172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12993 el voltak foglalva, mert a szomszéd zászlónál kb 10 MEC volt állandóan :P
s mellesleg csendben haltak meg, nyögve. néha az egyik felordított, hogy MÉDIK, annak beleléptem a szájába. -
Thanatos #12992 láccik lámák voltqak a snipereik :) -
#12991 de jó érzés volt megkerülni az amerikaiakat gyalog, majd a munka gyümölcseként három darab hasaló mesterlövészt csendben agyondöfni!! MUHHÁRHHAHAGRH!!!!
-
Thanatos #12990 amugy én emg töled normális hangnemű kérdést :) -
Thanatos #12989 énis szeretlek :O -
#12988 Mondjuk toled nem is vartam volna ertelmes valaszt! -
Thanatos #12987 hm ez érdekes mert nekem nem igy volt, nem lehet hogy bugos náald valami? nálam 2. parancsnál kiszedte a régit és csak az új maradt -
#12986 Ha új parancsot adok nekik akkor két parancsuk lesz egyszerre. -
Ronny #12985 ezt már párszor eljátszottad:) -
Thanatos #12984 biztos nemszeret téged :) -
#12983 Miert is van az hogy amikor rakatintottam a Single Player -re akkor lefagyott a gepem? Hmm? -
#12982 Jajj de szeretem amikor a marha commanderünk repülőzget, meg nyomja az actionjeit, ahelyett hogy a dolgát csinálná. Én aztán kérhetem az utánpótlást, meg ilyenek, az a barom csak repülget. Néhe spawn-artilleryt nyom. Áhhh mindegy nem idegesítem magam.
-
#12981 Jóvanna Nvidias vagyok :) -
Rafia #12980 A cancel engem is érdekelne.
Jól látod, mindenkinek squadban kéne nyomni, a magányos harcosoknak a commander nem tud parancsot adni. De lehet squadba hívogatni embereket, talán commanderként is fel tudod ajánlani nekik, hogy joinoljanak. Meg ugye végső megoldásként ott a teamchat. -
#12979 majd faqot megírják az okosabbak, éncsak valahogy ráheggesztem a bannerre :)
amúgy földi, csak nem vettél új karit? :)
(aláírás) -
Thanatos #12978 adsz nekik másik parancsot :P -
#12977 Most kipróbáltam egy commander-only menetet, sikerült is győzelemre vinni a csapatot :) Igyekeztem mindenhol segiteni amivel csak tudtam. Viszont az még nem teljesen világos, valaki magyarázza már el, hogy van, amikor kiadok egy squadnak egy parancsot, hogy pl. védje meg ezt a pontot, és miután már nem aktuális a védelem, nem birom sehogyse levenni a parancsot a térképről, és szép vastag vonallal jelölni nekik, hogy védeni kellene a nagy semmit. Szóval az érdekelne, hogy hogyan lehet egy parancsot cancelelni? :)
A másik meg, hogy squad nélküli katonáknak nem lehet közvetlenül parancsolni? Mert én úgy láttam, és ha valóban igy van, akkor mindenkinek azt javaslom, hogy mindenképpen joinolni kell egy squadba, normális csapatjáték csak úgy alakulhat ki. -
Thanatos #12976 nincs is még 5.7 te ész :P -
Thanatos #12975 hát jah :) -
Thanatos #12974 ezt mondom hogy fent... mrá az az elöttin is fentvoltam... :P -
Rafia #12973 bazz, 1x nem olvasom vegig... -
Rafia #12972 melyik szerveren nyomjatok? -
#12971 viszont tetszik az alairasod :) -
#12970 ja ;) -
#12969 Semmiképp se lehet a boltba a gém :)
17-e a szállítási idő szal ide se érhetett :)
A másik meg az h ha megfigyeled a demot oda is oda van írva h 24-e :P -
#12968 nem teloval holnap lefotozhatom ha annyira kell -
#12967 verzioja -
#12966 akkor az a kecseg joeba' atvert minket!!! -
#12965 5.7 Ezt direkt BF2-re bár ígyis sok embert kibasz hibaüzivel...szal vegyetek Nvidiat :) -
#12964 Sztem te a plakátot láthattad max :P -
#12963 Nem tudnád megmondani hogy az ati katalisztnek most melyik a legujjab fajtája?
5.6 -os??? -
#12962 Hazudik!!! Máglyára vele!! :DD -
#12961 Örregek ez a számlálo el van egy kicsit tolva nem de??? Mert én nekem meg lehetne eredetibe!!!!
Én innen tudnám megvenni akár most is:
Debrecen,Debrecen Plázának az első emeletén található 576 üzletben!!!!!!
11 900 pénért!! -
#12960 285 uj uzi
vmi erdekes? -
#12959 Kevés a ramod, amúgy faszán menne a gém -
#12958 egy gépigényt tudtok mondani esetleg? -
#12957 Alázos teamworkot tolunk általában :) -
#12956 Akkor majd valamikor felnézek hogy nyomjunk egy kis csapat munkát azt reszkessen az elenfél -
#12955 =*HUN*= Battlefields -
#12954 Melyik serveren szoktatok játszani?