Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Probalsz megserteni? Ahhoz minimum a karomat kell tornod <#nyes>
Na, hess innen tetriszezzel szepen offline <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

vsly
gyúrsz,wazze<#wow1>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

HTS s3rg1nh00
úgy látom itt akinek szüksége van egy kis analízisre,az te vagy a haveroddal együtt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

jappy
Nagyon szépen kérlek ebbe ne UGASS bele!!!

jobb ma egy sör mint holnap kettő

HTS s3rg1nh00
szerintem most buktál el minden klántagságot bf2ben😊))

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
szeva Kary! <#wave>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ja, megjegyzem szerencsétek, hogy nem vagyok illuminált, különben ez már a banner alatt kötött volna ki 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
csak azért nem vagytok kitörölve a p*csába, hogy a csapatoknak meglegyen rólatok a kellõ referencia...
rossz emberekkel kezdtetek ki...

felpillanto
pofa be gatya le mehet az intruder a seggedbe. Sigs toljad be neki hagy tufja meg atombomba hogy mi az élet

atomboy
Nem nyero itt ez a stilus... Asszem, ez a masodik anyazasod...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

jappy
Ezt anyádon tesztelted már?

SigS
Gatyale, bokafog!

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

jappy
Ja.Hát akkor mit tom én.Teszteljetek:-)

joebacsi

Cream78
A banner alá nem lehetne tenni game monitort ami az EA HU szervert mutatja?

schrank
tra....<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

felpillanto
valakinek elkel vinni a csapatot a zászlóhoz. tranyoking

<#taps>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

atomboy
Fura, mezogazdasagi jarmuvet meg nem lattam a jatekban...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
nekem sajnos csak a második királyságom a zászlófoglalás mert az elsõ a tra... <#miaz>

felpillanto
ö igazi csapatjátékos nem a statra hajt az csak mellékes Az elsö szempont a zászló foglalás

Herold
Fuji, én a ready-steady-go-t javaslom, DC-n megtalálod.

Te már megint azt a jó kis vietnamot fikázod, csak mert lámi voltál hozzá?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

MaskimXul
Gyertek inkább ea hura, kéne még egy pár ember.
Mibõl gondolod, hogy egy klánban bárkit is érdekel milyen a statod.
Az nem jelent semmit, bármelyik láma tud mutatós statot csinálni, ha elég alattomosan játszik.
Ott van pl gameover, a kedvencem, õ a legnagyobb faszláma akit valaha láttam, és nézdd meg ,ilyen csillivilli statja van.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

akkor te is mehetsz wowozni<#hehe>

Ez nem feltétlenül kötõdik a stathoz...

3TOMI3
szar viet , jó bf2 háát -.-

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Beers
jó(1942/DC) <#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

jappy
Én szivesen csatlakoznék.Nézd meg a statomat oszt ha beférek szójá.

schrank
azt a zizét amibõ a dzsó kûdött képeket de szerintem abbó idén még nem lesz semmi

Boxer HUN
Ezzel fel is dobtad a kérdõjelet... Mit is kapunk jövõre a pénzünkért??? (vagy még idén?) <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank
a bf sorozatban megfigyelhetõ egy tendencia : jó(1942/DC nem pedig POE <#mf1> ) - szar(viet)<#mf1>-jó(bf2)- szar(2142 <#mf1>)

Fujiryu
A hordásoknak meg azért kell member mert szervert bérelnek 1 évre és a fõmaki nem akar fizetni(elkurvázta az összes pénzét).Szóval ne dõljetek be a kamuszövegnek.Igazi zsarnok(hidd el noob olvasott olyan könyveket amiket mondtál.Sztem még írt is<#idiota>)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

nem önzõ állat ,amit kapott narancsot (3szelet)az 1iket BB-nek adta ,1et a GBC-nek és 1et annak az izének<#idiota>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Fujiryu
Egyébként nincs valkakinek ötlete, milyen zenét nyomjak egy infantrys fregmúvíhoz?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Attól még lehet kurvanagy láma BF2-ben...Én is amikor átmentem 42-zni csodálkoztam, hogy nem bannoltak a szerverrõl😄

Running
ááá a statpadderek mindig megússzák.<#nyes>

gbc csabika
Fogadjunk az Atwet utasították ki az országból😊

Boxer HUN
Lehet, hogy épp nem volt a közelében sörösüveg... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

hát ijjen ez mijjáú .. fújj önzõ egy álllat 😄D csak egy szelet narancsot vágott hozzád?! bezzeg één simány egy egészet! megsem hámozom 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Ja és különben is mikor a MEOW megdobott a talin egy narancsszelettel, teljesen magambafordultam és nem tudok felülemelkedni a csüggedésemen. Úgy fúrodott belém ez az emlék mint egy szilánk a szívembe. <#idiota>

Running
Ja maraggy má, én olyan ari srác vagyok, képtelen vagyok vasszigorral irányítani. <#hehe>

Running
Újak közül: 1 Kiesett beilleszkedés miatt, 1 megunta a bf2-t, 1 elhagyta az országot (inaktív jelenleg), 1 kiesett net miatt, 1 érettségire készül (inaktív).

Régiek közül:
1 nõt talált, sok meló, no játék
1 sok meló, sok nõzés, no játék
1 tanul, totál inaktív

stb

Maradtunk kb annyian hogy con16-ra ki tudunk állni békességgel.

- elmegy kûfõdre: minek?? utána hazajön és ugyanazta szart találja megint amit itthagyott
- nincs net?? elvonón van??
- összeköltözik nõvel? .. najó ezt megértem 😊
- stb?? ez meg nem indok

.. mijjen vezír vagy te??! 😄DD vasakarat -szigor - fegyelem - gulág .. olvasgass némi sztálint vagy kínéában is vannak példaképek erre a dologra

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jajj bocs télleg ... a vágottszemû makik ... télleg Ránin' mi lett a sok újonnan beépült emberkével?? <#nemtudom>

Me0w
Akkor egy cq32 penteken? 😄D

Together we'll fly someday...

Running
Hát a f***om az. Egyik kiment kûfõdre, másiknak nincs nete fél évig, harmadik nõvel összeköltözik, stb...hirtelen 5 taggal kevesebb, ezért kell ember, így is fogyunk.

Me0w
Oroszok + Kinaiak b+ 😄

Together we'll fly someday...

wázze 😞( hiszen tik annyian vagytokminn az oroszok (elvileg) ...