172092
  • TDC Geronimo
    Azért amerika be lett bűntetve 2* is amikor 2xx-0-ra meg 1xx-0-ra vertük őket :P
  • TDC Geronimo
    Bazz thanatos fennvoltál annál a körnél amikor 1-0 lett a vége? :D
  • CUCLI
    medic tényleg rulz .de csak a MEC. annak jó az AKja.
    kurvajó érzés valakinek visszaadni az életét..
  • CUCLI
    :)
    ezt pont tegnap csináltam egy haverral. támadtuk az építkezést. 2en mentünk és én spec ops voltam. megláttam a faszit a házban, elkezdtem lőni ,kinyírt. a medic haver felélesztett aztán kinyírta a házban lévő faszi őt is. én lelőttem a házban lévő faszit aztán spuri vissza a haverhoz akit meg felélesztettem :) aztán majdnem befoglaltuk amikor megjött egy APC...
  • Thanatos
    össze lehet de ritka mitn a fehér hollo... magyarok 99% erre képtelen ugytünik...
    medic kit meg rulzik :P
  • TDC Geronimo
    Így van. Azért TS-nélkül is össze lehet játszani ha az ember valamennyire is hajlamos a csapatmunkára ;)
    Azt szeretem csinálni(mint pl ma is veled:)), hogy ha meghal a medic odamegyek, elszedem a cuccát és azzal felélesztem :D
  • Thanatos
    ez mongyuk igaz... ahoz képest ami régi bfekben votl ez is maga a menyország :)
  • TDC Geronimo
    Bizonyám h szoktak. Én egyedül sose megyek fel csak akkor ha van ismerős v klántárs. De megfigyeltem h az amit ígértek bevállt.....vagyis sokkal több a csapatmunka mint bármelyik BF-ben szvsz.
  • Thanatos
    és sajnos az a többség..., ritka mint a fehér hollo az olyan mint a mai volt... amugy meg max ts-en lévőkel szokott normális teamwork lenni :P
  • Thanatos
    jaja az aranyos, bár az amcsi fajta elég gagyi mert nem forgatható körbe a felső géppuska :/ de azért gázolni az is jó :D
  • Tgabbar
    Bocsánat ha félreérthető voltam,nem akartam megbántani senkit csak egy példa volt:).Valóban,azért nagyon jó gammák szoktak lenni a magyarokon is,csak az bánt,hogy némely embernek milyen a hozzá állása a többiekhez:).
  • 3TOMI3
    jah még nem láttam játszani azé tévedhettem ekkorát
  • TDC Geronimo
    Jah....Fast Attack Vehicle ;)
  • Thanatos
    fav? a buggy-ra gondolsz? vagy ekverem? :P
  • TDC Geronimo
    Hát az a FAV az valami eszméletlen.....komolyan mondom az(is) nagyon el lett találva
  • Thanatos
    jah :)
  • Thanatos
    de ő anyira pro hogy érte versenyezni kell ám...
  • TDC Geronimo
    Rendesen odabasztuk őket ;)
  • 3TOMI3
    klánt ajánlani???
    te választasz megkérded van-e tagfelvétel ha van akkor jelentkezel ennyi
  • Thanatos
    énis, máshogy meg nicns értelme ebben egyet értünk :)
    amelyik csapat nem jáccik rendesen squadokban az ki is kap... lásd mint msot az ucso körben enemy egy báztist sem tudott végén befoglalni :P
  • TDC Geronimo
    Így van értelme a gémnek ahogy mi toltuk.....nem tom te mennyire élvezted, de én nagyon :)
    Squadok, együttmozgások miegymás.....így az igazi :)
  • rriicchhiiee
    Lehet, hogy még korai, de nemtud vki klán ajánlai a gamehez???(magyart)
  • Thanatos
    amugy az mekkroa durva volt már amikor 1 pontal nyert az usmc, kurvajó kör votl az, kiegyensulyozottság rulez :)
  • Thanatos
    jah ;) scak kár hogy egy kibaszott gunert/pilotát nem találtam helihez maikor összzes pont már rég a mienk volt... meg egy kibaszott vadászgépünk se volt amikor gyk csak levegőböl jöhettek... :P
  • TDC Geronimo
    Huhh mekkorát gémeltünk bazzeg.....igaz thanatos? ;)
  • 0Fritz0
    Beastnek:

http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.7.avi

(Lassan ideje lenni venned egy rendes vidikártyát, mert már több gigányi videó van a vinyómon és egyfolytában pofánlőnek, miközben birkaként rohangálok a kamerával ).
  • Baszkurátor
    Nekem mezei ati driverrel sem fagylaltozik .... ;)
  • Jabar
    Így már szinte csítnek számít! :)
  • genRob
    Neked meg fiam tod mit?! :-D
  • genRob
    Köszi!
  • genRob
    Van magyar szerver?
    Komolyan:-P
  • Rusid
    Milyen neted van mert ha a adsl vagy kábel szerintem ne nagyon próbálkozz szerverindítással.
  • Rusid
    FAQ
  • Unreal1942
    Komolyan kérdezed?
  • PsyhoApu
    Én inkább valahogy át szeretném engedni. A fene se akar tűzfal nélkül netezni :)
  • Unreal1942
    Kapcsold ki :P
  • PsyhoApu
    Helló!
    Kerió tűzfallal nyomja valaki? Mert engem nem akar felengedni a szerverekre...
    Azért meg kell jegyezni, hogy a botok meglepően jól muzsikálnak :D
  • Monkis
    Hali!
    Nem tudja valaki, hogy a routernek melyik portot kell megadni, hogy tudjak szervert csinálni. PLS nagyon fontos lenne :)
  • ACE
    "Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."
  • Starfish
    Akkor visszaszerzem a Wingman Force 3D joyom :D 8K ért eladtam asszem, aztán most kb 4K-ért visszaszedem =)