Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Félrekúrsz te ribanc? <#hehe>#hehe>
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Tényleg nem a patchelésekkel kellett szórakozni!!
Sikerült a nevet megoldani minden ok 😊
Tényleg nem a patchelésekkel kellett szórakozni!!
Sikerült a nevet megoldani minden ok 😊
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Csak épp nincs 1.2-es patchem 😊 most tölötm lefelé!
Amúgy szalad még a szekér a JCSR-el? Engem nem ismersz mert már több mint egy éve nem vagyok JCSR-es de én a kezdetektõl JCSR tag voltam 😊 csak hát szigorodott a suli, utána meló stb.. de gondolkodom erõsen a visszatérésen!!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem rendelted hozzá a nevedet az EF-hez.
Az EF-nél nincs CD kulcs, ezért azt a védelmet tették bele, hogy hozzá kell rendelni a BF2-es nickedet. Amikor játszani akarsz elötte megnézi, hogy a BF2-es accountod (név) szerepel-e az adatbázisukban. Ha nem akkor ezt látod...
Team GIGABYTE
Most próbáltam meg az, hogy újra 1.41, ahogy láttam patchelte az euro force-t is, de megint ezt a hülye hibaüzenetet írta ki!!!
SF-után nem lehet az EF-et telepíteni mivel 1.2-õt kér! ezért raktam föl az 1.41-et, mejd utána az EF_et, és megint az 1.41-et
2. SF
3. EF
4. AF (ha van)
5. 1.41
Team GIGABYTE
Megvettem a Battlefield 2 Euro Force kieget, és nem tudom sehogyan sem mûködésre bírni. Már mindent megpróbáltam 😞😞
1-Battlefield 2 uninstall!
2-Battlefield 2 Install
3-Battlefield Special Force install
4-Battlefield 2 1.41 Full patch install
5-Battelfield Euro Force install
És mikor el szeretnék indítani egy euro force pályát ezt írja ki
You cannot Join/create This server without having purchased ad installed the booster pack. Press the button below to buy the booster pack.
Hát fasza.....
És mentegetõzz rendesen, mert tuti kiraknak. :-)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?