunk ki, hogy saját magad ellen játszol), de a szerver szemében "A" a jobb.

Félreértés ne essék: Nem célom meggyõzni Téged, pusztán nem értem, hogy térhet el ebben a véleményünk, amikor ez számomra annyira egyértelmû és annyira megcáfolhatatlan, mint hogy 1+1 az 2.

"Ha beleraksz egy csiptuningot a kocsidba, felturbózod a motorját akkor te leszel a jobb sofõr vagy a kocsi lesz a jobb??? Mánki ... "

Az autós példát speciel a singleplayer-multiplayer összehasonlítására hoztam fel, köze nem volt ehhez a tweakelõs témához, de ha már kérdezed, hát válaszolok:
Természetesen a kocsi lesz a jobb, ennek a buherálásnak az én sofõri kvalitásaimra semmilyen hatása sem lesz...CSAK éppen annyi, hogy rövidebb idõ alatt teszem meg ugyanazt az utat, mint a sima kocsival.

Egy konkrét példa: Michael Schumacher egy Trabantban vs. Ralf Schumacher egy Ferrariban. Melyikük gyõzne egy futamon? Természetesen Ralf. Annak ellenére, hogy klasszisokkal gyengébb pilóta. Papíron persze ettõl még Michael a jobb, de baszhatja, ha a gyakorlatban Ralf gyõzött.
SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

joebacsi

röviden: hogyan lesz a 15 éves kiscsajból a város legnagyobb kurvája, úgy, hogy õ is élvezi :)
jó kis film, nagyon elborult :D
olasz hanggal, angol felirattal létezik csak, de még így is ütik :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Anyád :DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

zsolt9999
ez király<#nevetes1>

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

uHs Gerzson
1.41-ben futnak mint a gyalog galop

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
futnak?

<#miaz>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

A magyar rankedek futnak most 1.3-ban?

koschwarz
<#hehe>

te mindig fején találod a képet!

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Na az egy nagyon jó film:)

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

mesor
Ilyenkor hol maradnak a <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> jelek?

Szándékos provokáció!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fujiryu
Kiss Kiss Bang Bang!!!

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

3TOMI3
<#integet2> találkozunk egy hét múlva xDDDDDDDDDDDDdddddd

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

És akkor Borggal zacsi-pacsi partit rendeznétek?:p

3TOMI3
faragsz nekem egy föld alatti házat teljesen élethû méretekkel elintézem ;>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TS Zolly
Mást nem mondtak a hangok?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

lac coo
Lennék szívesen házigazda ha gondoljátok ! Ígérem abszolut pártatlan leszek ! ;)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TS Zolly
Elmentek ám a picsbe ratyik!!!! Amúgy kijeza Banborg?

DummyBoy
Van aki forrón szereti <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Hidegen szeretem, de melegen ajánlom? <#vigyor5>

Akkor melegítsed fel:)

uHs Gerzson
Majd ha fagy!

Boxer HUN
Áááá... Mikor is lesz a mozikban?? <#miaz>

uHs Gerzson

Boxer HUN
..ezt még sajnos nem láttam.. <#fejvakaras>

Boxer HUN
ON és OFF is egyben:
Tud valaki valami friss infót a Rossz társaság-ról??? (Battlefield: Bad company) <#vigyor2>

BAAAAAAN!!!<#zavart1>

Engem inkább a South Parkra emlékeztet az egész...

uHs Gerzson
SPAMMMMMM!

Boxer HUN
Hogy mi?? Hát Játék határok nélkül... <#hehe>

és még mindig nem kaptam felkiáltójelet<#rinya>

na majd ha Vejedre ütök ...

ez csak a Dirty Sanchez <#hehe>

Kovács legény
már majdnem olyan a hangulat mint egy Bazinagy görög lagzin

www.czekoart.hu