Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
lehet nem kellett fizetned de nem is tudtál utána 3 napig ülni <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
egyetlen túlélõként? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
jaj! nah szóval: Légy magadra büszke kis pöcs ,az ien emberek miatt tart itt a világ!!! 😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
akkor én sporoltam 20rugot met adtam senkinek semmit<#mf1>

www.czekoart.hu

JCSR ODIN
Én se gecóztam elõre odaattam egy 10est rutinnál is, meg forgalminál is. Rutinnál én mondtam meg, hogy mit csináljunk, forgalminál meg mentem 5 percig egyenesen az autópályán azt csõ, megvolt a jogsi 2 hónap alatt simán <#vigyor5> Persze vezeteni csak azután tanultam meg és hálistennek túléltem <#hehe>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Kovács legény
nálam is volt pénz ,biztos ami biztos alapon ,de csak annyi amennyi a plusz ora és vizsga dijja

www.czekoart.hu

joebacsi
nemtom, anno nekem is elsõre vót meg minden, forgalmin meg csináltam egy hibapont nélküli vizsgát, pedig volt nálam vagy 20rongy, ha mégis necces lett volna a dolog 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
én átmentem mindenbõl elsõre pedig 2db 120kilós vénbuzi ült mögöttem ,akiken láttam hogy minden szórakozásuk hogy szopassák a jogsizó kispöcsöket, egy csomo mindent összehazudtak ,meg parasztkodtak, de nem tudtak meghuzni<#nemtudom>

www.czekoart.hu

kBagyula
😄DD Engem is meghúztak elsõre. Köllött a pénz a KöF-nek. Elsõre általában a vizsgázók 20%-át engedik csak át. Most mennyi egy óra vezetés?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Kovács legény
májusban megyünk?😊
legutobb Zakopánéban voltam ott ,hát bazki hogy ott mien durván ünneplik a szilvesztert, egy héttel elõte már elkezdték bedeszkázni a házakat, ugynézet ki a fõutca mintha háboru lett volna😄

www.czekoart.hu

Me0w
A felesegem ugye lengyel, a csaladja pedig Varsoban el, legkozelebb majusban megy 😊)

Together we'll fly someday...

JAG1
Én haverja vagyok mindenkinek, aki fizet egy rund sört. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Nem kellene egy új topikot nyitni a nemzetek közti "barátság" címmel?<#wow3><#vigyor><#vigyor>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

JAG1
Gránátos kocka...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Fujiryu
Szusi😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

orosz krémtorta<#finom>

Kovács legény
a cigánypecsene után mindig hitlerszalonnát eszem<#vigyor1>

www.czekoart.hu

Kovács legény
hol élnek kint a rokonaid? és mikor mész ki hozzájuk és nincs plusz 2hely?😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
<#finom>

www.czekoart.hu

Me0w
A 'lengyel turos' neve Sernik (szernyik), es valoban kurvajo 😊

Kovács legény
én is utálom összeszedni az udvaron az avart<#idiota>

www.czekoart.hu

Me0w
Meg ugye van Karpatka is 😊)

koschwarz
ismerek egy olyan sütit hogy lengyeltúrós. imádom.<#finom> de szeretem pl. a cigánypecsenyét is<#fejvakaras><#nemtudom><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
😊 Tegyük hozzá ,hogy a Lengyeleknek köszönhetjük a Benei sütiket is<#finom>

www.czekoart.hu

koschwarz
én is utálom az avarokat, hogy merték használni az országunkat, há nem tudták hogy jövünk?<#hehe>

JAG1
Németországba a törököknél jobban nem utálnak senkit. Velünk is csak annyi bajuk van, hogy olcsón, jól dolgozunk. Kicsit elõítéletesek, de ha az ember normálisan viszonyul hozzájuk, sztem normálisan kezelik a helyzetet.
Bár ez az én tapasztalatom...

Me0w
Haaaaaaat, fasztudja. A friccekert en sem rajongok azert 😊 En nagyon jol megvagyok a lengyelek kozt, foleg hogy mar a fel csaladom is az, engem szeretnek, folyik a jo vodka, jobbnal jobb kajak.. mmmmmmm de akinek az Oktoberfest kell, meg a szelesvallu DDR uszonok, hat, legyen! 😊

koschwarz
maradjunk annyiban hogy a szíve mélyén minden nép nacionalista, és minden ember rasszista<#szomoru2><#ravasz1>

Kovács legény
akkor sem azokat kéne utálni ,akik még meg sem voltak akkor, ez akkora hülyeség ,hogy "utáljuk a másik nemzetet mert 1000éve felgyujtotta a falunkat" tök szánalmas szerintem...

www.czekoart.hu

koschwarz
wow!!<#ijedt><#csodalk>

Me0w
Es szerinted nemetorszagban mennyire rajonganak a lengyelekert, magyarokert, stb? Ugyanugy budos allatok vagyunk, mint nekunk a romanok pl.

JAG1
Ez így teljesen rendben is lenne, de, hogy csak magukat szeressék, az már kicsit túlzás sztem.

JAG1
Wányatt Offoló Wasutasok

Hagyjál már, a rettegett "Taxist" kaptam, aki mindenkit legalább 1x megbuktatott, hogy legyen fizetése. Velem sem tett kivételt, igyekezett mindenbe beleugatni, hogy pl. szerinte "Uram, nem nézett szét kanyarodáskor", miközben se biciklis, se gyalogos, se autó nem volt, sehol meg ugatott, hogy sosem választottam jó helyet parkolásra...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Me0w
Hat, ha magyarorszagon is vegigment volna a wermacht, szetkurtak volna budapestet ugy, hogy 5 tegla alig marad egybe, kivegeztek volna a teljes tiszti kart az erdokben, majd az oroszokkal egyutt elosztottak volna ket fele, akkor te sem rajonganal a nemetekert.

Kovács legény
mijaza wow???<#nemtudom>

www.czekoart.hu

<#vigyor> wow topikban olvastam: #99864
CsõKujts:
"Külföldi serverre? Te meg mirõl beszélsz ember. Nem gondoltam hogy ilyen szintû noobokat is beengednek ide... Nem keveset játszok magyarokkal olyan serveren ahol sok a magyar.. De ettõl független külföldi klánba vagyok mert nem bírom a játékhozzáállásotokat és az arcotokat. Ennyi... Na léptem tényleg van jobb dolgom is." <#hehe>

JAG1

Semmi bajom a Lengyelekkel, sõt, nemzetiség és bõrszín alapján sem szoktam általánosítani, (kivéve a kisebbséget :-)) de amit meccsek elõt és megbeszélés terén mutatnak, az katasztrófális.

Én voltam Lengyelországban egy német haverommal. Elõtte és azóta sincs semmi bajom velük és más nemzettel, de: méghogy a lengyelek és a magyarok kedvelik egymást..... Ebbõl semmit sem tapasztaltam és ahogy kiderült, hogy a haverom német úgy kezeltek minket, mint a leprásokat és elfelejtettek angolul.

Kovács legény
a százalék a nemmindegy😄

amugy én is ezt mondtam ,velünk is mindig kedvesek voltak a szállodákba meg mindenhol, és a kocsi tükrét,ablaktörlöjét sem törték le... de biztos van ien is, de egy turisztikából élõ helyen kicsi az esély rá hogy bárki is emiatt basztassanak

www.czekoart.hu

persze,persze csak eszembe jutott.
Én se utálok ezért minden (?) szlovákot... :-DDD

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Fujiryu
Én nem barátkozni megyek szlovákiába, hanem síelni.Azok akiknek érdeke, hogy odamenjek, és ott költsem el a pénzem, azok nem mutatják ki az ilyen érzéseiket.Pl akiktõl a szállást béreljük, azok mindig rendesek voltak.Elõre befûtötték a házat, kitakarították, meg kedvesen vártak minket.Szóval van olyan ember aki utálja a magyarokat, de azt mondd már meg, hogy hol nincsen olyan ember?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

a szlovákokról jutott eszembe:
mikor kamionoztam,qrva nagy hó szakadt le szlovákban és beszorultunk egy kis faluban,várva a hóekét.
A tükörbõl kiszúrtam 1 öreget,aki bõszen takarítgatta a lámpámat a póton hátul,majd elért a rendszámig,meglátta,hogy magyar olyat köpött,mint az állat és tovább ment!

Ó pl. szerette a magyarokat! :-)

joebacsi
mitírtál amúgy, mert azt nemfigyeltem 😊

ááá,megduplázta... most + kitöröltem..mind1 jó volt.. :-)

Kovács legény
Lengyeleknél is vannak kispöcsgyökerek. A többségük viszont normális. Nekem csak pozitiv élményem van velük kapcsolatban(a való életben ,nem virtuálisan) kivéve a kajájuk ,hát az kész, minden nap kurva jó kaját adtak ,aztán a nagy karácsonyi 12fogásos vacsorán megmutatták anagy lengyel nemzeti kajákat, hát bassza meg éheztem egész este. a legdurvább a szenesbarackjuk vagy miazsák:/

www.czekoart.hu

joebacsi
ükfater még lengyel parasztlegény volt...de nem bfezett...helyette átjött a monarchiába vasutas karriert csinálni 😄

(sunyi szeát nemkiütött elõbb 😊)

Fujiryu
Chopok a királyság😄 Most néztem képet, és ott ahol síelni szoktunk még állnak a kis fenyõk.Márciusra meg akkora hó lesz, hogy annak a tetején lehet síelni😄 Ausztriába azért jó nyáron hegyet mászni, mert ott van hó is😄

Fujiryu
Ausztria és szlovákia más.neked ausztria tetszik, nekem szlovákia.teljesen más a kettõ.Akkora gyerekkel mint a tied télleg ausztria a jó.

Kovács legény
hallottam én is elég ien történetet, velünk szerencsére normálisan viselkedtek mindig valszeg idén oda is megyek, Lomnic meg Smokovecen gondolkodom, aztán majd a bankszámlám dönt😄

www.czekoart.hu