• Borg
    Igy van. Asszem radar nélkül nincs scan meg uav sem ha minden igaz, bár én magam még commanderként nem kerültem ebbe a helyzetbe.

Ráadásul az artillery lövegeket semmi perc alatt pár tow-val vagy tankkal, c4-el ki lehet csinálni, ezzel főleg az USMC commandert lehet megszivatni ezen a mappon. Mondjuk én úgy csináltam, hogy az első pár lövés artillerymet a másik artilleryjére nyomtam rá, ki is mentek 3-4 után.
    Utána meg mindet a hajódeckre küldtem a repcsikhez, de ott is max a repülőket baszta szét maradéktalanul, killem ha 1-1 lett körönként ebből.

Amúgy commanderként a legjobb a specops, vagy az engineerrel lenni. Előbbivel C4-el bemehetsz a másik bázisát szétszedni, miközben esetleg támogatod magad a dolgokkal, vagy akár egyéb kempelős feladatokra is alkalmas mert jó a fegyvere, és közben nyomkodni lehet a commander screenen nyugisan. Az engineerrel meg a bázison közben tudsz repairoskodni, amikor épp nincs commander feladat. Így is jó sok pontot be lehet gyűjteni.

Mondjuk a squadok alakítását, meg squadführerként a commanderre támaszkodást még kipróbálnám szivesen, dehát ehhez már több teamwork kellene, mint amennyi most a szervereken van.

Kérdés: A bombázó repülőkből hogyan kell bombázni? A kétszemélyesben a második ürge lefelé lát, vagy mi? Mert pl az USMC repcsiből bazira nem birtam bombázni, mert nem tudtam hova esik... mit kell figyelni ott, hogy célba találjak a bombákkal?