FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sziasztok!
Lenne egy ostoba kérdésem. Ha felteszek bombát a tankra, h a francba tudom aktiválni? :) Volt olyan h az egyiket teleaggattam, olyan volt mint egy sündisznó, aztán semmi sem történt. A többiek körülöttem meg nézték, mit lamerkedik ez a gyerek...:)
A másik: sokan panaszkodnak a grafikára, hogy gyenge, kockás, egyéb. Az is, mert vannak jobb grafikájú játékok is, de itt azt hiszem a hangulat a lényeg, nem az hogy néz ki a fű árnyéka. A játék elején minimum grafikán toltam, mert valamiért fagyott és még így is élveztem, jó gyors volt. Én nem a textúrákat néztem, hanem próbáltam a csapattársaimat segítve győzni a választott csoporttal.
(Ismerős az a dolog, mikor mindenki szalad a jármű felé és egyedül eltiplizik...én is csináltam, mert nem mindig jutott eszembe várni, de a hozzászólás után kifejezetten figyelni fogok erre is. Egyébként van ellenpélda is, mert van aki a hajón pl addig el se indul, amíg meg nem telik az adott gép, vagy csónak.)
Másik kedvencem hogy a saját csapattársaim lőnek agyon. Ezt kifejezetten magyar serveren vettem észre. Ráadásul nagyon feltűnően, kár h nem emlékszem az illető nevére. Másztam fel a toronyba a csávó meg simán lekaszált hátulról. Persze nem élte túl mert megkerestem. :)Van olyan mikor nagy a nyüzsi és keveredik a két tábor, aztán paranoid mindenki. Tegnap is volt ilyen mikor foglaltuk a postot, az egyik csávóra a frászt hoztam mikor előugrottam a fal mögül. Le is adott egy sorozatot rám, de aztán kapcsolt időben. :)
Na nem akarom itt a szót fosni. Nekem tetszik a játék és elszórakoztat. Remélem találkozok veletek magyar szerveren.
Üdv Running