FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
steweee #12540 még csak singlében próbáltam , de nagy csalódás lesz , ha nem változtatnak a végleges verzióra. először is a gép tiszta hülye, de végül is nem is lenne akkora baj hiszen úgyis neten emberek ellen lesz majd az igazi játék.viszont az addig rendben van hogy a fegyvereknek sokkal nagyobb a szórása, viszont a sebzés az tök szar, van hgoy egy egész tárat lövök vkibe míg megfekszik.inkább csinálták volna olyanra mint az opflashban hogy ha mozogsz akkor utána pár másodpercig mozoga célkereszt a lihegéstől, így nemcsak a fegyver alapszórása van hanem a célkereszt kilengése is ami nehezíti a lövést.és úgy általábanvéve nem jön be, sztem az alapot kellett volna inkább tuningolni, mert a növényzet is eléggé gyatra és idétlen, ráadásul megint csak ott tartunk hogy van egy bokor és a közepén elakadsz benne.meg megintcsak nem kellene annyira erőltetni ezt a húdeszuper 3d modellezést mert annak általában nincs túl jó vége, legalábbis az én szememnek még mindig sokkal szebbek és jobban láthatóak mondjuk az ut tournament figurái mint az utána következő részeké ut 2003 ut2004 pedig azok részletesebbek ugyan, de vhogy mégse úgy mutatnak, és én úgy látom itt is ez a helyzet.egy pörgős, lövöldözős játékban nem azzal leszek elfoglalva hogy közelről csodálgassam a szépen kidolgozott egyenruhát és arcokat, hanem beérem annyival hogy távolról is jól felismerhető legyen barát vagy ellenség sziluett alapján(bf42)közelről úgy sem él sokáig egyikünk.a járművek is mintha nem teljesen arányosak lennének , túl magas a dzsipszerűség, a humvee túl széles a tank meg felismerhetetlen, abrams lenne?