FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #118519 Nézd kedves vendég úr. Nem cséztem, de mint sok ember, én is kipróbáltam, de tovább fejlődtem. :) Még pár éve a dicső dc-és időkben. Nekem a sok hüje majom ugrálás jött le, sőt, amit belinkelt, abban is jobban ugrál a faszi, mint egy nikkel bolha. Ugrálni, löni csak ennyi. Ja meg valami szart elhelyezni valami szarra, vagy ezt megakadályozni. Bf2-en is lehetett lüni az elején ugrálva, de hál isten, pecsel ezt megszüntették. Idiotizmus volt a szervereken, nekem elhiheted. Tisztára mint a csében. Hogy mégis ifrantyzok bf2-en mégis??? Mert q elkurták a játékot, aki a levegőben van, az a király, és nem a Schrank. Bepattantam egy tankba, vagy egy kósza heli tv rakéta szedett szét, vagy egy repülő, ami ellen nem is tudtam tenni semmit. Igy maradt nekem, és sokunknak a inf. ahol nem a heli kempeléstől kell tartani, hanem hogy a szembe jövő jobb e nálam.
Én 33 éves vagyok. De elhiheted, vannak nálam sokkal idősebb vén szarok a bf-en. Tehát itt is van tanulás, éretségi, felvételi, melo, család stb stb. Ráadásul, mit már leirtam, nem egy 5-6 fős csapatot kell összetartani, hanem 2x-3x néha 4x annyit. Gyakorolni, warozni, és persze publikolni. Nem kis feladat egy csapat vezirnek ezt mind elintézni a szabad idejéből.
Bf2-en is vannak különféle kupák. 32-es, 16-os is infranty ladder. Ezeken túl az oc. Magyar kupákat meg sem említem. CB infranty laddert egy Magyar csapat vezeti. Most volt véletlenül egy kissebb bukásuk, de nem került az elsőségükbe. Majd kijavitják.
Húúú baszki, Gémover bepisil a gyönyörtől ha meglátja, mennyit irtam :DDD