FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha függőleges irányban van a sniper, akkor:
a, nem foglalkozom vele, úgysem talál el.
b, lepötyögtetem M16/AK egyes lövéssel.
Mivel medic vagyok az időm 99%-ában, sokat nem ér el az átlag sniper, mert ha eltalál, meggyógyítom magam. Fejbe nemigen szoktak lőni, mert folyton mozgok, még zászlófoglalás közben is, a csodanetkód meg nem engedi, hogy messziről mozgó embert fejbe lehessen lőni. (Persze lehet, de _nagyon_ ritka)
Kedvencem a toronydarun gubbasztó sniper, amikor azt hiszi, hogy nem lóg ki a feje. Az is aranyos, amikor visszakúszik a gém közepére, hogy ne lássam. Csak sajnos az a felület átlőhető, úgyhogy általában rábasznak.
Jellemzően csak akkor tudnak gondot okozni, ha beülök egy stingerbe, rákoncentrálok a helire, aztán páff, fejbelőnek. Illetve még akkor is, ha elvonulok valahova egy csetepatéból nyalogatni a sebeimet, aztán sérülten bekapok egy lövést testre.
Egyébként ha nem hiszed, nézd meg a statom, azoknak a késeknek legalább a fele sniper volt. Annyit tennék még hozzá, hogy _soha, egyetlen egyszer sem_ nem voltam még kés/pisztoly szerveren, minden késelésem éles harcban történt, főleg conquest szerveren. (Nem szoktam villogni a stattal, de a késelésekre büszke vagyok... :P )
Hozzátéve az egészhez annyit, hogy az átlagos sniperekről beszélek, akik jellemzően a nagyon kezdők, vagy az ultralámák. Találkoztam már igazán ügyes sniperrel is, de nem az a jellemző. Inkább az, hogy aki először látja a játékot, azt hiszi, hogy az a legjobb fegyver, mint a CSében. Hát itt nem.