• Running
    Valaki írta hogy nem boldogult mesterlövészpuskával, mert nem halt meg egy találatra a célpont, pedig valójában mittomén mennyi (1500m??)méterig halálos.
    Nos ha ez a játékban így lenne (akárhol találod el a célpontot), akkor annyi lenne, hogy puff halál, puff halál...a végtelenségig, értelmetlen...
    Szerintem jó így hogy van. Egyébként fejre kell célozni és tuti meghal az illető. :)
    Általában a toronyból lövöldözök kifelé és észrevettem hogy sok múlik a távolságon. Pl. jobb alsó amerikai post toronyból lövöldözöl, akkor a vonatoknál lévőkre 3-4 pontos találat kell kb, a romházak körül 2-3 pontos találat, a bázis körül kb 2 és a post falain belül 1 (ezek nem vonatkoznak a fejlövésre). Legalábbis én így vettem észre, kíváncsi vagyok nem írtam e hülyeségeket. :)

Tegnap nekem se fagyott le, de nem csináltam semmit ezért érdekes. Majd próbálgatom...a legújabb ati driver van fent..majd a hangoknál is körülnézek...

Írjatok már lécci, ki melyik magyar szerverre szokott feljárni és milyen néven. :) Nem azért h kiket kell lelőni. :) De vicces vagyok..