• Borg
    Egyébként azon csodálkoztam tegnap, hogy elmentem C4-el az anyahajóra a cuccaikat felrobbantani, erre valamelyik elkezdett rám fújni hogy f.szláma basecamper.
    Holott még el is mondja a hang, hogyha a radarjukat felrobbantom, akkor ő commanderjük tehetetlen lesz. Nem beszélve a légvédelemről, meg az artilleryről. Ráadásul artilleryvel is be lehet lőni a másik elfoglalhatatlan bázisát is. Szal szerintem nem úgy kéne kezelni a basecampet, mint az eddigi BF-ekben.
    Ha meg felrobbantottam a cuccokat a hajón, akkor utána nem leszek öngyi csak azért, hogy nehogy basecamper legyek... Másrészt meg szana széjjel spawnolnak az emberek, úgyhogy még az aritlleryvel sem lehet mészárolni igazán, egyik főbázison sem. Egy az, hogy kb 5-10s delay van az artilleryn, szal egy emberkét hiába célzok be vele, másrészt meg a szórása sem kicsi.

Az előző BF-ekben meg ebben is egyértelműen unfair spawnkillezni, sniperrel-egyébbel elbújva pl, de itt azért más a helyzet. Nem kéne mindenkire egyből prüszkölni, aki feltűnik az ellenség főbázisán.