• haxoror
    Az arma reális, a járműveket jól lehet szimulálni a játékokban mert gépek fix paraméterekkel (sturmovik, silent hunter, vagy pl az arma :) viszont az embert nem lehet reálisan leszimulálni, mindig lesz valami ami még benne lehetne a játékban vagy aminek pont nem kéne már benne lennie és az emberi katona "reálissá" tételére tett erőfeszítések (nálam legalább is) a frusztrációt növelnék és nem a játékélményt.

Amíg néztem a videót egyfolytában olyasmik jutottak az eszembe hogy hú mint egy IRL bevetés!

de

Ha nem az AI hanem human playerek ellen mentek volna a srácok akkor az embereik fele már az első pár percben hullazsákban végzi hiszen akik az út közepén lövöldöztek azokat simán fejbe lehetett volna tolni snipával, a tanyánál aaaanyira várható volt hogy a szakasz eljátsza majd a falhoz-lapulva-várakozunk klissét hogy már jó előre C4-et raktam volna oda, a mezőn átfutást meg izgalmasabbá tettem volna egy fa mögül előbújó géppuskással, mind olyan dolgok amik egy valódi csatában valszeg soha nem történnének meg de egy szerveren viszont igen, és innentől már határozottan zavarna a "realizmus"

Mondom, a járművek realisztikus szimulációjával minden oké hiszen szinte minden aspektusukat le lehet modellezni de az emberi katonáét nem lehet, legalább is monitorral és egérrel semmiképp.

Ha nektek ez így bejön akkor hajrá de számomra az ember vs. ember lövöldözés csak arcade környezetben ad játékélményt, 20 perc nindzsázás a susnyásban hogy aztán úgy haljak meg hogy azt se tudjam mi történt, na az nem az én világom