FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja igen, többek közt ezért sem infantryzok. Valahogy gyanúsan "jók". Míg conquestben simán megy gyalogosan a 2-3-as K/D, infantryban (néhány szerveren) az 1-et elérni is vért vizelős. Most ez lehet attól, hogy infantryban szinte egy zászlónál van a 32 ember, és mindig akad valaki, aki pont engem vett célba...
De pl rettentően idegesít, amikor két méterre lévő AT-be beleeresztem a tárat az AKból, aztán MP5-tel fejbelő. Ez újabban kezd rendszeressé válni. De medikkel is történt ilyen tegnap, szal nem tudhatom be a kevlárnak.
Mondjuk olyan is volt már, hogy én kaptam be egy hosszú sorozatot, odébb kellett állnom, mert nem láttam a fejemből kiszálló portól, de nem sebződtem. Egy csíkot sem.
Az viszont tuti, hogy ezt biztosra soha nem fogjuk megtudni, hacsak nem baxxa ki a PB őket egyszer.
Egyébként elég régi a játék már, lassan csak a fanatikusok meg a csíterek maradnak. Alkalmi játékosok kikoptak már.