FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #119840 Kriszt csak véletlenül rúghatta ki a pb, mint rengeteg mást embert. Pl lehetett md5 hiba is nála. Szal nem volt ö csiter, csak egy fiatal tehetséges és fejlödő képes kisgyerek, remek reflexekkel.
És miért irok mindig állandóan ilyen jó jelzőket rá, hogy fiatal tehetséges stb stb? Anno desert combatban nagyon fura dolgokat mívelt a srác. Pl bashra edge pályán négyen löttük egyszerre, de amcsi dugós puskával mindegyikőünket kinyirt. Mindenki sejtette használ valami okosságot a játéknál, próbáltunk rájönni mégis mit, mert a pb nem fogta meg, a pb képek meg feketék voltak. Volt olyan csit, ami elösször is kikerülte a pb-t, és utánna olyan csitet használhatott az ember, amit a pb legelső pillanatban az 1.6-os bf42 pöcs kiadása után megfogott. Ekkor szokott lenni fekete kép. Róla egy sem sikerült, de rálehetett fogni, azért nem, mert egy bonyolultabb net megosztás volt náluk, és nem tudott értékelhető képet csinyáni. Ez volt anno a mostani csapatomnál is, a GS.dc-nél, ök egy számtech boltból tólták, ruter vagy mi a tököm miatt egyetlen egy kép sem készült a 10-12 játékosról. Történet akkor kerekedett ki, mikor egyszerüen agybajt kaptam a Krisz tudásától, és első dühömbe átmentem hozzájuk ts-re, és elég durván elküldtem vissza ahonan jött. Persze mindent tagadott, akkori BB-s csapat társai egyértelműen védték ts-en, főleg egy Büdipupu arc, közben az apja is előkerült ts-re, aki megint csak védte a fiát, olyan indokkal, ö telepítette fel neki a gépet. Szó szót követett, mikor az akkori BB klán csapatfőnöke megjelent. Ö, [ vagy Büdi? ] közölte velem, Krisz egy fergetegesen tehetséges és ügyes gyerek, nagyon jó reflexekel megáldva, fiatal kora miatt még ráadásul fejlödő képes. Vitát azzal zártam le, jó, elfogadom, tehetséges egy gyerek. Azóta mindig ezt irom le, hisz nem volt csiter, csak tehetséges. Tehetséges a tudjuk mibe. :D Elötte a dc topikba, bf.hu oldalán nyilvánosan meggyanusítottam Kriszt. Én egykor a BB klánból váltam ki az akkori CoR tagság jórészével. Nem volt valami szép szakítás, de addigra a viták lecsendesültek. Nem akartam ujjabb szájkarate háborút a két csapat közt, ezért a két fórumban nyilvánosan bocsánatot kértem Krisztől, amiért meggyanusítottam. Történethez az is hozzá tartozik, mikor a CoR kivált a BB-ből, Krisz nem volt még klántag. Addig az összes BB-ben maradt tag is azt bizonygatta, Krisz csal. Miután klántag lett, már csak egy tehetséges kisgyerek, ki még fejlödő képes. Jaaaa! Már nem tudom melyik Cor-os haverja volt egy Codos gyerek, aki elkezdett dc-ni, elég sürün feljárt hozzánk ts-re, akkor mondta, Krisznek és az apjának ö volt a codos csapatfőnöke. Egy gyakorlás alatt derült ki, hogy Krisz csal. Azon nyomba vágták ki a klánból. Persze Krisz azt is tagadta. Nem is kodozott. De elég kicsi a valószínűsége, hogy két különböző játékban egy csapatban van az apa és fia. Ráadásul Apa és Krisz nick néven.
Battlefield2 megjelenése elött elég nagy volt a pangás. Leforgattunk egy DC-s videot, Final Fight cimmel. Ha megnézed egyszer, akkor láthatsz egy szellem féleséget ott, akit a film kezdetén egy sniper lelö. Szellem neve Krisz rudi. Szellem végig megy a pályán, mindenkit lelő, látják, de nem tudják lelőni. Hirtelen megáll a kép, ts-en figyelmeztető, játékos kirugási hang szolal meg, majd taps. Ezzel akartuk szimbolizálni, hogy mindenki, kivéve a BB klán, majd késöbb valami ok folytán néhány frx-es, örült amikor kitudtuk rakni a szerverről. Igen, néztem a gyereket, és egy, akár véletlen bc/br miatt is kirúgtam, majd mbannoltam a szerverről. Mert csak igy tudtam távól tartani a szerverünktől, mert csalása ellen nem volt a kezünkben bizonyíték. És nekem Matt elhiheted, nagyon pofátlanul nyomta az okosságokat. Egyszer volt egy rövid szünet, mikor Gore44 is átment még énelöttem, a tsükre. Akkor pár napig meg is látszott a játékán. Valami középszintű játékos teljesítményre csökkent a tudása.
Mivel én vele kapcsán megjártam a hadak utját, ezért mondom, ö nem volt csiter, csak egy fiatal, ügyes tehetséges és fejlödő képes kisgyerek. De tudom, az igazság ideát van. Most már te is tudod Dzsótata a történetet. :DDD
Jah! CoR Murry, FB Drop talán többet tudnának mondani ezügyben. Morfival együtt ök hárman, nagy csiter vadászok voltak.