Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sõt UPC-t ismerve xarabb lesz. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
lehet hogy így kisebb lesz a pingem magyar szerveren is?<#miaz>#miaz><#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(ultraratyi vagy ma b+ :D)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
(készül a frag movie <#vigyor>#vigyor>)
-tRs-Landor
pl ez is:

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
-tRs-Landor
mert nekem a connecting to account server-nél nem lép tovább...
:)
Szegény csávó claymorba lépett, de csak a lábait vesztette el:
:D
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Teljesen reális, hogyha mellbe lövöm az embert akkor nyom egy ilyen brutális hátraszaltót:
<#nevetes1>#nevetes1>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
itten van
mert mióta újratettem a winfost, azóta dobál ki engem is.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
10 ok amiért a síelés jobb mint a szex:
Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra!
Nagy szûz területek várnak meghódításra.
A domborzati adottságok kitûnõek.
A botod mindig kemény.
A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós.
Bérletet válthatsz az élvezethez.
A menetek száma korlátlan.
Hosszasan gyönyörködhetsz a csúcson.
Választhatsz, hogy kezdõ vagy haladó szinten próbálkozol.
Ha nem megy, vehetsz órákat.
Két buzi utazik a repülõn. Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megõrültél? Itt a repülõn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyérõl és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Késõbb az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idõs bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert elõttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!
Hogyan kell elmagyarázni egy nõnek, hogy mi a les?
1. Akkor elõször is képzeld azt, hogy a Váci utcai Mango bolt felé tartunk Te meg én, azzal a határozott szándékkal, hogy te behatolsz az ajtón (futballkapu) és vásárolsz (gólt érsz el) valami cuccot Magadnak!
2. Már nincs messze a zárás ideje, ezért Te (a csatár) nagyon sietsz, és kicsit elõrébb haladsz, mint én, mivel ilyenkor amúgy is képtelenség Veled tartani az iramot.
3. Na most. A bolt elõtt áll négy eladólány (védõk), akik azért vannak ott, hogy megakadályozzák a vásárlók (csatárok) behatolását. Tegyük fel, hogy az áruház szabályzata azt írja elõ, hogy az eladólányok vonalán csak pénztárcával(labda) tudsz áthatolni, úgy hogy érvényes legyen a vásárlási (gólszerzési) kísérleted.
4. Neked tehát az a feladatod, hogy mindenképp átvágj az eladólányok sorfalán a bejárat felé és még az eladólányok sorfala elõtt Nálad legyen a pénztárca.
5. Már át is jutottál sikeresen, de ekkor észreveszed, hogy nincs Nálad a pénztárcád. E nélkül meg ugye nem lehetséges a vásárlás (gólszerzés). Már rendületlenül törsz a bejárat felé, és hátrakiabálsz nekem, hogy dobjam oda Neked a pénztárcámat vagy a bankkártyámat (indítás), hogy sikeres legyen a vásárlás (gólt érhess el).
6. Én ezt megteszem, te elkapod, de az áruház szabályzata szerint ugye (lásd a 3. pontban) ilyen esetben nem vásárolhatsz, hiszen az eladólányok sorfala és a bejárat között voltál már, amikor Hozzád került a pénztárca. Ha a sorfal elõtt kaptad volna el, akkor bemehettél volna és vehettél volna Magadnak néhány újabb felsõt, vagy nadrágot. Na ez a les.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Elmegy az összes a büdös picsába (tisztelet a kivételnek). Az biztos, hogy amíg minden kis csírának admin joga van addig megint nem megyek arra a szarra többet.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Na feladom.3 órája jáccok a magyar szerveren.Jó kis csaták voltak.Minden körbe 2-3 szor ledob a szerver.Most meg asztalra lökött.Ez csak nálam van így??Mi a tököm lehet az oka??Ez a magyaron azért idegesitõ mert mire visszamegyek teljesen más a felállás.Lehet a táphoz valami köze??Az nekem gagyi van.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]