Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Egyszerûen fel nem foghatom hogy egy játékfejlesztõ miért nem képes ezeket a változókat dinamikussá tenni, vagy ha nem tette, miért nem titkosítja le ezeket a fájlokat, hogy ne lehessen beletúrkálni.
Mondjuk ez az egész dolog mondhatjuk fingot sem ér, hiszen egy low beállítás is csítnek számítana akkor. Nem értem miért köteleznek arra a játék fejlesztõi, hogy szar grafikán, atomjaira lebutítva, és agyon tweakelve játszak annak érdekében hogy jobb eredményem legyen. Persze lehet azt mondani, hogy nem kötelezõ, de azért csak megfontolandó mikor az árnyékok miatt nem látsz senkit se a pályán, a gazoktól, bokroktól szintén, illetve az ellenfelednek 15x jobban be van állítva a játéka mint neked és ezek által eredményesebb.
Az egész dolgot a magam részérõl mélyen leszarom, mindenki azt tweakel amit akar, úgy játszik ahogy akar, úgy csítel ahogy akar, csak annyira elkeserítõ hogy MÉG MINDIG EZZEL A SZARHALOM BF2-VEL KELL JÁTSZANI, mert nincs más játék. A modokat leszarják, a quake wars ki tudja milyen lesz, a frontlines csúszik, aszem én elsírom magam rögvest. Fuji vigasztalj meg lécci. <#vigyor>#vigyor>
<#nezze>#nezze>
többek között azt is írja, amit atwe mond, hogy adott esetben akár rosszabb is lehet
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
SettingsManager.U32Set_Godmode_1
SettingsManager.U32Set_midensarkonkurvamegsör_1
settingsmanager.floatset_csakmeowhülyefejétlöjjedvazze_1
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
hogy kell a konzolt behívni?<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
http://www.tweakguides.com/BF2_7.html
hogyvolt? settingsmanager.u32 vagy mi?
Hát nem tom gyerekek állithatok rajta bármit én is át irogatam és nekem sz**rab lett mint volt. Ettöl senkinek nem lesz jobb ugyanugy porzik aki ezt ki találta hogy ettöl jobban talál mert az hülyeség.Mert elleve a bf2 net kod egy Szar. Szinte észrevehetetle dolgokat segit vagyis egy átlag játékos nem fogja tudni ki használni hiába állitgatod össze visza.Én már rég visza raktam alap beálitásokra mivel, egyáltalán nem ér semmit.
Ne hidjétek hogy ezzel valaki is jobb lesz :mert nem lesz az és nem fogg jobban játszani max akinek über gépe és rohat jó netje van.
Igen ahogy odin is mondta, hogy ez a menö minden Top külföldi csapatnál és van aki használja van aki nem de magyar szerveren semmit nem fogtok észre venni belöle.Se máshol:
Viszont olyan nincs hogy ebben a fáljban megoldhasad hogy kevésbé löhetetlen vagy mert azt nem itt kell átrni és azt olyan progival ami pb kivág de tölem szerencsét próbálhatok:
Erdös ez már nevetséges komolyan··de hogy a magyar kupákon ilyenekkel találkozunk az már a pofátlanság netovábbja.·· Vicc :XX
Ja és jelzem egyáltalán nem ilegális. Ping cucal anyit érsz ell hogy nem fogsz csuszkálni a szerveren másik meg. Amit Odin irt beálitsások nem jók mert kicsit másképen kell átt irni de ezt majd kipróbálhatjátok pl.interpolation nem 400 meg sorolhatnám de nem teszem majd az okosok ha van kedvük leirják
Nyelvtan powa by:Atwe
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meg sose felejtem el azt a meccset amikor tavaly játszottunk a HEG-gel egy pcw-t a gamert ellen, és volt egy gyerek aka RuFiO akit hárman nem bírtunk lelõni, 3v1-ben mert csak porzott és porzott.Meg ha megnéztek egy két nevesebb játékos fragmovieját ott se nagyon láttok porzást csak találatot(c-shoot a király ettõl még),Szóval ettõl még nem lesz valaki jobb játékos, mert célozni ugyan úgy kell, csak ott látod az ellenfelet ahol valójában van...
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
szerintem
Egyszeruen mindig van latency, egy bizonyos szintig lehet kompenzalni is, de azert ne varjuk el, hogy kitalalja a jatek, mit is fog csinalni elore a jatekos, de remelem javit a helyzeten.
Na mindegy, megkeresem schrank papat, atlovom a dzsipjet, aztan meglatjuk mi tortenik, rohog vagy elpusztul 😊
szerintem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ez viszont gusztustalan lehet ,ha van😊
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Egyeseknek persze könnyen lehet, hogy nem fognak annyira újdonságként hatni az elkövetkezendõ pár sorban összefoglaltak , mint ahogy ez velünk JCSR-rel elõfordult, hisz van aki már régebb óta használja a dolgot, van aki már kipróbálta, van aki csak hallott róla stb… mindenesetre mi úgy gondoljuk, hogy ami a tudomásunkra jutott azt szeretnénk megosztani.
Mivel e témával kapcsolatos ismereteim meglehetõsen szûkösek, ezért az esetleges butaságokért elõre is elnézést kérek. (nyílván van több is, aki tud majd kijavít)
A lényeg a következõ:
Létezik egy ún. PING TWEAK nevû dolog, ami annyit tesz, hogy a játékban levõ pingedhez igazítja a képet, amit látsz. Ennek aktiválásához mindössze 2 parancssort kel beírni játékon belül a konzolba minden egyes alkalommal, amikor egy új szerverre mész, vagy pedig még bf indítása elõtt egy adott con file-t kell átírni.
Nos hogy ez mire is jó?
Pár napja kipróbáltuk, úgyhogy az elkövetkezendõ kis szösszenetben gyakorlati tapasztalatokat írok le:
Nagyságrendileg kevesebbszer fordul elõ olyan, hogy vkit jól becélzol, lövöd, de az csak „porzik”. Ugye leggyakrabban ez a mozgásban lévõ célpontoknál volt megfigyelhetõ és azok közül is elsõsorban a gyors mozgásoknál, mint pl. a bunnyhopping, vagy a sprintelés-fekvés-gurulás kombó stb. Persze célozni ezután is neked kell, „mindössze” (nagyon-nagyon idézõjelben!!!) annyi fog változni - és maradjunk a bunnyhopping esetnél - , ha vkit a levegõben látsz és lövöd, akkor bizony a bf jóval inkább be fogja adni a találatot, mint eddig, hiszen az illetõ valóban ott van ahol te látod és nem pedig már a földön fekve lõ téged.
Nyílván én most csak egy-két esetet ragadtam ki, de pl. ugyanezek a dolgok megfigyelhetõk tv rakétázásnál a helikopteren átmenõ rakéták esetében és még sok máshol is.
Röviden összefoglalva a lényeg annyi, hogy a parancssor a „hitreg”-edet javítja föl.
Na most ez mind szép és jó, a gond csak ott kezdõdik, hogy olyan dolgokat is hallottam, hogy hasonló parancsokkal saját magad „porzását” is lehet növelni, bár errõl részletesebb infóim nincsenek. Az mindenesetre biztos, hogy egyes embereknél észrevehetõen sokkal jobban betaláltak a golyók, míg egy-kettõ hangzatosabb nevû, illetve álnevû dke-n rendszeresen játszó kockamaki azért porzik rendesen.
Hogy ez most azért van, mert brutál jól nyomják és vmi geci jól mozognak, vagy a netem szar, vagy tényleg „okosabbak” mint mi azt mindenki döntse el maga.
A lényeg amiért ezt az egészet beírtam, illetve a JCSR írja be rajtam keresztül, az annyi, hogy ha már egyszer errõl sikerült hallanunk, akkor nem szeretnénk bárkivel szemben elõnybe kerülni és gerinctelen módon ezt eltitkolni.
Az más kérdés, hogy valószínûleg a külföldi klánok jórésze ezt az alap parancssort már ezer éve használja, hisz külföldi fórumokban pl. már tavaly májusi hsz-ekben olvastam errõl és ha tovább kutakodom, lehet találtam volna régebbit is.
Ping tweak parancssor a következõ:
1.)
SettingsManager.U32Set_GSInterpolationTime_400
2.)
settingsmanager.floatset_GSDefaultLatencyCompensation_0.XX
(xx helyére az adott szerveren levõ pingedet kell beírni, pl. 50-es pingnél 0.05)
Ennnyi volna, bocs hogy néhol elhúztam, de szerettem volna, ha mindenki levágja a témát.
<#vigyor5>#vigyor5>
C4- ed lehet, azzal szórakoztunk, hogy telepakoltuk a repcsik hátulját és puff, kilõ tõle mint egy rakéta <#vigyor1>#vigyor1>
www.czekoart.hu
Ha lepakolok C4-et és újratöltöm a készletet aztán újrapakolok akkor lehet hogy a "régi" cucc eltûnik?
Viszont láttam egy szkrínt amin claymore-al pakolták tele a hotel elõtti sikátorokat, legalább 30 darab volt szétszórva szal ott mûködött, már nem értek semmit <#idiota>#idiota>