FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mellékessen, akkor kezdtem a BF2-t, mint a nagy többség, a megjelenésén kb. (pontosabban 2005-07-05 18:41:00). Anno, a -=SoG=- klánhoz tartoztam, akik bele olvadtak a VÉNY-be, már nagyrészt. Volt más is rajtam kívül, aki átpártolt a Bf2142-be, de nem ez a jellemző, a nagy többség maradt Bf2-ben.
Ergo, nem 1 CB meccsen ott voltam, és nem egy más klánnal csaptam én is össze, barátságos mérkőzésen. Természetessen, a (volt) klánom tagjai között is sokan voltak, akik főleg eleinte nagyon lenézték a snipákat. De, amikor nem egyszer kivakartam őket a sz*rból, meg segítettünk egymásnak (mert végül is erről szól a történet), akkor azért megváltozott a nagy részüknek a véleménye. Főleg, hogy mint mondtam, ha kellett, jöttem más fegyóval is. Ami még fontos, hogy pont a snipák a legnyugodtabbak, és ez fokozottan igaz volt nem egy CB warron, amikor szinte össze omlott morálilag a csapat, mert sokan nehezen bírták a nyomást. Ez van. Jelenleg pedig a =HTW®= klánnal nyomulok, változó eredménnyel, de szintén a CB-n.