• Tgabbar
    Pedig lehet publicon is csapat játék,mégha nem is 100,hanem csak 60%-ban.Tegnap is az egyik külföldi szerveren volt egy srác ,aki eleinte egyedül volt a szakszában(több szakasz nem is volt) aztán a commander elkezdet foglalkozni vele(felderítés ezerrel ,utánpótlás) és szólt,ha valami szabadon volt(uav,arty stb.) és ha kért valahová akkor adta is,de többnyire az ő környékét és a cl terüéleten ment a felderítés.A vége az lett,hogy kb 3-4-en voltak a szakaszában és volt még rajta kívül 3 szakasz,igaz 1-2 emberrel de a comm. ugyanúgy támogatta őket és mivel kevesen voltak megpróbálta,hogy így ha már a szakaszokban kevesen vannak ,akkor legalább 2-őt küldött egy területre.Ja és volt VOIP :)(én is megvoltam lepődve ,mert eddig hiába láttam egy szerver mellett,hogy van ,attól még valamiért nem ment).Nagyon bejön,sokkal kényelmesebb,mint ha írogat az ember:).
    Egyébként még az adott nagy +-t a szakaszoknak ,hogy ha teljesítették a feladatot,akkor mindíg ment az utánpótlás ,meg a dícséret a comm. tól,ami szerintem morálisan igen fontos az embereknek(mármint a játékosoknak).A végén természetesen nyertünk:).
    Mondjuk valóban szomorú,hogy ez itt a magyar szervereken sajnos nem megvalósítható ,mert a commander lesz*rja,hogy mi van a szakaszokkal(hiába kiabáltunk utánpótlásért például,vagy tüzérségért),mert egyfeszt csak arty-zik önkényesen.Na meg azok a beírkálások..... .Miért kell a másik szüleit felemlegetni mindennek és ,hogy mik történjenek bizonyos testrészekkel "étkezés" és egyébb célból.És ráadásul az a legszörnyűbb,hogy ezt általában olyanok csinálják,akik egy klán tagjai.
    Szomorú.
    Amúgy a joyt nálam simán engedte beállítani.USB-s joyod van?