• Rafia
    Nah, mégsem horgásztam a hétvégén mert áradt minden, így inkább hülyére játszottam magam a demóval. Én leszek a ritka kivétel, eddig negatív, mostantól pozitív a megítélésem. Tapasztalatok:

hardware: nem kér sokat, 64 megás ATI kártyával is játszható, ill. 512 RAM-mal is (ezek nem 1 gépben voltak).
    Egy megosztott ADSL-ről (Axelero) simán tudtunk 2-en játszani magyar szerveren.

játékélmény: nagyon hasonlít a DC-re, de a squadok és a commander mód hihetetlen nagyot dob a játékon. Sajnos a magyar szervereken nem nagyon használják, az emberek fele pl. nem is squadban játszik. A commanderek/squad leaderek sem adnak elég parancsot általában.Pedig nagyon üt a csapatban való mozgás, és az sem semmi, mikor az ellen szabályos hullámokban támad.
    A game rengeteg segítséget ad a csapatmunkához, most már azon csodálkozom, hogy hagyhatták ki ezeket az első részből.

sebzés stb.: a damage rendszer miatt nem kell aggódni. Egyrészt ezt nagyon könnyen lehet peccselni/modolni, másrészt meg nincs gáz vele. Egy fokkal gyengébbek a fegyverek, mint a DC-ben, de én az antitank SMG-jével is tudtam szépen ölni. Snipert nem próbáltam, meg repkedni sem (még). A géppuska tényleg elég gyenge, de hát lefekszik, zoom és szép gondosan céloz. Specopsra is ugyanez. Az assi nekem elég erősnek tűnt, antitank, C4 stb. is. Ja, és lehet tankkal helit lőni ;)

Most még mindenki tanul, a heliket is meg lehet még úszni, egy idő múlva megtanulja mindenki játszani és szerintem a régit felejtjük is...