Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
a saját neted sebessége az csak 1 összetétel a sokból,majd Ne0w megmondja a többit mert nem akarok hülyeséget írni:)))

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

JAG1
Nem. A sávszélednek semmi köze a ping-hez.
Sõt UPC-t ismerve xarabb lesz. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

koschwarz
nekem meg 5 megás, király!<#taps><#taps><#taps>

lehet hogy így kisebb lesz a pingem magyar szerveren is?<#miaz><#fejvakaras><#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

HTS s3rg1nh00
az hagyján,de ipari netjei lesznek sebességileg<#hehe>
link...
10 megás netem lesz b+:DD

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
CO2-rol jut eszembe, az elozmeny, es a
level. <#vigyor1>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Nem tudom nekem az sem tetszett h a fegyvert fogó kezek nem elég szõrösek. Hát mi van ezekkel, nõk játszanak az fh2-ben vagy mi?

joebacsi
jah meg minden 10dik fûszál elég szarul van kidolgozva...nálam is off...

(ultraratyi vagy ma b+ :D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fujiryu
Jó de te noob vagy.Szóval ez nem számít<#mf2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
Schrank legyél boldog UPC eltörli az adatforgalom korlátot! :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

<#hehe>

(készül a frag movie <#vigyor>)

-tRs-Landor

hihi :)))
pl ez is:

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Cobra.
Ja és érdemes elõször kikapcsolni a swap file-t (ekkor kér egy újraindítást), utána letörölni a swapfile-t (rejtett és rendszer file-ok látszódjanak, hogy megtaláld), majd lefuttatni egy töredezettségmentesítést és utána állítani be az új swapfile-t.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
A ram 1,5x-es értékére érdemes fixen állítani (amit a Windows is javasol). Én ha kisebbre állítottam, akkor is valamiért felrakta a javasolt mennyiségre magát.

többszöri próbálkozás után beenged

-tRs-Landor

Looserke
próbáltatok már belépni a játékba???

mert nekem a connecting to account server-nél nem lép tovább...

mesor
Ezt a tankot viszont nagyon nehezen tudta elpusztítani az ellenség:

:)

mesor
Ilyen életszagú dolgot semmi nem ad vissza csak a bf2!
Szegény csávó claymorba lépett, de csak a lábait vesztette el:

:D

rekettyes
ez már vagy egy éves videó, ez alapján ítélkezni fasság.

Boxer HUN
Lehet, hogy JEDI vonások rejtõznek benned???... <#fejvakaras> <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

uHs Gerzson
És akkor még nem is beszéltünk arról a korszakról amikor megöltél valakit akkor nem feküdt el az ember hanem ott ált mint akit karóba fogtak :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ritka béna a tankos gyerek :P

mesor
+ elötte 30 mp-ig pörög a levegõben. :D

Boxer HUN
Ha két HDD van a gépedben akkor mindenképp a második merevlemezre. (C: -re semmiképp!!!) Ha csak egy HDD van, akkor b@szhatod... <#email>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mesor
Most miért?
Teljesen reális, hogyha mellbe lövöm az embert akkor nyom egy ilyen brutális hátraszaltót:

<#nevetes1>

uHs Gerzson
Nekem életszagubb a dolog mint amit bf2-ben láttam.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Looserke
titeket enged belépni az account server?

Running
FH2 ingame movie. Na ez a megalol, csak azt nézzétek ahogy összeesnek és mozognak a katonák. Szétnevettem a fejem, részemrõl a mod off-ra került!.
itten van

koschwarz
egyszer már beállítottam 1000 éve, de azóta újratettem a windózt. mire érdemes a swapfile-t állítani?

mert mióta újratettem a winfost, azóta dobál ki engem is.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Szép jó reggelt mindenkinek!

10 ok amiért a síelés jobb mint a szex:
Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra!
Nagy szûz területek várnak meghódításra.
A domborzati adottságok kitûnõek.
A botod mindig kemény.
A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós.
Bérletet válthatsz az élvezethez.
A menetek száma korlátlan.
Hosszasan gyönyörködhetsz a csúcson.
Választhatsz, hogy kezdõ vagy haladó szinten próbálkozol.
Ha nem megy, vehetsz órákat.

Két buzi utazik a repülõn. Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megõrültél? Itt a repülõn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyérõl és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Késõbb az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idõs bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert elõttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!

Hogyan kell elmagyarázni egy nõnek, hogy mi a les?

1. Akkor elõször is képzeld azt, hogy a Váci utcai Mango bolt felé tartunk Te meg én, azzal a határozott szándékkal, hogy te behatolsz az ajtón (futballkapu) és vásárolsz (gólt érsz el) valami cuccot Magadnak!

2. Már nincs messze a zárás ideje, ezért Te (a csatár) nagyon sietsz, és kicsit elõrébb haladsz, mint én, mivel ilyenkor amúgy is képtelenség Veled tartani az iramot.

3. Na most. A bolt elõtt áll négy eladólány (védõk), akik azért vannak ott, hogy megakadályozzák a vásárlók (csatárok) behatolását. Tegyük fel, hogy az áruház szabályzata azt írja elõ, hogy az eladólányok vonalán csak pénztárcával(labda) tudsz áthatolni, úgy hogy érvényes legyen a vásárlási (gólszerzési) kísérleted.

4. Neked tehát az a feladatod, hogy mindenképp átvágj az eladólányok sorfalán a bejárat felé és még az eladólányok sorfala elõtt Nálad legyen a pénztárca.

5. Már át is jutottál sikeresen, de ekkor észreveszed, hogy nincs Nálad a pénztárcád. E nélkül meg ugye nem lehetséges a vásárlás (gólszerzés). Már rendületlenül törsz a bejárat felé, és hátrakiabálsz nekem, hogy dobjam oda Neked a pénztárcámat vagy a bankkártyámat (indítás), hogy sikeres legyen a vásárlás (gólt érhess el).

6. Én ezt megteszem, te elkapod, de az áruház szabályzata szerint ugye (lásd a 3. pontban) ilyen esetben nem vásárolhatsz, hiszen az eladólányok sorfala és a bejárat között voltál már, amikor Hozzád került a pénztárca. Ha a sorfal elõtt kaptad volna el, akkor bemehettél volna és vehettél volna Magadnak néhány újabb felsõt, vagy nadrágot. Na ez a les.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

jappy
Köszi.

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

felpillanto
tetete!!

Fujiryu
Van egy másik történet is...Az sokkal durvább és viccesebb...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mohus
lehet ,h csúnyább...viszont nagyon okos:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Cobra.
Ha asztalra esel ki, akkor a gond nálad lesz. Nézd meg, hogy mennyire van beállítva a swapfile, illetve hogy van-e elég hely a C:\ partíción.

jappy
Én supportal nyomom.Nekem mindegy, hogy infraty vagy nem.A lényeg, hogy a magyarokkal a legjobb jáccani.Ma sokan voltunk és kurva jó volt.Azt láttam, hogy te ott kullogtál a sorvégén:-))Ne izgulj majd belejösz egyszer:@)

mesor
Ma megint fel mentem a 25th serverre. Nagyon jó kis játék volt körökön keresztül amíg 1-2 25th tag volt bent. Aztán elkezdtek gyülekezni és valamelyik kis pöcsnek nem tetszett, hogy a párharcunkban mindíg alul marad ezért kickelt...

Elmegy az összes a büdös picsába (tisztelet a kivételnek). Az biztos, hogy amíg minden kis csírának admin joga van addig megint nem megyek arra a szarra többet.

Fujiryu
Azért mert te, csak egy jeepbõl tudsz gyalogosokat lõni, még más élvezheti az infantryt...Nyomorékvagy b+ mint a kurvaélet<#idiota>

Fujiryu
Ez bénább mint a másik.Valahogy a minimaldesign jobban bejön:D

TS Zolly
Engedelmeddel, én maradok bf2-él. Meg különben is. Ki a faszt érdekli a te hüje véleményed?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Párszor kilett tárgyalva, miért szereik sokan az inrantyt. De dcben is igy volt. Lost vilmos népszerübb pálya volt még az el a lámánál is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
ha erre vágynak menjenek a ...csába cod-ozni vagy cs-ni <#wave>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

gbc csabika
Ez a stílus a szánalmas szerintem, meg az hogy más szokásain húzod fel magad...

schrank
akkora szar ez a infrantyzás hogy elhányom magam mit élveztek azon hogy mindenki faszláma medic egymást élesztgetik és fél napig rohantok a következõ zászlóig szánalmas egy szar ez a battlefield megszégyenítése <#levele>

jappy
hi
Na feladom.3 órája jáccok a magyar szerveren.Jó kis csaták voltak.Minden körbe 2-3 szor ledob a szerver.Most meg asztalra lökött.Ez csak nálam van így??Mi a tököm lehet az oka??Ez a magyaron azért idegesitõ mert mire visszamegyek teljesen más a felállás.Lehet a táphoz valami köze??Az nekem gagyi van.

mohus
cép vagy

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TS Zolly
Jól áll neked a bundás arc. :)

schrank

schrank

atomboy
A lathatatlan ruhat?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka