172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12752 Én a 9600Pro-hoz használok 5.3-ast és tökéletes! -
Borg #12751 5.2?
Bár szerintem nem is biztos, hogy az atinál van a gond ott... esetleg hangkártya driver? -
#12750 Ez olyan mint a pina light, nezheted, de ha mar akciozni is akarsz, akkor fizetni kell :P -
#12749 ati 9600xt
probáltam
5.6
5.5
5.3
5.1
omega
de fagy.. véletlenszerüen.
összes többi BF siman fut mindegyikkel, illetve 3dmark05 is siman lemegy mindengyikkel -
#12748 Nekem is ati van, semmi baj vele. -
#12747 5.3-as Catalystom van -
#12746 Nekem sem fagy Atival! A legelején volt csak gond egyszer de azóta semmi!
Egyébként USB-s a joyom majd még próbálkozom! -
Borg #12745 Nekem 5.2-vel sem fagy. -
#12744 Ha a fagyásnál járunk, nekem 9800 atim van és 2 helyen fagy, ha fagy. Vagy a szerver listázásnál, illetve el se jut odáig h kiírja mik vannak, vagy játék, illetve menü alatt kifagy a billentyű, és egér, de maga a játék megy:)
Még nem jöttem rá miért csinálja, volt már vkinek ilyen? -
#12743 nekem ott is
jaték közben meg véletlenszerüen, hogy rohadna meg -
#12742 a játék maga nekem sem fagy de a menü az elején néha bizony kifagy -
#12741 Nekem egyáltalán nem fagy ATI-val. És még 2 embert tudok, akinek nem fagy ATI-val. 5.5-ös és 5.6-os Catalystal. -
TS Zolly #12740 Nekem az alt+f4 ilyenkor a házon van elől, és alá a reset van irva. :D -
#12739 igen -
#12738 Nem ez nem normális, de többünknél is előfordult már.
Ilyenkor vadul kell nyomogatni az ALT F4 et, és elöbb utóbb kilép.
Remélem a végleges már nem lesz ilyen bugos... -
cito #12737 sose tudni!!!
Amugy király a gém!!! -
#12736 nekem ati van és nem fagy bf2 igaz omega driver 1enlőre ennél jobb ötletem nincs ha valakinek fagyna. -
#12735 lol csunya lenne ha ezen nem menne fullban :)))) -
#12734 még mindig fagyogat az Atival? :( -
#12733 kártyát kell cserélnem asszem... 6600GT kell :( drága -
#12732 lol -
cito #12731 Kipróbáltam a gémet (demót)!!
Minden megy very highon!! Nagyon Király!!
Az én Configom elég hozzá!!!
-
#12730 asszem van ott vmi speckedés - vagy csak a sajátodat tudod, vagy valami ilyesmi. nem emléxem, vmelyik review-ban olvastam róla -
FreddyHawk #12729 Süni, teljesen jó a szerver, legalábbis nekem nem
voltak hit detection problémáim; akkor elszállt egyszer
amikor 32 fölé lett emelve a player limit, de nem vagyok benne biztos,
hogy a játékosszám emelésétől.
-
#12728 Eccerű, hajts rá a verdával... :) -
#12727 Hülye kérdés: aknát hogy a búsba lehet felszedni? Tegnap nagy okosan ráraktam az indításgátlót az abramsra amíg megjavítottam az artyt, utána meg az istennek se tudtam leszedni hiába guggoltam/feküdtem/ugráltam a csavarkulcssal... -
#12726 Azért nem minden magyar commander ilyen:)
bár van olyan mikor csak az artillery miatt lesz commander az emberünk:)
Én is szeretek néha Commander lenni de csak akkor ha van 1 klántársam is a játékban:) Amugy azzal hogy melyik csapat hova menjen, nem mindig van ideje a Commandernek foglalkozni, elég a radarral, csomagokkal és ágyu irányitás+ megvédése:) Nem kell szídni a Magyarokat, tegnap is marha jó játék alakult ki:) -
#12725 Hi
Konfig: P4 2.6Ghz/800, 2x512Mb Ram, ATI 9200SE 128Mb + ...
Win Xp Sp1, Cat 5.6 semmi tweak progi.
A demó szépen feltelepül. Indítás után logók, és zene meg egy nagy fekete képernyő. Nem dob ki a játékból csak éppen nem látok semmit a menüből se de ha eltalálom ahelyét a gombnak, sőt egyszer még láttam is hogy single play vagy multi de továbbra is csak nagy feketeség, de a hang az megy rendesen meg a tölötödésnél is átvált a kurzor forgó 2-esre. Meg a játék is elindul ha "kitapogattam" a megfelelő gombokat, beis mondja hogy bal oldalt válasszak karaktert, aztán ha azt is akkro meg hogy válasszak spawn pontot de azt már nem sikerült kitapogatni :(
Ha valaki találkozott már hasonlóval, esetleg tud rá megoldást is nagyon megköszönném. -
TS Zolly #12724 Kép -
Tgabbar #12723 Pedig lehet publicon is csapat játék,mégha nem is 100,hanem csak 60%-ban.Tegnap is az egyik külföldi szerveren volt egy srác ,aki eleinte egyedül volt a szakszában(több szakasz nem is volt) aztán a commander elkezdet foglalkozni vele(felderítés ezerrel ,utánpótlás) és szólt,ha valami szabadon volt(uav,arty stb.) és ha kért valahová akkor adta is,de többnyire az ő környékét és a cl terüéleten ment a felderítés.A vége az lett,hogy kb 3-4-en voltak a szakaszában és volt még rajta kívül 3 szakasz,igaz 1-2 emberrel de a comm. ugyanúgy támogatta őket és mivel kevesen voltak megpróbálta,hogy így ha már a szakaszokban kevesen vannak ,akkor legalább 2-őt küldött egy területre.Ja és volt VOIP :)(én is megvoltam lepődve ,mert eddig hiába láttam egy szerver mellett,hogy van ,attól még valamiért nem ment).Nagyon bejön,sokkal kényelmesebb,mint ha írogat az ember:).
Egyébként még az adott nagy +-t a szakaszoknak ,hogy ha teljesítették a feladatot,akkor mindíg ment az utánpótlás ,meg a dícséret a comm. tól,ami szerintem morálisan igen fontos az embereknek(mármint a játékosoknak).A végén természetesen nyertünk:).
Mondjuk valóban szomorú,hogy ez itt a magyar szervereken sajnos nem megvalósítható ,mert a commander lesz*rja,hogy mi van a szakaszokkal(hiába kiabáltunk utánpótlásért például,vagy tüzérségért),mert egyfeszt csak arty-zik önkényesen.Na meg azok a beírkálások..... .Miért kell a másik szüleit felemlegetni mindennek és ,hogy mik történjenek bizonyos testrészekkel "étkezés" és egyébb célból.És ráadásul az a legszörnyűbb,hogy ezt általában olyanok csinálják,akik egy klán tagjai.
Szomorú.
Amúgy a joyt nálam simán engedte beállítani.USB-s joyod van? -
#12722 Az normális, hogy a net játékra lépnék az IP cím beírásnál megáll az élet?
2 perc várakozás után kilövöm a progit. Várni kéne még? -
#12721 3db. 160-as kép csak belefér egy 1024*768-as felnotásba. :) -
TS Zolly #12720 Gondolom ezis 160x160-as legyen. -
#12719 Ja kicsit gyorsan dobálgatja a pakkot :D -
#12718 C4-el jobb gombra veszi elő a távirányitot, azzal tudod felrobbantani. -
Borg #12717 C4 feltesz, jobbklikk, detonátor. De ha minden C4-ed feltetted automatikusan is a kezedbe adja a detonátort. Sajnos :D Én szoptam be igy... csak dobáltam a C4-et, erre a végén a detonatorra is rányomtam... -
Borg #12716 Éppen ezért kellene leszokni arról is, hogy spawnkempert prüszkölnek egyesek folyton, ha ellenséget látnak a foglalhatatlan bázisukon.
Fel kell fogni, hogy rendes csapatjátéknál ilyen elő sem jön, az csak az adott csapat gyengesége, ha odáig eljut valaki.
Másrészt én pl előszeretettel megyek el oda, C4-el irtani a commander cuccait. És utána nem leszek egyből öngyi csak azért, hogy nehogy spawnkemper legyek. Ennek ellenére mondjuk nem arra gizdulok, hogy ahogy spawnolt valaki máris lelőjem lesből.
Bár ez mind1 is, tökmind1 hogy C4-el megyek robbantgatni, mindig lesz valami láma, aki egyből basecampert sikitozik... -
#12715 Sziasztok!
Lenne egy ostoba kérdésem. Ha felteszek bombát a tankra, h a francba tudom aktiválni? :) Volt olyan h az egyiket teleaggattam, olyan volt mint egy sündisznó, aztán semmi sem történt. A többiek körülöttem meg nézték, mit lamerkedik ez a gyerek...:)
A másik: sokan panaszkodnak a grafikára, hogy gyenge, kockás, egyéb. Az is, mert vannak jobb grafikájú játékok is, de itt azt hiszem a hangulat a lényeg, nem az hogy néz ki a fű árnyéka. A játék elején minimum grafikán toltam, mert valamiért fagyott és még így is élveztem, jó gyors volt. Én nem a textúrákat néztem, hanem próbáltam a csapattársaimat segítve győzni a választott csoporttal.
(Ismerős az a dolog, mikor mindenki szalad a jármű felé és egyedül eltiplizik...én is csináltam, mert nem mindig jutott eszembe várni, de a hozzászólás után kifejezetten figyelni fogok erre is. Egyébként van ellenpélda is, mert van aki a hajón pl addig el se indul, amíg meg nem telik az adott gép, vagy csónak.)
Másik kedvencem hogy a saját csapattársaim lőnek agyon. Ezt kifejezetten magyar serveren vettem észre. Ráadásul nagyon feltűnően, kár h nem emlékszem az illető nevére. Másztam fel a toronyba a csávó meg simán lekaszált hátulról. Persze nem élte túl mert megkerestem. :)Van olyan mikor nagy a nyüzsi és keveredik a két tábor, aztán paranoid mindenki. Tegnap is volt ilyen mikor foglaltuk a postot, az egyik csávóra a frászt hoztam mikor előugrottam a fal mögül. Le is adott egy sorozatot rám, de aztán kapcsolt időben. :)
Na nem akarom itt a szót fosni. Nekem tetszik a játék és elszórakoztat. Remélem találkozok veletek magyar szerveren.
Üdv Running -
#12714 Nincs még mindig Linux server eh.. -
#12713 Akinek nem annyira jön be az angol menü!
Úgy láttam még nincs kész teljesen,de a semminél jobb!