172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12953 Azért amerika be lett bűntetve 2* is amikor 2xx-0-ra meg 1xx-0-ra vertük őket :P -
#12952 Bazz thanatos fennvoltál annál a körnél amikor 1-0 lett a vége? :D -
CUCLI #12951 medic tényleg rulz .de csak a MEC. annak jó az AKja.
kurvajó érzés valakinek visszaadni az életét.. -
CUCLI #12950 :)
ezt pont tegnap csináltam egy haverral. támadtuk az építkezést. 2en mentünk és én spec ops voltam. megláttam a faszit a házban, elkezdtem lőni ,kinyírt. a medic haver felélesztett aztán kinyírta a házban lévő faszi őt is. én lelőttem a házban lévő faszit aztán spuri vissza a haverhoz akit meg felélesztettem :) aztán majdnem befoglaltuk amikor megjött egy APC... -
Thanatos #12949 össze lehet de ritka mitn a fehér hollo... magyarok 99% erre képtelen ugytünik...
medic kit meg rulzik :P -
#12948 Így van. Azért TS-nélkül is össze lehet játszani ha az ember valamennyire is hajlamos a csapatmunkára ;)
Azt szeretem csinálni(mint pl ma is veled:)), hogy ha meghal a medic odamegyek, elszedem a cuccát és azzal felélesztem :D -
Thanatos #12947 ez mongyuk igaz... ahoz képest ami régi bfekben votl ez is maga a menyország :) -
#12946 Bizonyám h szoktak. Én egyedül sose megyek fel csak akkor ha van ismerős v klántárs. De megfigyeltem h az amit ígértek bevállt.....vagyis sokkal több a csapatmunka mint bármelyik BF-ben szvsz. -
Thanatos #12945 és sajnos az a többség..., ritka mint a fehér hollo az olyan mint a mai volt... amugy meg max ts-en lévőkel szokott normális teamwork lenni :P -
Thanatos #12944 jaja az aranyos, bár az amcsi fajta elég gagyi mert nem forgatható körbe a felső géppuska :/ de azért gázolni az is jó :D -
Tgabbar #12943 Bocsánat ha félreérthető voltam,nem akartam megbántani senkit csak egy példa volt:).Valóban,azért nagyon jó gammák szoktak lenni a magyarokon is,csak az bánt,hogy némely embernek milyen a hozzá állása a többiekhez:).
-
#12942 jah még nem láttam játszani azé tévedhettem ekkorát -
#12941 Jah....Fast Attack Vehicle ;) -
Thanatos #12940 fav? a buggy-ra gondolsz? vagy ekverem? :P -
#12939 Hát az a FAV az valami eszméletlen.....komolyan mondom az(is) nagyon el lett találva -
Thanatos #12938 jah :) -
Thanatos #12937 de ő anyira pro hogy érte versenyezni kell ám... -
#12936 Rendesen odabasztuk őket ;) -
#12935 klánt ajánlani???
te választasz megkérded van-e tagfelvétel ha van akkor jelentkezel ennyi -
Thanatos #12934 énis, máshogy meg nicns értelme ebben egyet értünk :)
amelyik csapat nem jáccik rendesen squadokban az ki is kap... lásd mint msot az ucso körben enemy egy báztist sem tudott végén befoglalni :P -
#12933 Így van értelme a gémnek ahogy mi toltuk.....nem tom te mennyire élvezted, de én nagyon :)
Squadok, együttmozgások miegymás.....így az igazi :) -
rriicchhiiee #12932 Lehet, hogy még korai, de nemtud vki klán ajánlai a gamehez???(magyart) -
Thanatos #12931 amugy az mekkroa durva volt már amikor 1 pontal nyert az usmc, kurvajó kör votl az, kiegyensulyozottság rulez :) -
Thanatos #12930 jah ;) scak kár hogy egy kibaszott gunert/pilotát nem találtam helihez maikor összzes pont már rég a mienk volt... meg egy kibaszott vadászgépünk se volt amikor gyk csak levegőböl jöhettek... :P -
#12929 Huhh mekkorát gémeltünk bazzeg.....igaz thanatos? ;) -
#12928 Beastnek:
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.7.avi
(Lassan ideje lenni venned egy rendes vidikártyát, mert már több gigányi videó van a vinyómon és egyfolytában pofánlőnek, miközben birkaként rohangálok a kamerával ). -
#12927 Nekem mezei ati driverrel sem fagylaltozik .... ;) -
#12926 Így már szinte csítnek számít! :) -
#12925 Neked meg fiam tod mit?! :-D
-
#12924 Köszi! -
#12923 Van magyar szerver?
Komolyan:-P -
#12922 Milyen neted van mert ha a adsl vagy kábel szerintem ne nagyon próbálkozz szerverindítással. -
#12921 FAQ -
Unreal1942 #12920 Komolyan kérdezed? -
#12918 Én inkább valahogy át szeretném engedni. A fene se akar tűzfal nélkül netezni :) -
Unreal1942 #12917 Kapcsold ki :P -
#12916 Helló!
Kerió tűzfallal nyomja valaki? Mert engem nem akar felengedni a szerverekre...
Azért meg kell jegyezni, hogy a botok meglepően jól muzsikálnak :D -
Monkis #12915 Hali!
Nem tudja valaki, hogy a routernek melyik portot kell megadni, hogy tudjak szervert csinálni. PLS nagyon fontos lenne :) -
ACE #12914 "Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..." -
#12913 Akkor visszaszerzem a Wingman Force 3D joyom :D 8K ért eladtam asszem, aztán most kb 4K-ért visszaszedem =)