• Alien69
    3 lövés??? Testre??? Azt hogyan, amikor a másodiknál má meghal? Legalábbis, én M95-t használok, azzal tuti. Amúgy, engem hóttra nem érdekel, hogy ki szenved a snipáktól. Aki egy nyílt helyen átrohan, az meg is érdemli a halát, mert ugye, KEDVES tutiügyes snipákat leszóló játékosok, az mellékes, hogy nyílt terepen még a galamb is halálra sz*rja a fejeteket, nem kell hozzá snipa! :-)
    Ami pedig a csapatjátékot illeti. A snipa igenis kiveszi részét belőle. Csak ne feledjük el, hogy nem csak snipákban vannak lámák, medicben is, meg minden "fajban" van rengeteg sok idióta. NEM azokról beszélek! Mint írtam, én full aktív vagyok. Még zászlót is behúzok, meg sorolhattnám. A másik a jelölgetés. Pont azért, mert egy magas helyen vagyok, és belátok jó nagy területet, tudok a jelölgetéssel a társaimnak segíteni, illetve, akár fedezni is! Nem 1x mentettem meg a libabőrös fenekét olyanoknak, akik csak behasaltak a zászló mellé napozni, azt hitték, hogy sehol egy ellen, és amikor már majdnem megdeglettek, jött a felmentő lövés. Ennyi. Kár ragozni, lehet utálni a medikeket, mert ordibálhastz mellettük, hogy adj csomagot, egyszerűbb mind fejbelőni, mert irigyek. A support meg a másik állatfajta. Annak is lehet ugatni, hogy adj má valamit, Gazsi!
    Tehát, válasszuk el azokat a snipákat, melyeket meg tudsz késelni, mert lámák! Pl előszeretettel szeretem azokat az idióta snipákat, melyek a létra tetejére, JÓL látható módon rakják le a clayeket. NA azok a lámák! Ha jössz a stattal, az enyémbe meg rengeteg klaymore van, és CSAK azért, mert a megfelelő helyre rakom, és CSAK akkor veszed észre, ha már felrobbant! Ennyi. A C4-t se dobálni szoktam, mint a kosarasok, max a tetőröl az alattam pötyögtetőt megviccelni, hátha feljön a liftel, amit leküldök érte!