FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #118549 No akko egy nézzük csak. Legyen pl az oman. 64 fős szerveren nem sok lehetőség van repülőbe ülnöm. Szal marad a földi egység. Helit meg most nem említem. Mindkét oldalon 2-2 repülő. Publik szinvonal többsége arról szól, ki hány pontot gyüjt össze, tehát a repülősök nem nagyon foglalkoznak a légi célpontokkal, inkább mennek a könnyüre. Szinte minden bázison van telepített légvédelem, ám szart se ér, de azért szedtem már le ilyennel repülőt és helit is. De ha bepattanok, egyből jelez az enemy repülőnek, valaki van ott, és ha a géppityu nem, a bomba biztos betalál. Kiskocsival is löttem le már repülőt, de ez inkább mégnagyobbb mák volt. Ha tankba, apc-be ülök, elöbb szed ki egy légi jármü, ami ellen védekezni sem tudok, mint egy anti-tank. Ellenbe, voltam már nem egy körön fent, ahol igenis jó volt játszani, mindenki azt csinyáta ami a dóga. Repülős szedegette a repülőt és a helit pl. Ez azok az olyan nagyon ritka pillanatok. Biztos veled is előfordult már, hogy a csaapat társaid lámasága miatt, kiléptél a szerverről. És ha azt mondanád, miért nem én ültem akkor repülőbe, akkor elárulom, nem tudok se helit, se repülőt vezetni. Assis beálítotságu vagyok, ezért is fekszik jobban a inf. szerver. Anno dc-en nem volt kimondottan inf. szerver beállítás, ezért minden pályán voltak jármívek. Valahogy ott nem nagyon izgatott ha felettem egy ellenséges heli vagy repülő kolbászol. Volt nálam kézi sztinger, ha elsőre nem is, másodikra tuti légi katasztrfát okoztam. Mert volt müködő légvédelmi eszköz. Itt meg ha befogok egy légi járművet, egyből kidobja a magnéziumot, én meg retteghetek, elöbb találom el, mint ö engem. Szal lehet még te nem, de én már q meguntam ezeket. Mert én tényleg az elejétől fogva nyomom ezt a szart.