172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12912 Lehet én is lepucolom a jó öreg Thunderbird 2-t. -
Borg #12911 12 éves QuickShot :) Frissen kitakarítva, kontaktozva -
#12910 Az lehet. Tegnap a kis helivel olyat piruetteztem, hogy többet nem is akartam vezetni helikoptert :D Akig tudtam megfogni hogy letegyem. Mázli hogy nem vágtam földhöz :D -
#12909 Szerintem joy-al a legkönnyebb!
SZVSZ az összes battlefield és modjaik közül ebben lehet a legkönnyebben repülő járművet vezetni! -
#12908 Csakis megszokás kérdése. -
#12907 Hirtelen hülze kérdés jutott eszembe. Repcsit mivel reptetitek? Cincogó kisegérrel vagy billentyűről? Netán Joy? Valakinek valami észrevétele mivel jobb mivel könnyebb stb.? -
#12906 Kurva nagy a game!!!!!!!!! -
cosmo72 #12905 Köszönöm, tegnap este már nem volt időm kitörpölni, Még1szer THX -
#12904 Kiválasztod a kasztod (fegyvered) aztán ott a térképen kiválasztod a start pontod. Ezekután mindennek felett nyomsz ott a térképtől jobbra lent egy done-t és várod hogy kezdődjék az olajért folytatott harc. =) Béke :D -
#12903 van egy pont a zászlónál azt kiválasztod és ennyi -
#12902 Lesz majdan az FAQ, népeknek nagy örömére. Köszönhetni aztat vala BB drága személyének, és kedves segítőkész emberkéknek. =) (ez már munkahelyi ártalom :D) -
cosmo72 #12901 Üdv mindenkinek,
Légyszi segítsetek!
Ha kiválasztottam a fegyvert, hogy lehet a térképen a start pontot kijelölni, hogy elinduljon a játék? Egér gombokkal nem működik (csak zoom-ol).
THX!
-
Seat #12900 nem gyenge mennyi hsz... :)
össze kéne dobni egy norm faq-t...
(csakhogy ne kérdezzek hülyeséget+ne is kelljen vissza olvasni)
Joebacsi? :) -
#12899 JAjjmost miért mondjátok. Csak fut valami a háttérben és amiatt eltünnek a a gammából tereptárgzak stb. Véletlen egybeesés semmit több -
#12898 Ez Ma2ska képe, nem az enyém. :) -
Borg #12897 Cheaterek vagytok, ne is erőlködjetek ezzel a gef4 mesével -
#12896 egy olyan képet is berakhatnál amikor eltünik a kép fele
csak hogy ne mondhassák hogy milyen könnyü megtalálni az embert a bokorban, vagy a láthatatlan tankok. -
#12895 Egész jó csapatjáték volt most public serveren, meglepő volt, remélem ez csak ilyen lesz vagy ettől jobb :) -
#12894 Köszönöm istenem hogy nem gf4-el kell kinlódnom :DD -
#12893 hát egen. viszont így hogy megy nem bosszant engem tovább :) lássuk be, ez is egyfajta előny! :) -
#12892 bár ha úgy vesszük van ám 1 előnye, ilyen grafikán előnyre juthatnak a GF4-sek, mert ezen egy ilyen sivár ronda terepen egy embert meglátni a bokorban pl abszolút nem nehéz ;)))))) -
#12891 kis gyurmaházak, gyurmatalajon, fegyveres menimappal, érdekes fegyverrel a kézben, és egyszerűen csodálatos élőkörnyezettel (fák, fű) :D Komolyan, lehet belövöm tesóm 166Mhz-es gépét hogy játszak ezzel, mert grafira kb. a Half Life előtti időket idézi, olyan kemény Doom 2-s :DDDDDD -
#12890 Ezzel aztán minden pozitivumot elmondtunk róla.. -
#12889 én mondtam, h nem lesz egy esztétikai élmény, de (!) megy :))) -
#12888 Csillog-villog! -
#12887 hát elég randa -
#12886 Thx tehát gef4 ha elindul. -
#12885 -
haxoror #12884 Mi történt a minimappal? -
#12883 Mármint a kép -
#12882 Na nem jó
-
#12881 Na koszi mindenkinek megnetem a COMMANDER modot es frankos :-) -
#12880 gef4 ha elindul.
-
#12879 Igen ezt tudtom =) Ezért is nézek egy Dual DDR-es lapot. IS7-E meg is felelne. És akkor talán egy kicsit dob rajta (bár kétlem). De hátha. Vagy szétszedem fater gépét és bedobok még 512 MB-t =) -
#12878 Meg hogy akkor a VOIP az ha jol sejtem nincs is bekapcsolva a suniland szerveren?
Vagyis en azt hittem automatikus, de most latom, hogy van egy BF2VoipServer.exe
Szoval ha jol sejtem azt is el kell inditani, de akkor viszont egybol erzi a BF szervert es valahogy automatikusan osszekapcsolodnak?
Vagyis hogy muxik egyaltalan ez?
Most elinditottam a VOIP szervert is.
De ha valaki tud informalhatna engem ha kell mas is. -
#12877 a töltögetés oka az az 512 ram :) 1 ill. 1,5 g-től mondják, h kényelmes ,) -
Borg #12876 A legelején, a spawn képernyőn. Squad fül, és a commander mellett APPLY. -
#12875 Koszi a helpet a Commanderrol.
Mar csak egy kerdes. Hogy lehet jelentkezni ra? :-) -
Rafia #12874 Mert egy égő olajkút kb. 1000x annyi hőt sugározhat, mint egy tank
(ami kb. 1000x annyi hőt sugároz, mint egy távoli repcsi, a tank kimaradt :) -
haxoror #12873 Egyébként tökmindegy mert alig sebzi a tankokat
Kipróbáltam