172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12232 egyebkent ahelyett hogy itt forumoztok, miert nem jatszottok? :)
mar akinek van olyan gepe... :) -
#12231 bf42-ben is konnyu eltalalni az embert, hogy sebezzen, de fejen loni mar nem olyan egyszeru moka :)
es mar mas is irta, hogy fejre egy loves kell csak. itt is. ;) -
#12230 Hát lehet leszídtok de legélethűbb a Joint Ops-ban a sniper : Távolság bemér , célkereszt beállít ( mert hát 800 méteren elég sokat esik az a golyó ) és lő :-) -
#12229 Ja én lőttem.
Reményeim szerint hamarosan egy dragunovot is kipróbálhatok.
Valóban kicsi a sebzése a gaméban..
Az életben az AK-val eléggé könnyü lőni , ha jól be van állítva.
-
Seat #12228 ehhh...
na jóccakát! -
#12227 Háát én még sajnos voltam katona az AK-t meglehet azért fogni 100 méterre elég becsületesen kb bent van 30 cm-es körben a szórás ..A sebzése meg : 150 méterről keresztül löttünk vele egy sín darabot :-) Az 5 cm tömör acél :-) -
#12226 Lőttél már távcsöves puskával az életben? >> miert.. te?
Sokkal nehezebb, mint a gaméban. >> az eletben minden nehezebb
Mozgó célpontra, pedig szerintem, csak igen magas képzés után lehetsz jó.>> a katonak szerintem elegge ki vannak kepezve:)
kisse konnyu vele loni es nem elegge sebzo -
#12225 Lőttél már távcsöves puskával az életben?
Sokkal nehezebb, mint a gaméban.
Mozgó célpontra, pedig szerintem, csak igen magas képzés után lehetsz jó.
Bár én soha nem kempelek sniper csuzlival a gaméban én is kipróbáltam nekem elment.:) -
#12224 Én Far Cry-t tolok amúgy , abban olyan a sniper hogy egyrész elég jól leng másrészt ha meghúzod a ravasz akkor egy kis késésel lő csak . Ez így olyan ha gyakorlod egy évet akkor halálos fegyver de ha csak kocázol szart se éersz vele . -
#12223 jo kerdes.. neha en is latam meg nem figyeltem meg.. lehet hogy az a loves talalt vagy akkor kene loni a sikeres talalathoz.. amugy a loves elhiszem hogy nehez.. meg nem lottem igazi m4 el. de el tudom kepzelni hogy olyat rug a fegyver hogy egy 150 meterre levo celpontot is max 2 golyoval tatalsz el mert a tobbi mert felrehord.. foghatod kuuurvaerosen is.. tokmindegy.. nalad 1 cm et mozdul el.. ott az mar 5 meter.. egyszer lottem pisztollyal.. csak a ravasz meghuzasanak erokifejtese miatt is elmozdult a fegyver cm eket ... tudom mert lezer volt rajta es lattam hogy mizu.. persze egy elit katona aki mar lott 2000 ezret annak lehet nincsenek ilyen gondjai...
valaki irt a fustrol. a fust kuurvajo lett.. szinte semmi nem latni miatta:) -
#12222 Jah nekem is csak emiatt nem jön be a game. Hiába vagyok commander ha carnak megcsinálni amit kiadok nekik. Pedig én jobban átlátom a terpet mint ők. Aztán meg jönnek h adjak utasítást jah csak elég nehéz hogyha még arra sem képesek hogy csapatokba álljanak. -
#12221 Azt jelenti, hogy eltaláltad az illetőt :) -
#12220 Bár kell egy jo vezető is , aki megadja az irányt.
+ Gondolkodó játékosok, csak az tud mindíg jó, vagy kimagasló eredményt nyújtani, aki komolyan veszi a gamét és mind a két fél fejével tud gondolkodni. -
#12219 en megertem hogy ez nem simulator.. de vannak dolgok amiket BOOOVEN bele lehetet volna tenni a joizu kikapcsolodas FPS hatarain belul..
azaz pl hogy snipernal a legzes miatt kisse jarjon a fegyver es a jobb klikkel bentartva a levegot. ne mozogjon annyira a fegyver.. fekve alig gugolva kisse jobban kilengejn a legzes miatt es allva pedig sokkal jobban kilengjen a fegyver a legzes miatt.. ez kesztetne az mbereke thogy inkabb fekve sniperozzanak ami nem is baj.. hisz nem allva szoktak az emberek sniperozni..ettol fuggetlenul meg allva is le lehetne szedni egy fekvo embert igaz mondjuk kene varni 2-3 mp-t mire lohetsz mert be kell celoznod rendesen... vagy hogy a sniper iranyitasa erzekenyebb legyen.. ez mind szvsz olyan dolgo ami nem csorbitana a jatekot.. soooot!! pluszt adna neki!!!
a tobbivel nem is igazan van gondom...
hacsak nem a fegyverek hangjaval... messzirol jatekfegyver hangja van a fegyvernek.. -
#12218 Amikor a célkereszt közepén megvillan egy "X" az micsoda ? -
#12217 Ja hát ez mindenhol így van . -
#12216 Na ezt én is utálom. Én a legnagyobb tűzben is megvárom a gyalogost, amennyiben észreveszem a csata hevében. Ha jelez, hogy bajban van, akkor ha tudok megyek.
A csapatmunka az egyik legfontosabb dolog egy taktikai FPS-nél. -
#12215 Ezaz. Sok a tajparaszt a szervereken.....főleg(sajnos) a magyarokon. Komolyan mondom ha nem lennék klánba és nem ilyen klántársaim lennének lehet nem is BF-eznék. Az ilyenek miatt elmenne a kedvem -
#12214 Én azt csípem hogy a kurva járműveket egyedül viszik el mindíg . Én meg 5 percet gyaloglok mire odaérek . Hát mér nem vár meg főleg ha látja hogy jövök ? Én mikor beszállok mindíg körbenézek akar-e valaki jönni , vagy ha senki nincs ott várok egy félpercet hátha respawn-ol valaki .. -
#12213 "Persze most erre megint azt lehet mondani hogy ez nem szimulátor" Ahogy elolvastam az első két sort rögtön ezt akartam írni :) -
#12212 nah épp ezért nem megyek játszani csak akkor ha kötűlünk is vannak jópáran....mint mondtam nem ismerem a rambó fogalmát szerencsére nem volt BF2-be még részem benne :) -
#12211 Én soha nem tudtam átlőni a bádogkerítésen, pedig jó lenne néha. -
#12210 Mér az átmegy ? -
#12209 "Szerintem a snipert egyszerűen meg lehetett volna oldalni.Egy lövés öljön,de mint sok más játékban,kicsit ingadozzon a célkereszt még fekve is,hát még állva.Mert az elég hülyén jön le amilyen satbilan itt a snipert állva fogja az ember.Mert igy meg tényleg elég fura lenne ha egy lövés ölne,mert minden gyalogos sniperel menne akkor meg.
Persze most erre megint azt lehet mondani hogy ez nem szimulátor.Ez igaz,de full szimulátor,meg a full arcade megoldások között,azért vannak átmenetek."
nahja.. az igaz hogy ha a sniper azonnal lone akko rmindenki azzal jarna.. ami eleg vicces lenne.. baaar meg kell mondjam hogy az INF ben hatalmas sniper csatakat vivtunk ahol tenyleg az volt a lenyeg hogy ki talal jobb helyet es ki a gyorsabb celzo.. a celzasrol annyit hogy az INF ben ez ugy volt megcsinalva hogy ha gugoltal vagy inkabb fekudtel akko rkevesebb vol a fegyver kilengese.. plusz a sniper celzasi erzekenysege sokkal erzekenyebb volt a sima fegyvernel. azaz.. ha m4 el celoztal akkor mittom en... ha ket cm et huzod az egeret akkor a moncsin 2 cm et mozdul a fegyver.. ha a snipernal mozditottad 2 cm et az egeret akkor a sniper mondjuk 4 cm et mozdult... ezert volt nehezebb celozni.. mit ne mondjak uberzsir volt..
csakhat annak a grafikaja mar elegge gagyesz... szal INF ide vagy oda.. en is ezt jatszom nem az INF et..:( -
#12208 Az ágyút igen, de a gépfegyvert nem úsznád meg :) -
#12207 Én igazán azt utálom, hogy amikor segítséget kér az ember, hogy javítsanak, vagy töltény kellene, az esetek 90%-ban leszarja az illetékes elvtárs.
Pedig sokkal hatékonyabb lenne a csapat, ha összedolgozna. -
#12206 Na na ..:-P -
#12205 Egyébként ti láttatok átlőhető falat ? Mert én a bádog mögé hasalva a tank ágyúját is megúsztam ... -
#12204 Eheh....félreértessz :) -
#12203 Ja sokkal realisabb lenne, de sebaj tankal, nagyon utos a game én nyomtam is vele egy 60 4 28 4 -et.
Na persze neha gyalogolnom is kellett. -
Seat #12202 Süni!
ajánlatom a következő:
- 1 kakóscsiga
- 0.5 liter tej
- 1 karton rudi
- 1 GF4 tuti kártya
és baszok visszavinni estére az ATI-t :))) -
#12201 ( Ez már félig egyetértés volt :-)) -
#12200 Azt sajnálom még, nem tom lehet csak én voltam láma, hogy pl tankkal 2* kellett eltalálnom a helit h felrobbanjon....hiányzik az amikor egyből szét lehetett kapni :) -
#12199 :-))))))))))))))))))))))9 -
#12198 De attól még kib@szottúl élvezzük a gémet nemigaz? ;) -
#12197 Nagyon jó így az a heli , a vietnámban nagyon dúrva erős fegyver volt bár itt is kicsit az . Gyalogosként semmi esélyem ellene . Kéne a játékba valami hordozhatós stinger rakéta , hogy néhány gyalogos azért el tudjon bánni vele mint a tankokkal. -
#12196 :) -
#12195 Ehh ez a sebzésrendszer tényleg elég bugos. Nem egyszer fordult elő velem ,hogy közvetlen közelről a csóka megúszta. -
#12194 "Nem tom te játszottál a BFV-vel?" Milyen kérdés ez vazz? :D
Naná sőt ha hiszed ha nem még a BF42-vel is...nah ehhez mit szólsz? :) -
#12193 Én a BFV-ben ugy repulok a helivel, hogy öröm nézni, még az én hátamon is feláll a ször a gyönyörtöl:):)